Poznáte také ženy a dievčatá v rodine, okolí ? Pekne ako obrázky, majú radi život a hlavne seba, chlap nech po nich nechce deti a rodina to už vôbec. Len nejak prežiť do 40tky a všetci tí vymáhaci unavení už dávajú pokoj.
Nezničít si postavu, nepribrat, zbytočne nezostarnut. Ich voľba, neodsudzujem, len sa niečo podobné primotalo do rodiny. Sympatická,vš vzdelaná baba s facebookom 15 ročnej. Špuli, odhaľuje, vytŕča, prezentuje, predvádza ... Tak mi pripomína ženské celebrity co mali v mladosti jasno, ze materstvo nee.( Dám príklad, T. Brzobbohatej).
Ktorá prvá hodí kameňom, naozaj mi nevadí ich konzumný životný štýl, kto sa ako a na co cíti, tak nech žije. Ked potrebuje len pozlatko, párty a obdiv, nech ho ma. Len by mali brať aj samotu a nenicit život rodinne založeným chlapom.
Cítim závisť
Naozaj ti nevadí ich spôsob života? Naozaj?
Tuším správne, že je to nová priateľka tvojho syna?
Ale ved to je ich zivot, nech ho ziju ako chcu😏 Ja chcem iny,tak ho mam. Kazdeho slobodny volba, horsie by bolo,keby sa prisposobovali okoliu, lebo teraz sa patri snubenec,svadba,dom dieta a poprosim chlapcek dievca v tomto poradi...a neboli stastne,na co by to bolo? Spravili by nestastneho aj manzela a aj tie buduce deti,lebo by ich to proste nebavilo...
Ako presne ničí žena, ktorá nechce deti (čo je úplne v poriadku) život rodinne založeným chlapom? Snáď si každý partnera vyberá dobrovoľne a ak nemajú rovnaké hodnoty a názory na život, nikto ich nedrží na silu spolu...
Tak a prečo ty si myslíš, že vieš čo by oni mali robiť ináč? 🤷 Tí "rodinne založení chlapi" nemajú vlastný mozog?
@lindous mali sme v rodine taky prípad...a ako ničí? ze po 3 rokoch vzťahu si vlastne zmyslela ze ona deti ešte nechce, že si chce užívať, že sa vlastne nechce nikam pohnúť a užívať si život akoby mala 18 a pritom šlo o ženu po 30 (dovtedy všetkým tvrdila ze už chce všetko spomenuté a aké to bude super).
@4stanka4 toto mi príde ako trošku iný prípad, mala som pocit, že autorka hovorí o ženách, ktoré v tom majú od začiatku jasno a netaja sa svojim postojom k životu... to čo opisuješ ty si netrúfam súdiť, či zámerne klamala a predstaierala, aby si chlapa pripútala alebo do tohto rozhudnutia z rôznych dôvodov dospela, či si uvedomila, že sa nechce nikam posunúť s týmto konkrétnym mužom, ale áno, tu byť na strane toho muža by som bola sklamaná a bolo by mi ľúto investovaného času...
A tvoj prispevok je teda o com? 🤷🏼♀️ akoze neodsudzujes ale odsudzujes 🙈 a ten rodinne zalozeny chlap kt nici zivot je nesvojpravny? Vsak ked s nou chce byt nech s nou je asi mu to vyhovuje, len tebe sa to nezda.
Tiez som chcela podobny zivot a napokon deti mam. A je to teda dost zahul, predtym bol zivot gombicka🙂. Ale v mojom okoli sa tak, ako si opisala spravaju len tie, co toho chlapa este nemaju, ked uz nejakeho stretnu, tak sa nechaju rychlo presvedcit k detom. Dokonca niekedy aj skor, nez je chlap presvedceny. A nie, tieto zeny mi vobec nevadia, vadi mi nazyvanie nematerskych zivotnych priorit povrchnym pozlatkom. To, ze som matka, neznamena, ze mam patent na zmysel zivota.
Nuž ak si nejaký rodinne založený chlap nechá zničiť (skôr znici si sam) život takou babou, je to jeho voľba, jeho problém, snáď je dospelý, kompetentný robiť vlastne rozhodnutia, znášať dôsledky. Ved ta baba ho zrejme nedrží násilím, nemá stláčanu spúšť.
A okrem iného, pokial nie je schopný sam sa o seba postarať, vybrať si vhodnú partnerku, môže ho ničiť i hocijaký iný typ zienky.
@liusa82 Krásne napísané👏🏽…Moja reč!…
A? A co muzi, co sa nechcu usadit alebo odist od mamicky?
Nechapem kde ti toto robi otlak? Sak ked nebudu mat deti, ostane viac miesta v skolkach, viac ucitelov, viac prilezitosti, viac statkov a nakoniec aj viac volnych pozicii s vyssimi platmi do zamestnania pre tvoje deti, co sa stazujes 😉
@milanemila, kolko trva kym zamilovany clovek spozna pravu tvar partnera, plus sa odmiluje? Najma ti cestni netusia, ze iny moze byt pravy opak. Niekedy ubehne dost rokov a su to stratene roky, ale asi kazdy sa stretne s tym s cim sa stretnut mal, aby nieco pochopil.
Ja by som autorku neodsudzovala (a jej je vycitane, ze sudi), nie sme v jej situacii a ludia su rozni. Obetavi aj sebci, nezaludni aj vypocitavi atd.
