Zbiera takýto muž "trofeje"?

15. dec 2023

Preco velmi atraktivny muz nadbieha priemerne vyzerajucej zene? A nie, nie je to nizke sebavedomie zeny, je to fakt potvrdeny aj okolim. Zbiera trofeje?

melanta
15. dec 2023

Podľa teba je priemerne vyzerajúca. Podľa neho je možno veľmi atraktívna. A možno len nechce také ženy ako ty, ktoré potrebujú riešiť iných ľudí.

autor
15. dec 2023

@melanta ja som ta zena, neriesim ine zeny

ibatanecnica
15. dec 2023

tak po prvé - možno je veľmi atraktívny iba pre teba a iná žena by ho tak nevidela a po druhé priemerne vyzerajúca si možno iba podľa seba a on ťa vidí inak.

januska12323
15. dec 2023

Ty si vyberáš partnera len podľa toho či je priemerne atraktívny? Čo to vôbec znamená priemerne atraktivny?

madeincssr
15. dec 2023

A obaja ste voľní? A tebe sa páči? Možno sa úprimne páčiš aj ty jemu. Krása nie je len to, čo vidíme očami. Človek nikdy nevie, kedy a kde nájde svoje šťastie, spriaznenú dušu.

minenkak
15. dec 2023

Veľmi atraktívny môže byť pre teba ale pre iného úplne odpudzujuci,tak isto tá žena môže byť pre teba priemerná a pre toho pre niekoho odpudzujúceho chlapa môže byť absolútny vrchol príťažlivosti

minenkak
15. dec 2023

Pre mňa sú napríklad ľudia s blond vlasmi absolútne fuuj a nech sa prosím nik neurazí a ak sú ešte kučeravé, ja sa nedokážem s takým človekom ani rozprávať, mňa tak neskutočne irituju tie vlasy

ibatanecnica
15. dec 2023

@minenkak raz som odmietla ísť na rande s takým človekom (to som mala 15). Tiež mi to nesedí ale osud mi to vrátil - mám doma takého muža 😂. Doteraz nechápem ako sa to stalo.

vulka
15. dec 2023

Ty si čudná. Veď ľudia si kamarátov, či partnerov nemusia vyberať podľa vzhľadu. Ty by si si vybrala krásneho debila?

autor
15. dec 2023

@januska12323 samozrejme ze nie, musi mi ten clovek celkovo sadnut, pri tomto by som sa nikdy necitila dostatocne atraktivna a nechcem zazit sklamanie

yanni
15. dec 2023

@minenkak jeeezis, chiodatka moje dcery. Obe blondava a najmladsia kucerava. Taktiez druhorodeny, blondavy a kuceravy. Ziadny clvek nie je fukt. Za to, ako vyzerame, ako sa geny pomiesaly, za to nik nemoze. Mne sa napr. nepacia snedi muzi. Ale nikdy by som nepovedala, ze ten alebo ten je fuj. Dokonca su aj velmi atraktivni ale mna sneda plet a cierne vlasy este nikdy neocarili.

autor
15. dec 2023

@vulka preco by podla teba krasny clovek mal byt automaticky debil?

minenkak
15. dec 2023

@yanni napísala som len ako to mám ja,pre mňa je to naozaj moc odpudive a to fuuuj iba vyjadruje môj pocit,keď nemusím nestretávam sa s takými ľuďmi a našťastie není ich moc

ibatanecnica
15. dec 2023

@yanni ale zase neber to tak vážne. každému sedí niečo iné. Tak sa tak vyjadrila. No, na ňu tak pôsobia. Mne sú niektorí až tak nesympatickí že by som musela povedať že sú až hnusní. Nemôže m za to, ako na mňa niektorí ľudia pôsobia.

autor
15. dec 2023

@ibatanecnica tiez som zazila v minulosti vztah s ovela atraktivnejsim muzom a proste mi to nevyhovalo, ze sa okolo neho vzdy motalo extremne vela zien

ibatanecnica
15. dec 2023

aj okolo tohto sa motajú? Tak potom je to na tebe či s ním pôjdeš do vzťahu. A vieš niečo o jeho predchádzajúcich vzťahoch - či nemá náhodou povesť -Casanovu a pod.

autor
15. dec 2023

@ibatanecnica taketo temy sme nerozoberali, kedze ako pisem, nechcem ist do vztahu, kedze nemam istotu, zeby to pre neho malo znamenat nieco vaznejsie

ibatanecnica
15. dec 2023

autorka - tak potom je to ukončené

autor
15. dec 2023

@madeincssr ved v tomto som neista, ci je tam uprimnost z jeho strany alebo to len skratka na zeny vie

minenkak
15. dec 2023

Ježiš tieto rozmýšľania ,chceš ho chceš ,nechceš nechceš ,vybavené

jaskolka
15. dec 2023

Nechápem, vnímanie "priemerný, atraktívny, krásny, nepekny" je tak subjektívne, ze je až nemožné podľa toho hodnotiť.
Ty sa vnímaš ako priemerná, obyčajná žena, ktorá nevyniká ničím. A pre okolie (alebo pre konkrétne toho muža) si možno neuveriteľne sympatická príjemná,priateľska žena.

la_dolce_vita
15. dec 2023

Atraktivita je velmi relativny pojem. My ti neporadime, nepozname toho muza. Istotu nemas nikdy, na to treba cas a spoznavat sa postupne..

zuzina1988
15. dec 2023

@ibatanecnica heh 😂zlate. nech sa hlavne lubite.
ja podobne, nepacili sa mi modrooki chlapci, mam takehi muza a aj syna 😂 a hotovo lubim ich

danica2711
15. dec 2023

zjavne si dopredu rozhodnutá neísť do toho vzťahu, tak čo riešiš? Nechoď, pošli ho kadeľahšie, pretože pre teba príliš dobre vyzerá a určite ti pripraví sklamanie - bez toho, že by si to skúsila. Isteže, nemusí to vyjsť, ale aj môže a ty sa prílišnou opatrnosťou a bojazlivosťou pripravíš o niečo pekné. Príde mi to ako keby si sa bála prejsť cez ulicu, pretože ťa možno zrazí auto

tykat
15. dec 2023

No takto, kedysi davno pri kavicke s babami sme riesili aktraktivnych muzov, pre vsetky baby bol atraktivny Brad Pitt, a ja sanka dolu, ze ani by som si ho nevsimla resp. je mi krajne nesympaticky. Cize atraktivita/neatraktivita je pojem velmi relativny.

trema
15. dec 2023

Ale to ti my nevieme povedat, ci akurat tento tvoj je "lovec" , alebo sa mu naozaj uprimne pacis 🤷🏻‍♀️

martinkatinka
15. dec 2023

Tak postni fotky a my vyjadrime svoj subjektivny nazor na to kto je ako atraktivny

martinkatinka
15. dec 2023

@tykat a prave Brad je pre mna mimoriadne atraktivny 😉

tykat
15. dec 2023

@martinkatinka ved prave, vacsine zien sa paci, mne vobec ale ze absolutne, ani nemozem povedat ze neutral, ja si ani film s nim nepozriem co mi je tak nesympaticky 😀

martinkatinka
15. dec 2023

@tykat ale chapem ta.... Tiez s niektorymi hercami filmy nepozeram. Alebo vlastne vseobecne, proste niektori su strasne nesympaticki....