Ahojte, nájde sa tu žienka ktorá má vzťah s moslimom? Konkrétne s muzom z Macedónska ale žijúceho dlhodobo na Slovensku. Zaujíma ma akí sú vo vzťahu, ake boli začiatky, ako ste si ich získali, ako sa správajú k zene. Viem ze všade sú výnimky ale som zvedavá na realne skúsenosti
Ak nechceš byť nešťastná, vycúvaj z toho ... iné náboženstvo, iná kultúra, iné vnímanie ženy atď. ... za mňa nie.
Macedonsko to uz moze byt ine, poznam vela moslimov z Bosny a jedine, co maju ine je to, ze nejedia bravcove. Inak rovnako ako my.Niektori oslavuju Vianoce a niektori nie. Ved sa jeho spytaj.
@kiki68 tak zatiaľ sa ku mne sprava veľmi pekne, je veľmi starostlivý a nežný. Len ja mam v hlave stále takú kontrolku ze je to moslim
@dzulli1980 žije polovicu života na Slovensku. Zatiaľ som si nič zlé nevsimla len samozrejme ze mam v hlave kontrolku ze je to iná mentalita
@vanilkovazmrzka napísala som predsa jasné že viem ze su výnimky a viem ze nie všetci sú rovnakí preto ma zaujímajú komentáre žien ktoré taky vzťah mali/maju a nie kecy len aby niekto niečo povedal
Ak je moslim ako Ja co poznam tych okolo, tak to fakt neni Saudska, to je normal muz. Len ma ine nabozenstvo, ale nie bigotne
Vela zaujimavych videy ma na Youtube Lubka Mohamady, je to Slovenka, ktora si zobrala Egyptana a ziju tam. On je moslim, ona nie. Venuje sa tam aj roznym takymto veciam, odlisnostiam. Lebo to, ze je moslim, to neznamena ze je to horsi/lepsi clovek. Len sa treba k veciam stavat trosku ostrazitejsie, lebo nepoznas tu mentalitu balkansku, nevies, co je tam bezne a u nas nie a taktiez je to uplne odlisne nabozenstvo od tych "nasich". Ja skusenost nemam, lebo by som si netrufla na tak odlisnu mentalitu a kulturu co sa tyka spoluzitia.
On bude k tebe taký, pokým si ho nevezmeš za manžela.Potom sa zmení o 180 stupňov.
Neviem či máš možnosť zájsť do knižnice, skús si prečítať knihu Stratené od Evity Urbaníkovej
Od moslima prec a od Macedonca duplom.
@monika8899 musím objektívne zhodnit ze doteraz sa ku mne žiadny muž nespraval tak ako on. Preto ma to veľmi ťahá ale zároveň mam aj obavy. Mam už niečo za sebou a naozaj sa nechcem zase popalit pripadne sa zamotat do niečoho co mi zase zlomí srdce
@stanulienkat preco? Máš skusenost? On polovicu svojho života žije na Slovensku
@monika8899 ďakujem, pozriem si to
@muchotrafka298 ved práve, vôbec nepoznám tu mentalitu a preto som stále v strehu
Oni dokážu byť neskutočne milí, vedia žene lichotiť ako žiadny Slovák, proste dokážu ženu úplne oblbnut. Na začiatku samozrejme. Kamarátka s jedným chodila niekoľko rokov. Nakoniec sa rozišli. Ja by som sa bála ísť s takým do vzťahu, oni sa vedia dlho pretvarovat.
@stanulienkat ďakujem že si sa podelila. Nepostrehla som ešte žiadne zle náznaky, je naopak veľmi srdečný a milý. Preto sa neviem rozhodnúť ci pokracovat alebo to skončiť
@dzulli1980 ja by som nikdy nechcela moslima, ale aj v našej kultúre kopec mužov vníma ženy iba ako handry a menejcenné
@janickacrazy samozrejme ze aj ja mam obavy, preto sa pýtam na realne skusenosti. Je mi jasné že každý človek je iný ale nejaké spolocne črty sa vďaka náboženstvu a výchove dajú najst
@zmrzlinka2021 ja som zatiaľ nepostrehla ze by ma bral ako handru, práve naopak ukazuje mi ako si ma váži
Ja ťa nechcem odradiť, aspoň ja som nemala dobrú skúsenosť.Zo začiatku bol veľmi milý, vtipný, starostlivý len pokým neprišlo k téme svadba.Ja som chcela,aby sme spolu najprv iba žili,ako to bude fungovať.No nevydržalo nám to dlho.A tá jeho žiarlivosť 🙂to bolo niečo strašné.
On nevedel pochopiť, že je u nás prirodzené,ak sa žena zhovára s mužom.U nich to tak nieje.Ale možno ten tvoj bude iný.
Držím palce 🙂
Ako sa hovorí "keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú" ... moja sesternica takého mala ... ten bol ako med, správal sa k nej ako ku kráľovnej ... potom sa zobrali ... a to, čo nasledovalo bolo šialené, viac nebudem písať, lebo si nechcem kaziť náladu takto na noc.
@monika8899 Ale to bolo už dávno, keď som bola mladá a slobodná 😁
Ked chces vediet ako je nastaveny, pozri sa ako zije jeho rodina, ako sa sprava otec k matke, bratia k svojim zenam. Netvrdim, ze je to jedine hladisko, ale vzory rodinneho zivota si kazdy nesie zo svojho detstva.
Na Facebooku - Ľubomíra mohamady
Ona má moslima, žijú v Egypte a sharuje vsetko
@viestta otca už nemá a k rodine a priateľom sa sprava veľmi pekne
@monika8899 žiarlivosť som u neho nepostrehla, skôr mi hovoril ze slovenské ženy sú ziarlive. Uprimne už som dosť namotana len stále sa snažím zapajat hlavu a nepodlahnut uplne. Je to pre mňa veľmi ťažká situácia keďže som mala veľmi zle vztahy predtym a toto je prvý muž po veeelmi dlhej dobe ktorý sa ku mne správa s úplným rešpektom a úctou. Netlačí na mňa, redpektuje moje hranice, keď poviem nie tak to rešpektuje
Čím skôr to ukonči, ak chceš byť sama sebou, oni bývajú galantní gentlemani iba do svadby...
Urcite su vsetci rovnaki a urcite presne tak, ako sa mohamed spraval k anicke sa ali bude spravat k tebe 😊