Zadaný kolega

mikazoze
22. dec 2023

Ahojte…som slobodná mamička 37, v práci mám kolegu, začalo to medzi nami iskriť v poslednej dobe, odhodlal sa ma aj pobozkať…neviem prečo teraz, veď už spolu pracujeme 3 roky a nejako sa to medzi nami naraz začalo. Problém je vtom, že má vážny vzťah…minulý rok sa somnou ešte radil ohľadom prsteňa, a tento rok ma bozkáva…moje morálne svedomie - hovorí NIE. Aj keď je iniciátor on tých bozkov, ja sa držím bokom aj keď ho má chuť pobozkať milión krát neurobím to…mám strach sa sklamať. Aj keď je to milý džentlmen, mám proste z neho strach. Predošlý vzťah, ma totálne zruinoval. Bojím sa zamilovať, a teraz keď som bola b pohode…tak sa začalo moje srdce ozývať. Moje anjelské ja, vraví ukonči to…vieš proste, že to nie je správe. A diabol v tele vraví, uži si to…ten prítomný moment, nemysli dopredu.
Čo mám robiť…

pribinak
22. dec 2023

Ale ty už si zamilovana, inak by si mu nedovolila aby tá bozkával

muchotrafka298
22. dec 2023

Pokial Ta bozkava, tak asi k nemu nieco citis aj ty. Lebo inac by si toto nepripustila. A ze je zadany? Mozno uz nie je. Alebo len jednoducho sa bavi.

mikazoze
autor
22. dec 2023

@pribinak Ach jaj…asi áno.

mikazoze
autor
22. dec 2023

@muchotrafka298 mňa to desí, hlavne predstava toho, že sa somnou zahráva

mamamasama
22. dec 2023

Vy si to normálne privolávate. Jeden ťa zničí, tak si začneš so zadaným. 👌😅 Lebo je gentleman. Gentleman otvorí dvere, odsunie stoličku, nepodvádza ženu, partnerku, priateľku 🤦🏻‍♀️😁 Máš to nejak pomýlené

grof_monte_christo
22. dec 2023

@mikazoze Vy ste sa o tom, co sa medzi vami práve rozbehlo, ešte nerozpravali? Ak áno, čo ti na to povedal?

barbora0308
22. dec 2023

@mikazoze Oh joj, no zacala si si so zadanym chlapom, to musi byt komplikovane. Ak mas vazny zaujem, tak mu povedz o svojich pocitoch, uvidis ako zareaguje. Ja osobne by som asi nikdy nevedela doverovat chlapovi, ktory bozka mna, ale doma ma snubenicu 🫤.

zuzanka.zuzu
22. dec 2023

milý džentlmen? niektoré ženy majú v sebe nejaké vnútorné kazitko alebo prečo ani tentokrát nevieš usúdiť že je to hajzel? nechápem... ako si vôbec prišla k tomu milý džentlmen? 🙈

muchotrafka298
22. dec 2023

@mikazoze podla mna by ste si to mali co najrychlejsie vyjasnit, ze ako to teda je. Ci ma vztah, nema vztah, chce s tebou mat vztah, chce sa len zabavit? Lebo toto nie je standardne spravanie.

minenkak
22. dec 2023

@mikazoze ja si nemyslím,že je to už láska keď si dovolila aby ťa pobozkal,ale ruky preč ak je zadaný a ty sa dokážeš rýchlo zaľúbiť.

sasa1310
22. dec 2023

@mikazoze sa rozišiel alebo má priateľku? Dosť podstatná vec. Ja by som chlapa, ktorý podvádza priateľku nechcela ani zadarmo

mikazoze
autor
22. dec 2023

@grof_monte_christo nebavili, nestretávame sa nikde okrem práce. Ale asi bude potrebné otvoriť debatu.

mikazoze
autor
22. dec 2023

@sasa1310 má priateľku stále

grof_monte_christo
22. dec 2023

@mikazoze Tak to by som ti radila a čím skôr. Chran si svoje srdce.

