Ahojte som Slovenka mám 21 rokov. V práci si ma všimol jeden Afričan chcel odomna instagram… tak som mu ho dala môžem povedať že sa mi veľmi páčil.. neskôr som zistila že je dosť známi na instagrame je to futbalista.. v našom meste prišiel hrať futbal a je tu uz nejakú dobu. Ma 38 rokov. No on vôbec nevie po slovensky ani zaťať ja viem anglicky tak B2.. viem plynule nemecky a trochu francúzsky ale to zas nevie on.. stále sa chystáme von no mám stresy z tej jazykovej bariéry keďže ja sa budem musieť snažiť stále anglicky on inak nevie..
čo si o tom myslite ?
Jazyková bariéra je tu ten najmenší problém mam pocit. 😬
ja mam manzela inda, ked sme spolu zacali som mala anglictinu na hroznej urovni, proste furt prekladac som mala v ruke, no ako som s nim bola nutena stale komunikovat tak som sa o dost zlepsila a teraz uz komunikujem plynule bez problemov. Takze B2 je v poriadku a urcite si ten jazyk naozaj zlepsis pri nom. A ak aj nieco nevies povedat, nie je hanba pouzit prekladac a tym sa aj ucis 🙂
no ak pieses ze mas anglictinu na urovni B2 tak si myslim, ze by nemal byt ziadny problem v komunikacii, takze nerozumiem tvojmu stresu. Ibaze by ta uroven bola tak A2, to by som chapala
Podľa mňa toto nie a nie kvôli jazykovej bariére. Máte obrovský vekový rozdiel, navyše, on sem prišiel, ako futbalista a keď tu skončí, pôjde zase preč. Tak hádaj, aké asi môže mať s 21 ročnou babou úmysly. 👉👌
38-rocny futbolista je uz pomaly na konci kariery......je medzi vami 17-rocny rozdiel. Ale ak vyzera dobre a tebe sa paci, uzi si to, hlavne sa chrañ, ak by k niecomu prislo. Kazdopadne s anglinou problem mat nebudes, po par drinkoch si budete rozumiet az privelmi
Ale veď jazyk budeš používať úplne inak ako rozprávaním angličtiny 🙂
Na CV sa francuzstinu ucia v skole. Zalezi sice od ostrova, ale vo vseobevnosti sa ju ucia. Fakt nevie alebo je zo Senegalu a konci mu kariera.
z akou jazykovou barierou mas problem pri b2? to sa uz v beznom rozhovore proste musis vediet dohovorit bez problmeov. Mne by skor ten vek prekazal ako tu uz pisu... ale nic vazne od toho necakaj... ak pojdete spolu von..
Na rande s Africanom ti netreba B2, staci "woooooow"!
@h2 no ved aspon si uzije, kym je mlada. Autorka, ked sa Ti paci, chod so toho, svadba z toho asi nebude ale aspon zlepsis anglictinu a naucis sa pri nom nove veci 🙈
Myslim si o tom, ze okamzite ruky prec. 38-rocny chren nema co obhanat 21-rocne dievca, a ked to robi, tak nema dobre umysly. Navyse je to uplne ina kultura, teraz nenarazam na farbu pleti, ale na krajinu povodu a jej zvyklosti. Prosim ta, nebud dalsi z citankovych pripadov mladych naivnych zabiek, co ostanu tehotne s Africanom, ktory sa na ne bud vyserie, alebo si zacne uzurpovat pravomoci.
@pupavka234 Užiť si hádam 21 ročná môže aj s niekým, kto je jej vekovo bližší a s ktorým sa vie normálne dorozumieť.
Afričania francúzčinu ovládajú... Never tomu, že ju nevie. Choď na rande a rozprávaj francúzsky,,, a sleduj ako bude reagovať😉
@h2 to je pravda, ale pisala ze sa jej paci
@pupavka234 Ahá, tak to je fakt "dobrý" dôvod sa s niekým vyspať. Čo na tom, že je starý, že je cudzinec, ktorý je tu dočasne, že mu nerozumie, že ho v podstate nepozná...? Páči sa jej, tak nech si užije. Divné zmýšľanie.
Chce sexovat a nie rozpravat sa 🤌
Raz vyskusas cernocha a viac bieleho nebudes chciet. 😄
Neverim muzom cernochom, zila som v cudzine, takze viem, co to o ich mentalite. Nie su verni.
Vytvor si novy profil na ig, idealne blondinka zena a nemusi byt vobec stihla. Maju radi krivky a dost oble. Skus napisat. Ver mi, ze vas ma viacej rozrobenych.
Vyskusaj, uvidis 🙂 vies kolko krat dostal futbalista loptou do hlavy? Mozno ani jeho recovy prejav nebude 100%ny 😂
@kornelies mne stačí keď vidím koľko všelijakých báb sleduje na ig to je asi 1500 báb.. a veľa aj z nášho mesta,moja kamarátka ho chcela vidieť keď sme boli vonku pozerala si ho cez svoj ig a asi videl že si pozrela jeho príbeh hned jej písal
Vyskúšaj, daj vedieť či sú tie reči o černošských 🍆 pravdivé 🤣
@petra92 Ja ti môžem odpovedať tiež, ale nie, nie sú🫢…
Keď nebudeš vedieť tak existuje prekladač skôr ma zarazuje ten vek
@nikoletta1712 😂😂😂
S takym by som ani von nesla a vobec nieco sexualne. Ved on je chodiaca pohlavna choroba. 😁
@isis234 na severe mas arabov (cize maroko, alzir, lybia a finito) - taky egypt bol pod anglickom - este stale to nie su cernosi, ale arabovia. Anglicke kolonie boli napriklad Sudan, Kenia, Uganda, Tansania, Nigeria, Juhoafricka republika, atd.- takmer pol "ciernej" afriky, ked nie viac, o francuzstine ani nepoculo...
Určite choď…Keďže vieš anglicky B2, tak neváhaj a uži si rande😊…