Ahojte neviete ci tu na MK su aj muzi? Myslite ze sa tu da aj pisat si s niekym spravy? Nehladam vazny vztah iba by som si rada nezavazne popisala s nejakym muzom ;) Nechce sa mi kvoli tomu zakladat pokec atd
Chlapov je tu celkom dost. Niektori fajn, ale su tu aj cisti zufalci
A ano, zopar nas muzov tu je.
Sú tu aj muži. Keby si nezaložila tému anonymne tak už máš v pošte správy. Takto ťa nemajú ako kontaktovať.
Preco pises anonymne🤣🤣🤣
@hankm 😀😀😀 kolko mas rokov?
Radsej nepouzivaj slovne spojenie "nezavezne s muzom". Lebo muzi si pod tym predstavia ine nezaveznosti 😂
@hankm to je celkom dost 😀 ja mam o 20 menej
Chlapov je tu asi dost, ale nie kazdy si v profile zmenil pohlavie a tym aj ikonu, lebo bud na to kaslu, alebo nechcu mat take vesele reakcie, ako im dokazu zeny napisat na prispevky, ktore neidu s prudom 🙂
Autorka...kukni sem...chlapec v tvojom veku. Možno by rád popísal
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/netradicne-hobby-20-rocneho-chlapca-2/
@hankm tak vies, je vecer a teraz nepojdem do sveta nikoho hladat....Radsej skusim takto
19 rocna kocka si nevie nainstalovat nejaku schopnu zoznamku a radsej bude traposit na konovi?
@vanilkovazmrzka Nakoniec to môže byť aj kočkoš a nie 19 ročný 😅
@fido69 hmm v dnesnej dobe je vsetko mozne ale kockos naozaj nie som 😀
Chod sa radsej von socializovat a skus nadobudat nove zmamosti osobne 👍.
Su tu muzi, aj ja som tu a nekusem🙂)) a ako bonus mam aj velke srdce🙂))) ale v zivote to mam komplikovane, preto mam tendenciu nakukavat na MK na problematiku vztahov.
Daju sa pisat sukromne spravy.