Aké vlasy sa páčia mužom na ženách?

25. sep 2024

Sú tu muzi? Musím sa vás niečo opýtať 🤭😛

bloger
25. sep 2024

Nech sa páči

autor
25. sep 2024

@bloger aké vlasy sa ti na žene pacia? Krátke? Dlhé? Farbene? Nefarbene? Prosím opis

luciaruz
25. sep 2024

Mne kamoš povedal, ze maximum zenskosti su dlhe vlasy, čo najprirodzenejšie.

mane01
25. sep 2024

Toto je tak subjektivna vec… to ako keby si sa pytala, ci sa muzom pacia blondave alebo brunetky… nuz jednemu take, druhemu zas onake 🤷🏼‍♀️

hugoboss1923
25. sep 2024

Čakal som trochu odvážnejšiu otázku? 😇

lindous
25. sep 2024

Dovolím si odpovedať aj keď nie som muž, ale viem, že môj na mne zbožňuje, keď som čerstvo ostrihaná po ramená a veľmi som sa mu páčila ako ryšavka (farbená) 😅 teraz mám trošku dlhšie a tmavšiu hnedú a nesťažuje sa ani tak, vraj sa mi to hodí... niekto má slabosť na blondýnky, niekto na brunetky, niekto na ryšavky, niekomu sa páčia farebné vlasy, keď je to proste celý štýl, niekto nerieši vôbec... podľa mňa to je veľmi individuálne, ex sa zas páčili čo najdlhšie a ide skôr o to, aby sa to žene hodilo,...tak ako aj ženy sú niektoré na tmavší typ, niektoré na bledší, neikomu sa páčia plešatí muži, niekto sa rád prehrabne chlapovi v kučerách... a všetci si na vážny vzťah aj tak vyberieme podľa iných kritérií, nie vždy sedí to čo je náš typ "na papieri" s tým, kto nás naozaj začne priťahovať

bloger
25. sep 2024

Na tomto mi málo záleží.

egonsk
25. sep 2024

zena je najkrajsia prirodzena, t.j. bez dolepenych dlhych nechtov, pod ktorymi u niektorych najdes aj ranny toaletak, bez pol kila omietky na tvari s primalexom na perach a bez farbenych vlasov, ktore ked sa rano zobudi po prepotenej noci, najdes obrazok abstraktny na vankusi 😁😅 ... skoda len, ze vela zien je presvedcena o opaku, ze chlapov laka baba zmachlena ako kraslica, ktorej ani pusu neda bez toho aby okostoval co na sebe ma, alebo si ju pritulil a mal spinavu bundu od hlavy...

zuzanita1609
25. sep 2024

Ale aj tak sa otočíte po takej fajnej vysokej,prsnatej,ritnatej ,prefarbenej blondínke 😁. Minule v meste. Sedíme v aute, čakáme a ide okolo podobná slečna/pani,opätky,stihle dlhé nohy, sukňa, blondínka (páčia sa mu). Štuchnem pod rebro drahého ,,kukni, páči sa ti?" On si ladí v rádiu s pokojom mŕtveho chrobáka, hodí očkom a odpovie... ,,pekná,blondi,postavička,ale ja vidím krajšiu"a žmurknú na mňa 🤭. Ale my sa takto večne popichujeme 😁.

michaela329
25. sep 2024

Každému iné... najčastejšie ale čisté 😀🤷

milos81
25. sep 2024

Dlhe prirodzene vlasy su sexi, za to ale smetaky na ociach, opuchnute pery, ci dlhe nechty(vzdy si predstavim, co vsetko pod nimi musi pri beznej cinnosti zeny byt) odpudive...

marianarem
25. sep 2024

Mojmu muzovi sa pacia obycajne dlhe nefarbene.

bloger
25. sep 2024

Toto je zaujímavé odporúčam prečítať si. https://diva.aktuality.sk/clanok/Fi9ZQwr/zeny-b...

thirstymonk
25. sep 2024

Je to veľmi subjektívne. Štandardne väčšina mužov nemá rada kratkovlase ženy (čo sa týka výzoru), pôsobí to mužsky. Ale faktom zostáva, že niektoré kratkovlase ženy vyzerajú fajn, ale nechcel by som to mať doma :D

Čo sa týka farbenia a nefarbenia, myslím, že mužovi, čo ledva rozozná čiernovlásku od blondsky, je to úplne šuma fuk.

Hlavne nemaj mastne strapate smradľave a zanedbane vlasy a zbytok asi nemusíš riešiť... teda aspoň podľa mňa.

thirstymonk
25. sep 2024

@egonsk Nahodou, mne sa páči, keď sa ženy o seba starajú a keď vyzerajú ako ženy. Samozrejme, nemám na mysli tie silikonove kačice, čo sú dnes moderne. Ale keď má žena nejaký účes (stačí len cop), je mierne primaľovaná a má pekne gelače, tak to nedbám. Hlavne nech nesmrdí. A čo ma fakt odpudzuje, sú akékoľvek chlpy (ale to aj na mne), úplne najhoršie sú pazušné a pošvové. Fuj. To by mali zakázať ústavným zákonom.