Nie, ale poznám ženy co druhým závidia aj nos medzi očami. Muž na nich kašle, práca mizerná, postava jak vrece zemiakov. Nic ich nebaví, nic ich nezaujíma, v živote nic nedokázali . Jediny ich záujem je ohovárať iné zeny, hlavne tie mladšie a šikovnejšie .
Ži a nechaj žiť 🍀
@nikoletta1712 a tipujem, že sa už autorka ani neozve.Klasika.Napíše sa téma,najlepšie anonymná a autorka sa potom dakde vyparí a rehoce sa ako sa tu ženské hádaju😀 aj toto tak začína vyzerať
Ako som rad muzom 🙂 Teda som rad ze my vlastne nemame ziadne problemy okrem problemov ktore nam robia zeny :D
Tak veľmi ti nevadí ich život, že máš potrebu o tom založiť anonymnú tému na MK.
Ohrdnutá žena túžiaca po deťoch s dotyčným pánom? Či mamička dotyčného mladého muža?
Alebo paródia na reklamu z Telekomu?
Pochopila som ťa.. neurobíš nič. Vidíš to triezvo, predpokladam, že syn je zamilovaný - preto prehliada a nevidí triezvo...každá matka chce len to najlepšie pre svoje dieťa a trápi ju, ak sa ono bezhlavo ženie..viď nerovnomerný vzťah, bez reálnej vízie do budúcna. Zamilovanosť vraj trvá cca 2 roky, snáď sa mu potom oči otvoria..🙂
nezávid
Rodinne zalozeny chlap (myslim tym verny) hadam nezakopne o ziadnu inu zenu. Ak ano,tak to uz potom nie je taky rodinne zalozeny ako si myslis 🙄. A o tej dievcine,nestaraj sa do nej. Kazdy ma jeden zivot,a ten si zije najlepsie ako vie. Ked chce mat niekto 2deti,chodit do kostola a po veceroch zehlit,nech sa nepovysuje nad slobodnymi zenami. Je nejake pravidlo,ze musis mat do 40tky dieta atd?
Preco by take ženy mali brat samotu? Vrana k vrane sada. Rovny rovneho si hlada,
Aaaa citim ziarlivost 😅
Byt matkou nie je povinnost a uz vobec nie preto, aby boli naplnene potreby niekoho ineho (tipujem nadejnej svokry ci svagriny). Mas / mala si svoj priestor na rozmnozovanie, tiez ti asi nikto nediktoval kolkokrat to mas alebo nemas urobit.
Mat seba na prvom mieste je tiez v uplnom poriadku, ja to tak mam tiez. Pretoze ak nebudem stastna a spokojna ja, tak nebudem moct spravit stastnym nikoho ineho. Teda poznam aj takych, ktorych najviac tesi utrpenie blizkych, ale s takymi nezijem.
Tuzba vyzerat dobre - no ukaz mi jednu, ktora chce byt stara, tucna a skareda 😂 ani jedna. Niektore do toho investuju viac, niektore menej, ale som si celkom ista, ze kazda jedna tuzi byt pekna. Aj ked to pre kazdeho znamena nieco ine.
Prezentacia na socialnych sietach - no hej, za nasich mladych cias to tu nebolo 😅 ale tak mozem si o tom pomysliet svoje a nemusim rozumiet vsetkemu.
A ze je chlapec rodinne zalozeny a nasiel si protiklad? Mozno prehodnotil svoj postoj k rodicovstvu alebo mu ukazala iny rozmer zivota a minimalne teraz mu to vyhovuje. Mozno bude takto stastny a mozno ju casom vymeni za inu, s inym nastavenim. Ty sa tes z toho, ze on je stastny. A ak nie je, tak to musi zmenit on sam, nikto ho predsa nenuti…
"Len by mali brať aj samotu a nenicit život rodinne založeným chlapom." - čo takto nechať rozhodnutie s kým žiť na toho rodinne založeného chlapa? Je snáď svojpravny a vie určiť s kým chce existovat..
@roja01 ja autorke nevycitam ze sudi, ale pride mi sniesne, ze sa tvari ze nie 🤷🏼♀️ pozname iba jednu stranu “pribehu” a autorke sanepaci ako zije nejaka zena, lebo nezije podla jej predstav, tak pride a svoju frustraciu vypluje tu. Bohvie kto je ten chlap kt ide zachranovat ci syn, brat, ex…
Mali by uz ludia (paradoxne hlavne zeny) pochopit, ze materstvo a starostlivost o domacnost, idealne skromnost nie je pravidlo a nastastie si uz zeny mozu vybrat ako chcu a ako nechcu zit.
Autorka sa už asi neozve predpokladam - ale že vraj neodsudzuje 😂🤣. Pobavili na ráno. Typická tetka, ktorá si robí na “niečo take co sa jej pritrafilo do rodiny” svojsky názor a ešte ho pre istotu preperie na nete 🙈
Nezávidím, ale……. Jasne že zavidis 😃😁
Co to ma spolocne s materstvom? A co je teba do toho,aky zivot si kto zvoli? Zavidis? Mala si aj ty spulit usta namiesto rodenia deti.
Je to jej vec, nech si zije taky zivot ako ju bavi, alebo zasa niekto kto riesi druhych, za dalsie je to este mlada baba, v buducnosti moze zmenit postoj, okrem toho, ze ma profil neviem kolko rocnej este neznamena, ze si nechce zalozit rodinu, poznam vela zien, ktore su az po 30, maju deti, ale keby si videla ich profily, tak by sa mozno nevyrovnali ani tvojej znamej, ktoru tu opisujes a nie je na tom nic zle, staraju sa o seba, maju na to, tak preco nie.