sasa1310
22. dec 2023

@mikazoze aha, čiže by ti nevadilo, že je neverný a že časom môže byť neverný aj tebe. Tak potom OK, rozmýšľaj čo ďalej. Ja si samu seba vážim a pre mňa by bol tabu taký chlap. Ale väčšina je tu slobodných mamičiek, ktoré potom otehotnejú druhýkrát s hocikým a majú problémy dva

janulka1802
22. dec 2023

Milý gentleman? Hm... to určite. Keď je zadaný
a bozkáva druhú, tak by som mu dala úplne iné oslovenie. Veď, keď Ťa chce, nech ukončí jeden vzťah a začnete si spolu Vy dvaja.

dzulli1980
22. dec 2023

No neviem ... má vážny vzťah a Teba namotáva, bozkáva atď. ... to kus hovorí o jeho charaktere, či?
@mikazoze

mikazoze
autor
22. dec 2023

@sasa1310 nemysli, že ma to nenapadlo…niesom tupaňa, ja som len zmätená

mimachicha
22. dec 2023

@mikazoze a su uz teda zasnubeni? Alebo ten prsten len vyberal ake zatial pred nou nepoklakol?

mikazoze
autor
22. dec 2023

@mimachicha má prsteň, to riešil somnou minulý rok na Vianoce, ale to sme boli len dobrí kamaráti…veľa o nej predomnou nehovorí.

lalilla
22. dec 2023

Zalubit sa moze kazdy hocikedy, niekedy to tak vypali proste.
Urcite by som sa ho spytala co chce, kym si to neutrase v hlave nech bozkava svoju priatelku. Nehraj druhe husle

mimachicha
22. dec 2023

@mikazoze asi bude na case sa ho spytat preco ta teda bozkava ked doma ho caka snubenica….a sledovat reakciu…🤔

dadka1997
22. dec 2023

@mikazoze no, asi takto k tomu ... ruky od neho preč, čím skôr, je to manipulator kreten, ma partnerku a bali teba ? Tak je aj kurevnik, situacia: das sa s nim dokopy, o rok toto iste moze spravit zas tebe .. si si ista ze to chces ? Sisi ista ze mu chces dopomoct zranit jeho partnerku ? Mysli na to, keby si bola na jej mieste

lulu1812
22. dec 2023

@mikazoze ziadne bozky..najskor nech si uzavrie to co ma a potom riesi s tebou...alebo si uzivaj pritomnost a ber to ako ulet. Osobne som si to zazila, uzila a potom ma to prestalo bavit 😂😂

tanyag
22. dec 2023

A to sa bozkávate v práci? 🤔

katka2602
22. dec 2023

Nazvať muža čo ma priateľku (snúbenicu) a podvadza ju s tebou gentlemanom je teda do neba volajúca sprostosť. A duplovane ak ty o nej vieš a ešte ste aj spolu vyberali prsteň. Teda sorry, ale tebe nie je na 🤮 aj samej so seba? Hoc ako sa mi môže niekto páčiť, ak je zadaný smola. On je chrapúň na n-tu ak ma odvahu toto urobiť a ty teda asi až taky strach nemáš inak by si mu pri tom pokuse o bozk dala "facku". A takého blbca ani zadarmo, o rok to spraví tebe.

mikazoze
autor
22. dec 2023

Tak všetky ste mi naložili…nechám to na osud, ale už žiadne bozky a hlavne musí padnúť debata.

tanyag
22. dec 2023

@mikazoze Len si predstav, že máš ty priateľa, a on sa v práci bozkáva s kolegyňou a ona je z neho úplne paf...je to príjemný pocit? Ak ho chceš a chce aj on teba, nech to s priateľkou ukončí a bozkávajte sa koľko chcete...mimo iného.

domkakvet
22. dec 2023

@mikazoze zabudnut na neho, nema vyriesene veci.

vesimelonimarsista
22. dec 2023

No ak sa zadany olizuje s inou, tak nanho frisko zabudni 🙄