Ale zas niektorí chlapi majú radi bobra, alebo aspoň čiarku, inak majú pocit, že sexujú s malým deckom. Ja tento pocit nemávam...

barborachors
25. sep 2024

Môjmu sa páčia dlhé a aj všetkým mojim ex dlhe rozpustene vlasy... Osobne nepoznam chlapa, čo by bol na kratkovlase lesby (citát). Max mikado..Farba jedno, všeobecna preferencia bruneta (u všetkých mojich ex) a poriadne husté, dlhe vlasy. Aj sama co si vsimam, tak muzi okukuju a aj sa otáčajú za stihlymi, vyssimi min 168 cm, hlavne mladými (tak do 30r) babami, ktoré maju dlhé lesklé vyzehlene vlasy, väčšinou hnede, pripadne tmavsie.
Nechty pozaduju pestované, hlavne francúzske. Mojmu vadi ked nemam mani, on na zenach zboznuje francúzsku manikúru a hnusia sa mu neupravené nechty a celkovo nemusi zenu, co je neupravena (ak ma zlu pleť a nenosi príklad makeup) Ale isto je spusta chlapov ktorým je jedno ako zena vyzera.

iceberg
25. sep 2024

Dlhé alebo po plecia , niektorym sa hodia aj brcky , na farbe nezáleží len musia dobre ladiť s obocim ,

zuzanita1609
25. sep 2024

Ja keď počujem prirodzená, predstavím si ženu/dievča bez akejkoľvek úpravy,čiže aj nechty, obočie,vlasy,ochlpenie bez úpravy,bez akejkoľvek farby,lesku na perách, lícach. Taká šedá myška. Sú typy, určite, ktoré sa narodili pod šťastnou hviezdou a stačí sa im len umyť mydlom 😁. No nemyslím si,že mužov priťahuje to,že sa jeho polovička o seba nestará,neupravi a len vstane,umyje zuby, hodí mikinu na seba a beží do sveta 😁. Ale vravím, každému ako "libo" 😉.

tiana080
25. sep 2024

Odpoveď od polovičky: voňavé, zdravé (akože pekne vyzerajúce, lesklé), nie suché chrastie. A farba, dĺžka je jedno. 😃

autor
25. sep 2024

@tiana080 haha Dakujem 🤭

ariannazara
25. sep 2024

Podľa mňa dlhé;)

oliviakatka
25. sep 2024

Môj muž odpovedá: dĺžka nerozhoduje, rovné, nefarbene 😄✌🏼

oktober3
25. sep 2024

@iceberg tak to obočie snáď nie vždy.
Ja mám červené vlasy dlhé a keby mám mat aj červené obočie .. haha 🫣😁

Originálne mám úplne blond až biele, takže obočie prakticky nemám.
Dala som si spraviť obočie, ale vyzerá Max prirodzene

Ale celkovo som sa nad tvojou poznámkou zasmiala, lebo to obočie je možno pre mňa podstatnejšie ( a to som žena ) ako účes.

Lebo taká Halle Berry v čase jej slávy/mladosti bola hooot a to mala krátke vlasy

kiki68
25. sep 2024

Moj muz, dlhe a cervene vlasy

doriiis
25. sep 2024

Môj muž povedal,že kučeravé.Ano,nemal na výber,keďže som prirodzene kučeravá😊

marcellka32
25. sep 2024

Som žena a páčia sa mi muži, ale veľmi sledujem ženy (ja konkrétne pleť), nie mejkap
Čo ale vidím v uliciach: nadpojene tenké vlasy, zle tetovane obočia, napichane pery (tu sa zastavme, chlapom sa to páči), ale vyzerá to nepekne, dlhé špicaté nechty, mihalnice, ktoré privieraju oči....keď ich vidím,má chuť to dať dole všetko z nich, pretože po tým všetkým sú pekné baby, ale vedia sa tak dogabat

b_a_m_b_i
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
slovakboy
25. sep 2024

Mme sa páčia blondýny. Je jedno či krátke alebo dlhe vlasy. Skôr krátke alebo len stredne dlhé. Velmi dlhé už sú na príťaž. No a upravené aby boli. Jedno ako.

wig
25. sep 2024

Blonďavé, kučeravé...ach, to je ten pravý sexepíl! 😍 ...napr. Mirka Kalisová má aktuálne veľmi pekné vlasy.

fineta
25. sep 2024

@bloger prečítala som a celkom sa mi to hodí na môjho manžela. Hoci poznám jedného nášho kamoša, ktorého priťahujú čo najviac umelé. Je to totálne individuálne.... 🤔