Už dlhšie riešime tento problém. Občas som v úžase, že nevládzem ja, no väčšinou mi nestačí a vyvrcholí sa dosť skoro. Viem, že to záleží od viacerých podnetov, no aj tak by ma zaujímalo ako podporiť mužovu výdrž.
Máte niekto skúsenosť s nejakými vitamínmi?
Len nie Viagru- tú odmieta.
Ďakujeme
Existuje sprej 😁😂 ak ho dá viac tak môže aj 2 hodiny a aj tak by sa neurobil .u nás je to tak isto 7 min sex poprípade 3/5 bol no časom vydrží dlhšie no aj tak sa stane že stále je to niekedy malo že ešte mohlo byť 😁😂 ale sprej nepoužíva vždy len raz začas alebo nech si pomôže skôr potom wc a potom vydrží
Mňa napádajú 2 možnosti kedy to môže trvať dlhšie...
Spomínaný alkohol ( aj keď väčšie množstvo je niekedy na škodu lebo môže to až príliš predĺžiť)alebo sexualne aktívnejší.
Nam nepomahalo nic, az cas. Po 40tke to zacalo byt lepsie.
Moze pocas sexu mysliet na nieco ine. Nech si precvici nasobilku, odmocniny, kde sa treba sustredit na nieco ine. Moze si pustit do sluchatiek mp3 nejaku audio knihu, detsku rozpravku, reklamu, navod na urobenie niecoho na stavbe,...
Trenovat. Ked to na neho pojde, preruste, pockajte par minut, pokracovat a zase.
Co znamena skoro? Ak on potrebuje 5-10 min a ty hodinu, tak to nenacvicite nikdy.
@liljana Už som tu čítala na MK že treba myslieť na mŕtve mačiatka. Vraj to zaberá. No my máme skôr opačný problém.
@janickacrazy Mŕtve mačky?No zbohom 🙄
Neviem že by boli nejaké vitamíny v tejto oblasti. Ale okrem toho sa to dá riešiť: prestávkou, druhým kolom alebo nech myslí na niečo odveci (aj keď mne sa prieči tá predstava že máme sex a on by myslel na mŕtve mačky, to už radšej nech sa urobí za päť sekúnd). Ak to robíte bez kondómu tak aj ten vie celkom pomôcť. Ale teda neviem čo je pre teba krátko a ak máte pod 20 rokov tak sa to určite zlepší vekom.
Co Tak druhe kolo? Prip predohra dokoncit a potom sex.
@liljana to sú teda rady. To mu tak pri tej násobilke akurát tak zmäkne a môžu začať od znova..
@heisenberg haha. To ste vystihli. Na jednej strane áno, celkom ok nápad myslieť na niečo iné, na druhej strane si neviem predstaviť, že by si počas takej intímnej chvíle, ktorá má patriť len nám, precvičoval násobilku alebo myslel na mŕtve mačky
@heisenberg ...svojim spôsobom prerušovany sex 😂🤣🤭
Noo.. a povedal prečo ?
Ak je z teba hotový, tak možno pomôže prvý krát sa len tak hrať.. ( nie sex, ale... 😁).. a potom ten ďalší krát už viac vydrží..
Alebo ako tu vyššie niekto písal, zvýšiť intenzitu. Ak má štýl 1 x týždenne, tak sa nečudujem, ak je hneď hotovy... Keby mal každý deň, tak to bude časom lepšie ☺️
Nerobila by som z toho vedu, určite by som mu to " nevyčítala" . Mne by to lichotilo .. je to vlastne milé
Skúšali ste aj erekcne krúžky?? 🙂
@certica22 nie, nie. Nič také sme neskúšali.
skuste nic za to nedate 🙂
Buď je veľmi vzrušivý, čo sa dá riešiť pomalším sexom alebo nejakým znecitlivením. Napr. Kondom. Ale veľmi často to môže byt z nervov zo stresu. Poznáš to podľa toho že sa mu najprv nechce postaviť potom tonpride a rýchlo odíde. To sa ťažšie rieši ale dá sa. Prechádzky kľud zdravý životný štýl a dobre vzťahy. Hlavne s tebou.
@ivca88 no neviem, milé to možno je tak prvé 2 týždne, kamoška mala tento problém roky s manželom, dlhé roky sa trápila, nakoniec sa rozviedli, teraz má iného chlapa a povedala, že to sa ani porovnať nedá, konečne sa cíti milovaná, spokojná
@mariska1989 ako to myslíš stým WC nechápem
Mojmu pomohlo, ked bral macu peruansku a este libido tobolky. Daj si do googla, neviem ci to mozem pisat na stenu.
@valeva ďakujeme
skuste si kupit intimny gel pre dlhšiu vydrž. Pomože to
@vanesapeskova keď sa chlap urobí ostane mu v ňom teda v trubici zvyšok spermií ak by ste chceli druhé kolo a nechceš bábo tak by trebalo aby muž šiel na wc vymočiť 😁🙈 tým vyplaví zvyšok čo tam ostal
Aj ja odporúčam maca peruanska
@mariska1989 🤦🏽♀️🤣🤣 no a môj sa spravil 4x po pár minútach len potrosku🙈 lpoutieral sa a pokračovali sme 🤣🤣🤣 tak uvidíme čo stoho bude
@noemikatka 🙈😁😂 možno nič ak neboli plodné a ak bolo tak sa môže stať že môžeš ostať tehotná ..takým štýlom otehotnelo velá báb
My sme teda mlady a moj muz vydzri naozaj velmi kratko. Neriesim on povie ze on je velmi vzruseny ze zo mna nemoze. Pomaha mu alkohol, teda ked si trochu spolu dame tak vydrz je dlhsia alebo riesime druhym kolom😂