Ahojte…som slobodná mamička 37, v práci mám kolegu, začalo to medzi nami iskriť v poslednej dobe, odhodlal sa ma aj pobozkať…neviem prečo teraz, veď už spolu pracujeme 3 roky a nejako sa to medzi nami naraz začalo. Problém je vtom, že má vážny vzťah…minulý rok sa somnou ešte radil ohľadom prsteňa, a tento rok ma bozkáva…moje morálne svedomie - hovorí NIE. Aj keď je iniciátor on tých bozkov, ja sa držím bokom aj keď ho má chuť pobozkať milión krát neurobím to…mám strach sa sklamať. Aj keď je to milý džentlmen, mám proste z neho strach. Predošlý vzťah, ma totálne zruinoval. Bojím sa zamilovať, a teraz keď som bola b pohode…tak sa začalo moje srdce ozývať. Moje anjelské ja, vraví ukonči to…vieš proste, že to nie je správe. A diabol v tele vraví, uži si to…ten prítomný moment, nemysli dopredu.
Čo mám robiť…
Pokial Ta bozkava, tak asi k nemu nieco citis aj ty. Lebo inac by si toto nepripustila. A ze je zadany? Mozno uz nie je. Alebo len jednoducho sa bavi.
@muchotrafka298 mňa to desí, hlavne predstava toho, že sa somnou zahráva
Vy si to normálne privolávate. Jeden ťa zničí, tak si začneš so zadaným. 👌😅 Lebo je gentleman. Gentleman otvorí dvere, odsunie stoličku, nepodvádza ženu, partnerku, priateľku 🤦🏻♀️😁 Máš to nejak pomýlené
@mikazoze Vy ste sa o tom, co sa medzi vami práve rozbehlo, ešte nerozpravali? Ak áno, čo ti na to povedal?
@mikazoze Oh joj, no zacala si si so zadanym chlapom, to musi byt komplikovane. Ak mas vazny zaujem, tak mu povedz o svojich pocitoch, uvidis ako zareaguje. Ja osobne by som asi nikdy nevedela doverovat chlapovi, ktory bozka mna, ale doma ma snubenicu 🫤.
milý džentlmen? niektoré ženy majú v sebe nejaké vnútorné kazitko alebo prečo ani tentokrát nevieš usúdiť že je to hajzel? nechápem... ako si vôbec prišla k tomu milý džentlmen? 🙈
@mikazoze podla mna by ste si to mali co najrychlejsie vyjasnit, ze ako to teda je. Ci ma vztah, nema vztah, chce s tebou mat vztah, chce sa len zabavit? Lebo toto nie je standardne spravanie.
@grof_monte_christo nebavili, nestretávame sa nikde okrem práce. Ale asi bude potrebné otvoriť debatu.
@mikazoze Tak to by som ti radila a čím skôr. Chran si svoje srdce.
Milý gentleman? Hm... to určite. Keď je zadaný
a bozkáva druhú, tak by som mu dala úplne iné oslovenie. Veď, keď Ťa chce, nech ukončí jeden vzťah a začnete si spolu Vy dvaja.
No neviem ... má vážny vzťah a Teba namotáva, bozkáva atď. ... to kus hovorí o jeho charaktere, či?
@mikazoze
@mikazoze a su uz teda zasnubeni? Alebo ten prsten len vyberal ake zatial pred nou nepoklakol?
@mimachicha má prsteň, to riešil somnou minulý rok na Vianoce, ale to sme boli len dobrí kamaráti…veľa o nej predomnou nehovorí.
Zalubit sa moze kazdy hocikedy, niekedy to tak vypali proste.
Urcite by som sa ho spytala co chce, kym si to neutrase v hlave nech bozkava svoju priatelku. Nehraj druhe husle
@mikazoze asi bude na case sa ho spytat preco ta teda bozkava ked doma ho caka snubenica….a sledovat reakciu…🤔
@mikazoze no, asi takto k tomu ... ruky od neho preč, čím skôr, je to manipulator kreten, ma partnerku a bali teba ? Tak je aj kurevnik, situacia: das sa s nim dokopy, o rok toto iste moze spravit zas tebe .. si si ista ze to chces ? Sisi ista ze mu chces dopomoct zranit jeho partnerku ? Mysli na to, keby si bola na jej mieste
A to sa bozkávate v práci? 🤔
Nazvať muža čo ma priateľku (snúbenicu) a podvadza ju s tebou gentlemanom je teda do neba volajúca sprostosť. A duplovane ak ty o nej vieš a ešte ste aj spolu vyberali prsteň. Teda sorry, ale tebe nie je na 🤮 aj samej so seba? Hoc ako sa mi môže niekto páčiť, ak je zadaný smola. On je chrapúň na n-tu ak ma odvahu toto urobiť a ty teda asi až taky strach nemáš inak by si mu pri tom pokuse o bozk dala "facku". A takého blbca ani zadarmo, o rok to spraví tebe.
Tak všetky ste mi naložili…nechám to na osud, ale už žiadne bozky a hlavne musí padnúť debata.
No ak sa zadany olizuje s inou, tak nanho frisko zabudni 🙄
Ale ty už si zamilovana, inak by si mu nedovolila aby tá bozkával