Ako často máte sex?

13. dec 2020

Ahojte prosím vás ako často do mesiaca mate s partnerom sex.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adusa1987
13. dec 2020

A ty mas ako casto ?

lujza7512
13. dec 2020

No my v poslednej dobe takmer vôbec ja ho nepotrebujem a on sa tvári urazene tak raz za mesiac sa premozem

kvetinka75
13. dec 2020

Vzdy ked mame chut😉

jana_eyre_2
13. dec 2020

To je zase nejaká súťaž, kto ho má častejšie? 😅

casavina
13. dec 2020

To je azda každého vec ako často!!! To čo zas za úchyla???

autor
13. dec 2020

Zaujíma ma ako je to v iných rodinách, hlavne kde už je dieťa. Lebo nám to v poslednom čase stagnuje kvôli dieťaťu. Nieže by som ja nechcela, skôr opačne on sa nevie uvoľniť lebo co ak sa dieťa zobudí, čo ak príde do izby a pod.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
casavina
13. dec 2020

Tiež myslím že sa to dá opýtať normálne, lebo takto to vyzerá všelijako len nie dôveryhodne...

simsalabim
13. dec 2020

A to nemate kluc, aby ste sa zamkli? 🤔

viikkki
13. dec 2020

Často 😅

autor
13. dec 2020

@simsalabim mame ale vtom momente dieťa začne trieskať do dverí a je po celej chuti/atmosfére/vzrušení a pod. 😐

mondolina
13. dec 2020

Každý deň.

autor
13. dec 2020

Momentálne to riešime tak, že dám dieťa babke. Ale už ma to takto nebaví ďalej, že furt keď chceme musím dieťa odkladať.

petulda333
13. dec 2020

Ja mam doma teraz obe deti, lebo syn do skolky nechodi. Deti niecim zamestname a sup do kupelky na rychlovku 😁 a potom vecer po uspati romantika. Obcas aj 4x do tyzdna, niekedy len raz

mondolina
13. dec 2020

A vaše dieťa nespí?

abigail88
13. dec 2020

My asi 2-3 krat do tyzdna...🙂 Mame tiez doma vkuse dve male deti, ktore cez den vobec nespia, tak vzdy az vecer 🙂

pininka1
13. dec 2020

Ked sme uz mali deti, najcastejsie rano ked este spali, samozrejme nie s nami v izbe. Ale frekvenciu sme mali vzdy dost velku, minimalne 3 az 4krat do tyzdna. Vela ludi sa ma aj pyta,ze kedy sme stihli mat tri deti, lebo vacsina ma uz problem ked doma dieta je. Ale my sme so vzdy vedeli najst cas na seba, pre mna sex nieje unavny ani ma nikdy akoze nebolela hlava. Beriem ho ako kazdodennu sucast zivota.

jana_eyre_2
13. dec 2020

Mám tri deti a máme keď je chuť.. niekedy viac, niekedy menej ale vždy je to keď spia a nemusíme sa strachovat že nás nejaké vymakne..

kvetinka75
13. dec 2020

Nehovor mi ze pri 1 dietati na to nemate cas. Moja dcera bola stale na mne prilepena ale na toto casu bolo. Samozrejme ze nie uprosteed dna ked.bola.hore a behala po byte. Ale rychlovky sa dali a ostatne vecer.

simsalabim
13. dec 2020

A kolko to dieta ma? Pochybujem, ze vam kazdu noc trieska na dvere.

autor
13. dec 2020

@kvetinka75 čas podľa mňa aj je, len on nechce lebo co ak dieťa príde a pod. Ja somaj za rychlovku ale on nie, on chce milovanie. Večer je telkomaniak a potom keď ideme v noci spat taj to už nie lebo ráno vstáva do práce. Takže asi toľko.

autor
13. dec 2020

@simsalabim dieťa má 4 ale on nieje bio otec. Spolu bývame 3/4roka. Stále mi hovorí, že toto je pre neho nová situácia a nikdy nemusel riešiť dieťa keď mal chuť tak to mal. A teraz je to proste len sporadicky. A ja už ozaj neviem ako to vyriešiť.

spadnutaslivka
13. dec 2020

to skôr vyzerá, že on sa tomu zámerne vyhýba. chlap keď chce, tak ho nezaujíma, či je riziko, že vbehne decko 😀 to skôr mamy majú takú "zábranu" v sebe. a keby chcel, tak večer kašle na celú telku. on je telkomaniak, nechce sa milovať so svojou ženou. to si vlastne napísala.... alebo najprv nech sa s tebou pomiluje a potom nech kuká telku, koľko vládze. ale myslím, že jasne vidieť, že o sex proste nemá záujem. hľadala by som príčinu namiesto skúmania frekvencie sexu iných párov 😉

mondolina
13. dec 2020

Už ho nepriťahuješ keď dáva prednosť telke pred sexom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. dec 2020

@spadnutaslivka toto si aj ja myslím. On je podľa mňa stará škola. Predtým s mojim ex sme toto neriešili, ale teraz je to iné. On nechce sex ale milovanie a milovanie nie je na 5 minút. Potrebujee byť uvoľnený a to není lebo mám dieťa, ktoré v poslednej dobe chodí v noci za nami.

caroline_
13. dec 2020

asi 2x, ale nemáme dieťa :D

autor
13. dec 2020

@mondolina tiež mám taký pocit. Pýtala som sa ho na to a on, že nie. Že proste nieje uvoľnený keď dieťa nás môže kedykoľvek vyrusit

autor
13. dec 2020

@elizabet173 aj mne to tak pripadá. Véd som mu hovorila, že vedel, že mám dieťa. Ja už fakt neviem. Ja to potrebujem a niekedy mám chuť mu povedať ci si mam niekoho iného na to nájsť