Dievcatka, chceli by ste chlapa pekneho mudreho pracoviteho? Alebo bohateho? Je pre vas dolezite aby bol muz bohaty?
Mudry a pracovity muz si na seba zarobi bez problemov a milionara nepotrebujem...tak isto ja ako zena si na seba zarobim, takze u muza hladam ine prednosti ako peniaze
Su len tieto dve moznosti? Pekny mudry pracovity verzus bohaty?
Pekny, mudry, pracovity sa vylucuje s bohatym? 😂😂
Alebo
Chceli by ste skaredehe dobraka ktory nema peniaze?
@bublinka1426 preco ano?
Zivili by ste muza?
keď je múdry a pracovitý, tak je logicky aj finančne zabezpečený...
škaredý a bez peňazí mi bude načo? aby som ho živila??
Ja si myslím, že každá žena chce normálneho chlapa, ktorý ju priťahuje, vie sa postarať o rodinu fyzicky aj finančne, nemá v hlave nasraté a vie sa k nej aj k ostatným pekne správať. Takúto možnosť síce neponúkaš, ale tak pýtaš sa úplne blbo.
A nie, neživila by som muža. Ak by sa jednalo o nejaké prechodné obdobie alebo teda v chorobe alebo z iných objektívnych dôvodov, tak samozrejme ano, presne tak, ako by on v rovnakej situácii živil mňa, o tom predsa manželstvo je, ale aby som živila nejakého neschopného lenivca, tak to ani náhodou.
🤣🤣 škaredý priživník ale má dobré srdce ☝️🤣 ti šibe. V dnešnej dobe sa inteligentný pracovitý muž vie finančne zabezpečiť tak isto aj šikovná žena.
Ja si myslím, že ženy až tak na krásu nepozerajú. Oveľa viac záleží na tom, ako sa muž k žene správa, ako sa na ňu usmeje, ako sa s ňou rozpráva. V takom prípade nemusí byť vôbec krásavec - respektíve, zene sa zapáči muž, ktorý je k nej milý. Myslím, že každá žena verí najprv na lásku a úplne jej stačí to, aby ju miloval a vážil si ju. Až keď sa par krat sklame a povie si, že všetci sú aj tak rovnakí, tak sa zameria na to, aby mal aspoň prachy.....
Definuj čo je "mať peniaze"
autor a ty nevieš čo robí muža super v očiach žien? No predsa FUNKCIA...
Nastastie sa viem aj sama o seba postarat, takze nepotrebovala som vyberat chlapa co ma zaopatri
Ja nepotrebujem chlapa. čo zarába 5000 alebo 10 000 eur. Ale zase nemôže byť dlhodobo nezamestnaní. Nech zarobí aspoň tých 800 eur napríklad. Nevyberám si chlapa podľa výšky výplaty. Pre mňa je hlavne dôležité, aby bol muž žene oporou, vedel sa jej zastať a takí chlapi mám pocit, že v dnešnej dobe vymreli.
Ty si akeho prajes? Aj my chceme vediet, ako to mas ty.
Áno, chcela by som pekného, múdreho, pracovitého a bohatého. 😃
Hm, ono to nevychadza. Ak opomeniem "pekneho", tak mudry a pracovity alebo dobre zarobí alebo nie je mudry a pracovity, takze nejako neviem, koho si mám vybrat. Asi si necham toho, ktoreho som si vybrala uz pred touto anketou 🤣🤣🤣
Hlavne, aby bol zdravy. Na nicom inom nezalezi.
Chudobného a škaredého predsa 😁😁😁
Aj trochu chorý môže byť, nech sa nám o koho starať 😁😁
Takeho s kt si budem rozumiet...a ktory ma doplni..pomoze,ked budem potrebovat..
Za seba môžem povedať, že u mňa sa to vekom menilo. Moje hodnoty v priebehu života sa menia, je to životnými skúsenosťami, materstvom... Nebudem ich tu konkrétne rozpisovať, každá sme iná. Ale zároveň si asi väčšina praje tu najdolezitejsiu klasiku, chceme byť šťastné (zdravie nepíšem hoci je prvoradé, no muž mi ho nezabezpeči) ale to šťastie znamená pre každého niečo iné.
veď daj najprv, akého by si chcela ty
@danica2711 hocijakého, hlavne, že nejaký bude 😊
Keď som si brala svojho muža, tak zarábal 400 eur v čistom, mal staré auto a ja som študovala. Takže stačí keď bude láskavý, chápavý, múdry. Poznám bohatých mužov a ich ženy vôbec nevyzerajú šťastne. Ja som vďačná za normálneho muza, ktorý sa nespráva ako namyslený blb s patentom na rozum.
@ anonym
lebo je tazka doba. a zeny chcu byt zabezpecene. ...
pre vela zien dnes ano.