Akí muži sa vám páčia?

24. máj 2020

Som zvedavá čo si na mužoch všimnete ako prvé čo musia mať čo nesmú mať ? 😜 Povaha výzor čo áno čo nie?

ina009
24. máj 2020

musí mať charizmu a nemôže byť nižší 🙂

amelia000
24. máj 2020

Nezniesla by som nizsieho partnera

pininka1
24. máj 2020

Môj je síce nižšsi, ale súhlasím s charizmou, o krásu mi nejde z peknej ale prázdnej misky sa ešte nikto nenajedol. Mal by byť inteligentný a rozosmiať ma. A čo fakt neznášam sú muži ako cukor, sladucki, milucki, ja potrebujem byť stále v napätí.

gladys_07
24. máj 2020

Smart, vtipni, sebavedomi. Co sa tyka vyzoru, vyhraneny vkus nemam, akurat sa mi nepacia muzi pri tele.

hettinka
24. máj 2020

na tom mojom som si pred 25 rokmi všimla ako prvé jeho úsmev ... a odvtedy ma iní nezaujímajú a ani ich neobzerám 😀

pininka1
24. máj 2020

@amelia000 to vieš keď máš 180 tak si veľmi vyberať nemôžeš.

pininka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oli18
24. máj 2020

Tí naši. A tebe, anonymka/anonym?

autor
24. máj 2020

@oli18 mne skoro všetci 🤣 neobzriem sa za veľmi málo mužmi. Čo sa týka povahy tak nech je sladký presladký že až na cukrovku toto ja môžem 🤣

oli18
24. máj 2020

Krčnú máš v poriadku ? 😨

asia83
24. máj 2020

Zaujímavá otázka po tých všetkých tehotenských testoch. Mne sa páčia "normálne", zdravo uvažujúci muži, primerane hrdí, ambiciózni, rozumní a nie leniví. Čo sa týka výzoru, tam mi záleží na postave, neznesiem tučného muža, páči sa mi pevná postava, nie vychudnutá. Celkovo musí tam byť príťažlivosť ako súhrn všetkých faktorov, fyzických, duševných, mentálnych. Ešte jedna vec. Najdôležitejšia. Oči. Musí mať dobro v očiach.

kvetinka75
24. máj 2020

Vyssi, tmavsie vlasy, usmiaty, musi z nich nieco vyzarovat

whatever1
24. máj 2020

Nezniesla by som chlpatý chrbát😀

baccio
24. máj 2020

Mne sa páči ten môj 😉 Nieje extra vysportovany ale ani mlandravi...nieje tučný ale pár kíl by mohol zhodiť😏.Ma takú chlapsku postavu...nieje tenucky.Ma širšie plecia ,širšie stehna...chlpy na hrudi 😁.Hnedovlasi,hnedooky a vie ma rozosmiať i neskutočne vytočiť .Vie sa ospravedlniť aj byť hnusný.Neskutocne veľa veci mi na ňom často vadí ale tiež niesom ideálna. A v neposlednom rade sa má stále snaží dostať do postele😏 čo je po tých rokoch čo sme spolu veľmi fajn. Keďže viem že vždy chcel tmavovlásku......a ja som blondína🤗

0silvia0
24. máj 2020

nepacia sa mi vytraseni vychudnuti chlapi ked na nich visia gate...

ave17
24. máj 2020

Vysoký, mužny, skôr tmavší, tmavé oči, žiadne zsenstile typy, musí mať pekný chlapsky hlas....nikdy sa mi nepáčili blondaci s modrými očami, normálne mam až averziu, taky ti jemni chlapci s nevinným pohľadom steniatka, bleee.. A ešte musí byť zrucny, trafilo by ma pri mužovi, ktorý nevie ani žiarovku vymeniť, môj, do čoho sa pustí, to urobí🙂

kristina2412
24. máj 2020

Mne sa nepacia vyziabnuti muzi s utlymi ramenami.Mam rada rozhladenych muzov so sarmom a zmyslom pre humor.

kristina2412
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
krisbar
24. máj 2020

Topanky!

lulubka28
24. máj 2020

Ja si vsimam zuby. 😁

bluka2
24. máj 2020

Škoda, že sa nedá prispieť anonymné 😀

jana_eyre_2
24. máj 2020

Mňa zaujme vysoký muž so širokými ramenami, s krátkymi vlasmi a hlavne bradou (vždy sa mi páčili iba zarasteni muži, aj keď to ešte nebolo moderné), okuliarmi a pekným nosom a zubami.. z povahy musí byť hlavne inteligentný dobrák so zmyslom pre humor..

mirkava
24. máj 2020

Musi mat muzne ruky a humor ten musi sediet tomu mojmu. Manzel to splna takze fajn 👍😁

whatever1
24. máj 2020

@bluka2 si chcela napísať ze akého pindura by mal mať, že? 😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣

marca12
24. máj 2020

Oci,ale to si vsimam vseobecne na ludoch. Oci prezradia,ci je to dobry clovek. Pacia sa mi velke hnede oci. A potom usmev a celkove vyzarovanie. A paci sa mi,ak je muz zdravo sebavedomi.

mirkava
24. máj 2020

@krisbar moj manzel prisiel na prve rande v uplne znicenych topankach 😁

meluela
24. máj 2020

inteligencia, maskulinita, zmysel pre humor, rozhladenost, dobry vkus, zakladna nazorovo-hodnotova kompatibilita alebo aspon dobre vyargumentovane a podlozene nazory ak sa v niecom velmi odlisuju, biochemicka kompatibilita, mierne vysportovana postava je fajn bonus. ale neviem naozaj, dlho som to nemusela riesit

bluka2
24. máj 2020

@meluela biochemicka kompatibilita to je aká?

modrymotyl8
24. máj 2020

Pekné zuby, husté tmavé vlasy, nemám rada plešatých mužov :/