Absencia sexu do 30tky

25. feb 2023

Aký máte názor keď niektorý ľudia nemajú sex ani do 30tky? Chcú vôbec muži také ženy?

zmrzlinka2021
25. feb 2023

Pravdaže. Hodnota ženy predsa nespočíva v Tom že už ju mal iný muž predtým. Poznám veľa báb, čo sa vydali až po30tke.

janai1
25. feb 2023

A prečo by nie? Treba si hľadať partnera s rovnakými hodnotami

matkahelka
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 tak ale je sakra rozdiel vydat sa po 30 a mat sex po 30. Ten druhy pripad je - z mojho pohladu - nepochopitelny. Bud je zena bigotna krestanka alebo cudacka.

zooeynka
25. feb 2023

@matkahelka ...alebo ju nikto nechce....

matkahelka
25. feb 2023

a ten sex si do 30 nemala preco? ze si nestretla toho praveho, ci preto, ze nepocitujes potrebu, ci preto, ze ti to viera nedovoluje?
Ja osobne nepoznam vo svojom okoli taku zenu, ale urcite sa take najdu. A urcite na nich niekde caka aj ten pravy.

matkahelka
25. feb 2023

@zooeynka nechcela som to tak tvrdo napisat 🙈

beata_k
25. feb 2023

Je to sice ich vec, ale podla mna prichadzaju o vela. Kvoli comu je to dobre? Tu blanu uz mozno ani nemas. Nie je nic nezvycajne, ze sa ti sporte pretrhne. A potom vyvetluj, ze ty si fakt panna. Ci to muzi ocenia? Co ja viem? Ja by som panica nechcela. 🤷🏼‍♀️

autor
25. feb 2023

@zooeynka ja si myslím že je sex lepši z lásky ako len tak, dnešné vzťahy sú všetky len o tom. Každý muž ktorého som poznala mu išlo iba o jedno

zmrzlinka2021
25. feb 2023

@matkahelka sú ženy, ktoré si určite veci nechávajú až pre manžela. Ja som sa tiež vydávala až v 25 a môžem povedať, za mňa super rozhodnutie. No nie každá žena spozná muža do 30.

luciaaaaa
25. feb 2023

Hodnota zeny nespociva v tom, ci predtym mala troch, ci je panna. To platilo pred niekolkymi storociami. Chlapi maju radi akcne zeny a nie pannu, co si lahne a nevie ani ako polozit nohy. Prepac. Ja sama by som chlapa bez skusenosti nechcela. Sex je krasny, patri k zivotu a s pristupom cakat a cakat a cakat, to nozes cakat aj do 50 a nevies, o co prichadzas. A vobec neplati, ze sex je super len z lasky, casto aj nejaka jednorazovka je lepsia ako ten sex z lasky. Prelistuj diskusie. Zeny zamilovane, vo vztahoch a sex maju o nicom, lebo chlap je sebec a pozera len na svoje uspokojenie.

matkahelka
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 je skvele az v manzelstve zistit, ze ste v tejto oblasti nekompatibilni. no hold, kazdy robi, ako uzna za vhodne. ja by som do manzelstva nevstupila skor ako by som zistila, ci nam to klape aj v tejto oblasti. lebo sex je rovnakym pilierom vztahu ako ucta, laska, respekt, vernost. ak je na hovno ten sex, tak moze fungovat vsetko ostatne a ten vztah je na prd. je tu o tom kazdy tyzden minimalne jedna diskusia.

zooeynka
25. feb 2023

Ved bud rada ze ..."kazdy muz, ktoreho si poznala mu islo len o to". Najhorsi je impotent. Alebo sebec v posteli, ale hlavne ze ty sa kvoli nemu setris :/ Mas trochu predpotopne zmyslanie, aby si v konecnom dosledku nebola sklamana. Oberas sa o skusenosti. Nevravim ze sa mas vyspat s kazdym ktoreho stretnes, ale setrit sa pre toho praveho je kravina.

zmrzlinka2021
25. feb 2023

@matkahelka tak reálne som sa s tým nestretla a všetky manželstva fungujú veľmi dobre. Kde je láska, funguje aj sex.

