Akého muža si žena praje?

17. mar 2023

Dievcatka, chceli by ste chlapa pekneho mudreho pracoviteho? Alebo bohateho? Je pre vas dolezite aby bol muz bohaty?

bublinka1426
17. mar 2023

pre vela zien dnes ano.

aaadkaaa
17. mar 2023

Mudry a pracovity muz si na seba zarobi bez problemov a milionara nepotrebujem...tak isto ja ako zena si na seba zarobim, takze u muza hladam ine prednosti ako peniaze

solange7
17. mar 2023

Su len tieto dve moznosti? Pekny mudry pracovity verzus bohaty?

lauriik
17. mar 2023

Pekny, mudry, pracovity sa vylucuje s bohatym? 😂😂

autor
17. mar 2023

Alebo

autor
17. mar 2023

Chceli by ste skaredehe dobraka ktory nema peniaze?

autor
17. mar 2023

@bublinka1426 preco ano?

autor
17. mar 2023

Zivili by ste muza?

sissy27
17. mar 2023

keď je múdry a pracovitý, tak je logicky aj finančne zabezpečený...
škaredý a bez peňazí mi bude načo? aby som ho živila??

Ja si myslím, že každá žena chce normálneho chlapa, ktorý ju priťahuje, vie sa postarať o rodinu fyzicky aj finančne, nemá v hlave nasraté a vie sa k nej aj k ostatným pekne správať. Takúto možnosť síce neponúkaš, ale tak pýtaš sa úplne blbo.

A nie, neživila by som muža. Ak by sa jednalo o nejaké prechodné obdobie alebo teda v chorobe alebo z iných objektívnych dôvodov, tak samozrejme ano, presne tak, ako by on v rovnakej situácii živil mňa, o tom predsa manželstvo je, ale aby som živila nejakého neschopného lenivca, tak to ani náhodou.

bajka16
17. mar 2023

🤣🤣 škaredý priživník ale má dobré srdce ☝️🤣 ti šibe. V dnešnej dobe sa inteligentný pracovitý muž vie finančne zabezpečiť tak isto aj šikovná žena.

simona20201309
17. mar 2023

Ja si myslím, že ženy až tak na krásu nepozerajú. Oveľa viac záleží na tom, ako sa muž k žene správa, ako sa na ňu usmeje, ako sa s ňou rozpráva. V takom prípade nemusí byť vôbec krásavec - respektíve, zene sa zapáči muž, ktorý je k nej milý. Myslím, že každá žena verí najprv na lásku a úplne jej stačí to, aby ju miloval a vážil si ju. Až keď sa par krat sklame a povie si, že všetci sú aj tak rovnakí, tak sa zameria na to, aby mal aspoň prachy.....

luccija
17. mar 2023

Definuj čo je "mať peniaze"

deti95060810
17. mar 2023

autor a ty nevieš čo robí muža super v očiach žien? No predsa FUNKCIA...

viestta
17. mar 2023

Nastastie sa viem aj sama o seba postarat, takze nepotrebovala som vyberat chlapa co ma zaopatri

marsmykkok
17. mar 2023

Ja nepotrebujem chlapa. čo zarába 5000 alebo 10 000 eur. Ale zase nemôže byť dlhodobo nezamestnaní. Nech zarobí aspoň tých 800 eur napríklad. Nevyberám si chlapa podľa výšky výplaty. Pre mňa je hlavne dôležité, aby bol muž žene oporou, vedel sa jej zastať a takí chlapi mám pocit, že v dnešnej dobe vymreli.

oli18
17. mar 2023

Ty si akeho prajes? Aj my chceme vediet, ako to mas ty.

h2
17. mar 2023

Áno, chcela by som pekného, múdreho, pracovitého a bohatého. 😃

vroni
17. mar 2023

Hm, ono to nevychadza. Ak opomeniem "pekneho", tak mudry a pracovity alebo dobre zarobí alebo nie je mudry a pracovity, takze nejako neviem, koho si mám vybrat. Asi si necham toho, ktoreho som si vybrala uz pred touto anketou 🤣🤣🤣

oslo1
17. mar 2023

Hlavne, aby bol zdravy. Na nicom inom nezalezi.

nyusika
17. mar 2023

Chudobného a škaredého predsa 😁😁😁
Aj trochu chorý môže byť, nech sa nám o koho starať 😁😁

ivangeline
17. mar 2023

Takeho s kt si budem rozumiet...a ktory ma doplni..pomoze,ked budem potrebovat..

nikpa
17. mar 2023

Za seba môžem povedať, že u mňa sa to vekom menilo. Moje hodnoty v priebehu života sa menia, je to životnými skúsenosťami, materstvom... Nebudem ich tu konkrétne rozpisovať, každá sme iná. Ale zároveň si asi väčšina praje tu najdolezitejsiu klasiku, chceme byť šťastné (zdravie nepíšem hoci je prvoradé, no muž mi ho nezabezpeči) ale to šťastie znamená pre každého niečo iné.

danica2711
17. mar 2023

veď daj najprv, akého by si chcela ty

viestta
17. mar 2023

@danica2711 hocijakého, hlavne, že nejaký bude 😊

nyusika
17. mar 2023

@viestta a hlavne, nech veľa nepije.... trochu môže 😁😁😁

cubo2
17. mar 2023

@nyusika ty si to super ironicky vystihla 😄😄👍

terry658
17. mar 2023

Keď som si brala svojho muža, tak zarábal 400 eur v čistom, mal staré auto a ja som študovala. Takže stačí keď bude láskavý, chápavý, múdry. Poznám bohatých mužov a ich ženy vôbec nevyzerajú šťastne. Ja som vďačná za normálneho muza, ktorý sa nespráva ako namyslený blb s patentom na rozum.

nyusika
17. mar 2023

@terry658 tak ale - nie každý finančne zabezpečený chlap je namyslený blbec

viestta
17. mar 2023

@terry658 poznám XY slabo zarábajúcich, možno aj lenivých a celkom neschopných chlapov co si myslia, že majú aj patent na dokonalosť, nie len na rozum. Nepoužiteľný blbec je nepoužiteľný blbec ci ma alebo nemá peniaze.

bublinka1426
17. mar 2023

@ anonym

lebo je tazka doba. a zeny chcu byt zabezpecene. ...