Ako by ste reagovali?

31. okt 2022

S mužom sme sa bavili o tom, že zadaní chlapi vypisujú na internete babám, že sú krásne. Hovorim mu, že mne by sa to nepáčilo, že je to trápne a úbohé od tých chlapov. A môj na to, že čo je na tom také hrozné, že to je len kompliment. Ja mu hovorím, že načo písať komplimenty cudzím ženám, aké sú krásne. Nech to povedia svojej priateľke, manželke. Muž na to už nervózny, že keby mal krásnu ženu, tak by jej to hovoril. Potom mi síce tvrdil, že to myslel zo žartu ale na mňa to bolo už príliš. Ešte sa čudoval, že sa ma to dotklo. Ako by ste reagovali na to vy?

barborachors
31. okt 2022

Tak asi nie si krasna pre ostatnych chlapov, ale len pre neho. Naco s tymito temami rypat do chlapa, co on ma s ostatnymi chlapmi? Hasila si, co ta nepalilo a tu mas vysledok. Nabuduce donho neryp a staraj sa o seba tak, aby si bola spokojna predovsetkym ty, a nie tvoj chlap.

pribinak
31. okt 2022

Nemám problém, vyrobím si problém

eeffka
31. okt 2022

Aky isiel taku nasiel ... a asi by som ho poslala tam kde slnko nesvieti. A nie, nie je to normalne, to su taki zakomexovani chudaci.

mable123
31. okt 2022

Tak asi dlho hľadal a žiadna ho nechcela :D Však aj ty si možno mohla mať lepšie keby on nedoliezal za Tebou a neuberal Ti čas.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sella38
31. okt 2022

Ja by som mu povedala,ze aky isiel, taku nasiel... a boli by ste si 'kvit".

caroline_
31. okt 2022

Reagovala by som ako ty. Ak ti povedal ze keby mal krasnu zenu tak jej to povie, tak tym myslel ze ty krasna pre neho nie si, aspon ja by som si to z toho vyvodila.

autor
31. okt 2022

@athom nie je to vymyslené, žiaľ

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. okt 2022

@barborachors bavíme sa o rôznych témach, dokonca s tým zacal on, že jeho kolegovia v práci mimochodom zadaní, vypisujú na Facebooku a instagrame babám, že sú krásne a sexi. Tak sme sa o tom bavili. Len som povedala, že by sa mi nepáčilo, keby to robil.

radkaradix
31. okt 2022

suhlasim, ze je to trapne a nechapem, naco to ti chlapi robia.. a tiez by som sa urazila na muza, keby mi toto zahlasil..

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. okt 2022

@jabadabadu píšem, že začal on s tou témou

7miriam77
31. okt 2022

Podla mna prestrelil...mozno to povedal z nervozity, proste trepol blbosť. No nemyslim si, ze sa mu nepacis, ked sa s tebou oženil 🙂

autor
31. okt 2022

@7miriam77 ja viem, že sa mu páčim ale on podľa neho bol iba vtipný a čuduje sa, že sa ma to dotklo

petamich
31. okt 2022

moj manzel ma taketo vtipky stale ale poznam si muza a vedela by som, ze vtipkoval 🤷‍♀️ takz mna by sa to nedotklo, skor by som mu nieco "vtipne" odvrkla

beata_k
31. okt 2022

Skor by ma trapilo, ze asi on je tiez z tych chlapov, co vypisuju inym zenam ked bol taky " nechapavy" preco je to nevhodne.

simona20201309
31. okt 2022

A potom sa chlap bude diviť, že si žena najde milenca. Každá žena túži cítiť sa krásna, hlavne pred svojím muzom. Ak jej to nepovie jej vlastný manžel, raz príde niekto, komu sa páčiť bude a povie jej to. Potom už bude stačiť len málo....
Asi toľko by som tvojmu mužovi odkázala.
Ale žena sa musí snažiť trosku o seba aj starať. Nie chodiť ako metla a potom sa zlosti, keď sa muž otočí za pekne upravenou ženou. Pretože krása je relatívny pojem, ale make up a dobre vlasy dokážu zazraky😀

autor
31. okt 2022

@simona20201309 ja sa o seba práveže starám, vždy upravená, pekne oblečená, cvičiť chodím. Asi fakt blbý vtip od neho.

autor
31. okt 2022

@simona20201309 keď sme spolu chodili to mi každý deň 10 x opakoval aká som krásna, akú mám super postavu. Teraz už tak nechváli ale postavu si udrziavam aj po pôrode stále dobrú.

autor
31. okt 2022

@beata_k on práveže vždy hovoril, že vernosť je u neho na prvom mieste a skladal mi stále komplimenty. Jasné, že po pôrode sa telo trochu mení ale už to nie to to, čo predtým. Odkedy má v práci nových, mladých kolegov, mení názory.

petamich
31. okt 2022

meni nazory na co? asi nie na to, ci je jeho manzelka pritazliva 🤷‍♀️

autor
31. okt 2022

@athom je to dokonalé povedať manželke a matke svojho dieťaťa. On má 10 kg nadváhy a vypadali mu vlasy, tak tiež ho môžem takto dokonale zhadzovať, však?

autor
31. okt 2022

@petamich nie, na to vypisovanie babám. Kedysi sa z takých smial, že úbožiaci a teraz ich obhajuje.

autor
31. okt 2022

@petamich on mi vždy zo žartu povie, že keby som sa mu nepáčila, že by si mnou nebol a nezobral by si ma.

miadi
31. okt 2022

Aha Cize aj on pise komplimenty cudzim zenam Ved to nic neznamena podla neho .. a teba uz mà istu tak uz nie si taka “ krasna.” Ako holubica na streche. Chlapi maju kopec blbych reci. Ze si z toho este nieco robis 😝

trinneo
31. okt 2022

Akoze ak takéto niečo povedal a obhajuje, tak možno to začal aj on robiť a chce si to obhajit...

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. okt 2022

@miadi vraj nepíše ale vraj to robia jeho kolegovia a ide predsa len o komplimenty iným ženám

miadi
31. okt 2022

Tak sa Skus opytat aky mà nazor ked vydate zeny pisu chlapom na nete aki su sexy ci je to tiez ok..