Som zvedavá čo si na mužoch všimnete ako prvé čo musia mať čo nesmú mať ? 😜 Povaha výzor čo áno čo nie?
Nezniesla by som nizsieho partnera
Môj je síce nižšsi, ale súhlasím s charizmou, o krásu mi nejde z peknej ale prázdnej misky sa ešte nikto nenajedol. Mal by byť inteligentný a rozosmiať ma. A čo fakt neznášam sú muži ako cukor, sladucki, milucki, ja potrebujem byť stále v napätí.
Smart, vtipni, sebavedomi. Co sa tyka vyzoru, vyhraneny vkus nemam, akurat sa mi nepacia muzi pri tele.
na tom mojom som si pred 25 rokmi všimla ako prvé jeho úsmev ... a odvtedy ma iní nezaujímajú a ani ich neobzerám 😀
Tí naši. A tebe, anonymka/anonym?
@oli18 mne skoro všetci 🤣 neobzriem sa za veľmi málo mužmi. Čo sa týka povahy tak nech je sladký presladký že až na cukrovku toto ja môžem 🤣
Krčnú máš v poriadku ? 😨
Zaujímavá otázka po tých všetkých tehotenských testoch. Mne sa páčia "normálne", zdravo uvažujúci muži, primerane hrdí, ambiciózni, rozumní a nie leniví. Čo sa týka výzoru, tam mi záleží na postave, neznesiem tučného muža, páči sa mi pevná postava, nie vychudnutá. Celkovo musí tam byť príťažlivosť ako súhrn všetkých faktorov, fyzických, duševných, mentálnych. Ešte jedna vec. Najdôležitejšia. Oči. Musí mať dobro v očiach.
Vyssi, tmavsie vlasy, usmiaty, musi z nich nieco vyzarovat
Nezniesla by som chlpatý chrbát😀
Mne sa páči ten môj 😉 Nieje extra vysportovany ale ani mlandravi...nieje tučný ale pár kíl by mohol zhodiť😏.Ma takú chlapsku postavu...nieje tenucky.Ma širšie plecia ,širšie stehna...chlpy na hrudi 😁.Hnedovlasi,hnedooky a vie ma rozosmiať i neskutočne vytočiť .Vie sa ospravedlniť aj byť hnusný.Neskutocne veľa veci mi na ňom často vadí ale tiež niesom ideálna. A v neposlednom rade sa má stále snaží dostať do postele😏 čo je po tých rokoch čo sme spolu veľmi fajn. Keďže viem že vždy chcel tmavovlásku......a ja som blondína🤗
nepacia sa mi vytraseni vychudnuti chlapi ked na nich visia gate...
Vysoký, mužny, skôr tmavší, tmavé oči, žiadne zsenstile typy, musí mať pekný chlapsky hlas....nikdy sa mi nepáčili blondaci s modrými očami, normálne mam až averziu, taky ti jemni chlapci s nevinným pohľadom steniatka, bleee.. A ešte musí byť zrucny, trafilo by ma pri mužovi, ktorý nevie ani žiarovku vymeniť, môj, do čoho sa pustí, to urobí🙂
Mne sa nepacia vyziabnuti muzi s utlymi ramenami.Mam rada rozhladenych muzov so sarmom a zmyslom pre humor.
Topanky!
Ja si vsimam zuby. 😁
Škoda, že sa nedá prispieť anonymné 😀
Mňa zaujme vysoký muž so širokými ramenami, s krátkymi vlasmi a hlavne bradou (vždy sa mi páčili iba zarasteni muži, aj keď to ešte nebolo moderné), okuliarmi a pekným nosom a zubami.. z povahy musí byť hlavne inteligentný dobrák so zmyslom pre humor..
Musi mat muzne ruky a humor ten musi sediet tomu mojmu. Manzel to splna takze fajn 👍😁
Oci,ale to si vsimam vseobecne na ludoch. Oci prezradia,ci je to dobry clovek. Pacia sa mi velke hnede oci. A potom usmev a celkove vyzarovanie. A paci sa mi,ak je muz zdravo sebavedomi.
inteligencia, maskulinita, zmysel pre humor, rozhladenost, dobry vkus, zakladna nazorovo-hodnotova kompatibilita alebo aspon dobre vyargumentovane a podlozene nazory ak sa v niecom velmi odlisuju, biochemicka kompatibilita, mierne vysportovana postava je fajn bonus. ale neviem naozaj, dlho som to nemusela riesit
Pekné zuby, husté tmavé vlasy, nemám rada plešatých mužov :/
musí mať charizmu a nemôže byť nižší 🙂