thoughtfulweirdo
25. feb 2023

Hodnota ženy nespočíva ani v jej panenstve, ani v jej skúsenostiach. Sú muži, ktorí chcú panny, sú muži, ktorí chcú skúsené a potom sú muži, ktorým na tom nezáleží. Divná nie je ani tá, ktorá mala pred manželstvom 10 milencov, ani tá, ktorá nemala žiadneho a ani tá, ktorej nevadí sex kľudne nikdy v živote neskúsiť. Každý má robiť tak, aby bol on spokojný.

zooeynka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zooeynka
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 bohuzial nemas pravdu, ze kde je laska funguje aj sex. To len(povacsine)zeny zatnu zuby a povedia si ze "ved inak je ako muz dobry, nebije ma, nepije....ten nahovno sex nejak prezijem. Alebo zena nevie porovnat a nevie co by mohla dostavat keby mala sikovnejsieho partnera.

zmrzlinka2021
25. feb 2023

@zooeynka moj muž je bajecny, milujúci... A aj keby sa niečo stalo, prečo by nemohol, vždy budem pri ňom, vždy ho budem milovať.

zooeynka
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 to si ty. Nemozes zovseobecnit tvrdenie"kde je laska funguje aj sex". Na to som narazala. Nie na tvoje manzelstvo. Nic ma do toho nie je, ale vies porovnat? Mala si viacerych?

nyusika
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 to určite nemusí byť pravda...že kde je láska, je aj dobrý sex.

Určite by som sa nevyspala len tak s hocikým, jednorazovky sú (môj názor) uspokojivé len pre úplných zúfalcov...
Ale super sex môžeš mať určite aj s niekým, kde taká tá pravá láska nie je. Akurát vám vyhovuje menej formálny vzťah.
Pozor, nepíšem o voľnom vzťahu, kde má človek viac partnerov

luciaaaaa
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 to je nazor ako z ineho storocia, prelistuj si tu to mnozstvo diskusii, ako tu zeny hladaju rady, lebo chlapa maju starostliveho a milujuceho a co z toho, ked ich pretiahne 2x mesacne za 5 minut a oni su neuspokojene. Kolko tu bolo takych diskusii, ci si hladat milenca, lebo inak je chlap skvely, ale v posteli to vobec nefunguje. Kazdy je nastaveny inak,pre teba, aj keby sex nefungoval by to dolezite mozno nebolo, pre mna, ak by sex nefungoval,uz v manzelstve nie som. Ale je fakt hlupost skonstatovat, ze ruka v ruke s laskou funguje aj sex.

matkahelka
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 to vobec nie je pravda. ja som mala spoluziacku na strednej, velka krestanka, vydavala sa hned po maturite, aby si mohla konecne zasexovat. vobec im to v posteli nefungovalo. on bol skuseny az-az, sex chcel aj 3x denne, ale stacili mu 3 min.na zasun a kaslal na to, ci z toho ona nieco ma. naplakala sa tolko ze do aleluja, jemu bolo dobre, o nu sa nestaral. a bol to mimo toho prikladny chlap, kytice jej nosil, varil lepsie ako ona, upratoval, dieta by aj dojcil keby mohol. ona to vydrzala az 5 rokov pri nom, kym po rodicaku nastupila do prace a zacala spavat s kolegom. vtedy zistila, co je sex. do roka boli rozvedeny, s tym svojim kolegom zije doteraz uz takmer 15 rokov. Na MK si casto, casto sa zapajas do diskusii, tak urcite tu registujes, ako sa zamilovane zeny vo vztahoch stazuju, ze je vsetko super, len sex o nicom. zial, vobec nefunguje rovnica, kde je laska je aj skvely sex.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
25. feb 2023

@matkahelka
No lenze citas co pises ""kaslal na to" alebo dalej pises "jemu bolo dobre, o nu sa nestaral"

Presne plati to, co pisem vyssie - chybala tam laska.

A druha vec co pises "nastupoila d prace a zacala spavat s kolegom" - takze nie, nebola krestanka. Mozno bola navstevnicka kostolov, mala vsetky sviatosti, ci ako sa to vola u katolikov, ale fungovala na principe svetskej zeny - "serem ta, idem o dul dal"...

Cize v tom vztahu laska nebola. Laska je totiz rozhodnutie hladiet na dobro toho druheho.

@luciaaaaa
Tak mam nazory ako z minuleho storocia, ale som stastna, mam rodinu, milujuceho muza a mam zivot podla svojich predstav, nie predstav toho "co sa teraz nosi" alebo "co sa teraz propaguje".

Nepotrebujem zit zivot cudzich ludi, len aby som sla s davom.

zmrzlinka2021
25. feb 2023

@zooeynka Pozri, vyssie som vysvetlila na priklade, ktory sem napisala matkahelka, ze ako castokrat nerozumieme co je laska a myslime si, ze je to laska a potom vysvytne, ze tomu jednemu zo vztahu je to jedno.. praveze, ak niekoho milujeme, nema nam to byt jedno. Pretoze laska je vedome rozhodnutie, nie emocia, nie zamilovanost, nie obraz telenoviel, serialov, ci kniziek z cervenej kniznice.
Na to aby som povedala, ze mam fantastickeho muza, nepotrebujem sriedat cudzich chlapov a uz vobec by som nedovolila siahnut na moje telo niekomu, kto mi nie je muzom.
Ja ti netvrdim, ze mas takto uvazovat, nech kazdy voli cestu, ktoramu vyhovuje.
Ja som tu len pisala, ze su aj zeny, ktore pockaju az na svojho muza, a proste ano su aj take, ktore toho praveho spoznaju az po 30tke a nič na tom nie je divne.

Kazdemu cloveku sa osvedcila ina cesta a ine veci, ktore su podla neho spravne. Ja zijem tiez to, co ja povazujem za spravne a okrem toho mimo tohto vsetkeho - staci mi tu citat tie temy.. velmi vela zien zije v chorych vztahoch a drichmali, striedali... v 25 za sebou 5 vaznych vztahov, 10 sexualnych partnerov.. momentalne druhe dieta s druhym debilom... aj toto su dosledky toho, ze zena dava to, co je cenne a nevazi si svoje telo, svoje srdce a dusu.

matkahelka
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 mas to velmi, velmi pomylene. to, ze chlap nebude robit zene oraly, hodinove predohry a neviemco neznamena, ze ju nemiluje. on to proste NECHCE. rovnako ako je tu mnoho zien, ktore sa "stazuju", ze chlap chce sex 2x tyzdenne a im to staci raz mesacne. tie zeny tych chlapov miluju. to s laskou nesuvisi, je to IBA a VZDY o tom, ci su kompatibilni v tomto smere a za mna je sakra velky risk ist do manzelstva bez toho, aby som zistila, ci kompatibilni budeme.

salamistka
25. feb 2023

Ku vzťahu sex patrí, veď keď s niekým chodím, tak preto, aby som spoznala jeho dušu aj telo a tak zistím, či si pasujeme alebo nie...aby som si "uchovávala" svoje telo pre toho "pravého", alebo až do manželstva, v tom žiadny význam nevidím, veď sex nie je hriech ale prirodzená súčasť života.

liljana
25. feb 2023

Nie, prilis nechcu. Komu nechybal sex do 30tky, nebude mu asi chybat ani po nej. To vacsinou zistia ti, co cakali na sex x rokov do manzelstva, ze ani po nom casto ziaden sex nebol. Plus kto nevedel s nikym zit a vyjst do 30tky, tazko sa bude ucit zit v pare. Stareho psa novym zvykom ...

riyadh
25. feb 2023

@zmrzlinka2021 v zivote by som necakala az do manzelstva, premna je dolezite vediet este pred ako budeme fungovat aj v obladto sexu... Naco by mi bol manzel z laaasky, ked po svatbe zisstim ze je impotent, totalne drevo alebo ma nevie vobec udpokojit.. Zachvilku by som mu bola neverna.. Nelutujem, sex sme mali po 3t spoznavania.. A uz sme spolu 20r😉skratka sme si "sadli" 😊a vieme sa udpokojit navzajom.. Orgasmy aspon 2 "pocas" musia byt😉

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz