Takmer všade kde s partnerom idem na kávu/najesť u nás v meste tak ho čašníčky vrúcne zdravia ahoj a týkajú mu zatiaľ čo mne vykaju. Vytáča ma to aj uráža že nemôžme spolu ísť niekde len tak do podniku kde by bola obsluha bola neutrálna a na úrovni. Tým ženám to ani nie je blbe, stačí že chodí niekam častejšie a už automaticky sa ujmu oni samy tykania a potom keď prídeme spolu mne povedia dobrý deň a na neho sa usmievajú a týkajú . Keď som mu povedala že mi to prekáža lebo to vyzerá ako keby sa s nimi nejak vybavuje povie že on za to nemôže oni samé od seba tak. Dokonca vo voľnom čase šla nedávno okolo čašníčka ktorá ho pozdravila a mne nič pritom do toho konkrétneho podniku slm chodila ja 70% viac ako on 😃😃 a potom nemať nervy. Ja by som si toto nedovolila byt casnickou že bude chodiť dvojica a ja len ku chlapovi budem taká vrucna
Ja viem že on sa s nimi nerozpráva ale kde oni berú tu guráž a všetko sa pomaly ponúkať príde mi to ako keby tuto robotu robili hlavne take čo veľmi obľubujú pánsku spoločnosť uplne vidím tie rozdiely ako sa chovaju k mužom a ženám . A nie nie je to tringeltami ja sama ich nechávam a ako hovorím na niektorých miestach viac ako on keďže som tam chodila častejšie
Neverím, že sa s nimi nerozpráva.
Asi nepoznáš celú pravdu.
@sissy27 chápem ta ako to myslíš žiaľ je to takto a naozaj to potom blbo vypada. Ten môj nie je nejaký casanova nevedel ani so mnou poriadne flirtovať 😃 jednoducho chodí napr na obedy do jedného podniku a keďže tam chodí skoro každý deň oni si takto zvykli možno preto že sú podobne starí, ale mne ako žene by isto nezačali tykat 😃a fakt to je aj inde tak nielen tu stačí že viackrát niekde bol a keď sú tam rovnako staré čašníčky takro sa chovaju k chlapom. Keby to bolo na jednom mieste nepíšem to ale vytáča ma to keď zakaždým sa to deje a cítim sa potom za stolom ako truba aj chuť ma prejde jesť
Presne ako pisu baby vyssie. Musi to mat iny dovod. Keby to bol jeden pripad Ok, ale ked to robia viacere urcite s nimi vedie debaty a aj navrhne tykanie, neverim,ze nie.
On tam určite chodí aj sám a sám si s nimi potykal. Ani len netusis, čo tam robí, keď je tam bez Teba.
@thereisabear restiky kde chodia muži na obed každý deň tak tie čašníčky tam asi veľmi rady pracujú. Dnes som sama bola svedkom toho ako za jeden stol prišla partia mužov okolo 40 a čašníčka sa usmievala došla oni jej povedali dobrý deň a ona hneď strašne milučko ze nevykajte mi hovorila som ze môžte mi tykat a takto . Podobný scenár to bol asi aj u môjho on aj dnes povedal pri mne dobrý dem / dovidenia a oni jemu ahoj
to je ako v tom vtipe o Milanovi 🙂))
@lubkovaandrejka nemyslím nie je taký že by sa dal do reči ešte so ženou. Skôr oni sú veľmi komunikatívne povedia niečo tak jasne že človek nezostane ticho už len z princípu ale nemali by to hneď využívať. Napr jedna kaviareň chodila som tam ja vkuse brat nám kávu. So sebou pripadne sme tam šli spolu ( on sám nie, nechodí sám na kávu ) a nedávno slečna šla okolo vonku a pozdravila jeho 😃síce dobrý deň ale mna nie . Moja už tringelt neuvidis
@kat_ 😃😃no ale potom sa cítim ja ako vadná že mi to vadí že čo on má robiť keď on pozdraví dobrý deň a oni aj tak takto. Rešpekt voči mne nulový ale zase pravda že v luxusnej reštaurácii kde chodia v rukavickach by sa to asi nestalo lebo tam isto aj nejakým tým školením o chovaní prejdu
@sissy27 stačí že je komunikatívna, že tam chodia chlapi častejšie a už popri klasických otázkach typu či chutilo a podobne + usmevcek rady pridajú aj dačo iné 😃ja to vidím sama aj pri iných keď som s kamoškami a vidím ako sa chovaju . Cest výnimkám ktorých je malo
Ver tomu, že zatiaľ čo ty veríš tomu, že on tam sám nechodí a nebaví sa s nimi, tak on sa s nimi baví určite...nepoznám čašníčku, čo by tykala zákazníkovi predtým ako prebehol fakt dlhší prípadne navrhovaci rozhovor na tykanie ..takže skôr by som riešila muža ako čašníčky
Možno tie staršie to nerobia neviem vacsibou sú všade od 18 do 30 mladé baby a my sme rovnakí starí asi potom si myslia že sa môžu chovať hocijak ale ja sama mám rada iné správanie aj by som sa ja na ich mieste inak chovala. To že niekto chodí dakde každý deň neznamená že sa hneď musia baviť stále tam zákazník chodí kvôli jedlu
Pozri, ja som ti napisala ako to na 99,99% je, ty si presvedcena o svojej pravde. Tak ked je ten tvoj take neviniatko a nevie sa branit, tak bud si s tymi casnickami potykaj aj ty alebo im normalne povedz, ze si neprajes aby tvojmu frajerovi tykali, aspon nie v tvojej pritomnosti. Nemas za co.
Ľudia sa správajú a nie chovajú. A po ďalšie, keď je to jemu nepríjemné má sa ozvať, mlčaním s tým len súhlasí. Takže si rieš chlapa a nie slušne pracujúce ženy.
@marcellka32 naozaj som to dnes videla u iných hostí v rovnakom podniku. Ti chlapi co tam boli si ju ani nevšímali nejako .. lenže co mám urobiť ja? Led niečo poviem ešte dotyčná sa poteší 😃
@sissy27 potom sa len potešia že ziarlim a že sú nejak na koni to by bolo dosť poníženie 😃žiaľ nemá to východisko nemôžem mu prikázať chodiť na obedy inde
Už to tu bolo spomenuté . Ja osobne nepoznám čašníčku, ktorá začala zákazníkovi týkať sama od seba. A píšem o všetkých casnickach
Musela som sa pousmiat. Ty mas ruzove okuliare. Jasne,ze sa s nimi vybavuje poza tvoj chrbat. Mam kamosov,ktorych casnicky zdravia a su k nim zovialne,ale len preto,ze aj ti kamosi su k nim taki. A jasne,ze ked idu so zenami,tvaria sa ako neviniatka a ze nevedia,preto sa takto k nim spravaju. Nevravim,ze ich ti kamosi pretahuju,ale flirtuju jedna radost.
My chodime na obedy tiez skoro stale do tych istych restauracii. Po rokoch sme sa skamaratiki s casnickami a aj ja zena sa vzdy zasmejem s casnickami,prehodime par slov,pozdravime sa na ulici. Podla mna zbytocne ziarlis a robis sceny. Sme ludia,mame sa smiat,komunikovat a co ze je to casnicka? Teba nepozna,tak jasne,ze ti pivie dobry den. A jenu tyka,lebo si tykaju aj bezne,len pred tebou sa tvari,ze si vykaju,lebo vie aka scena ho caka. Nebud dramaticka
dobre ty tusis, kde je problem. preto ta to tak serie. casnicky tym problemom vsak nie su. nemusis z nich kvoli tomu robit nejake lacne devy, co sa vtieraju chlapom tykanim 😉
Asi by som pochybovala o mužovi, ktorý pozná v meste všetky čašníčky 😄 a neverím , že je problém v nich. Podľa teba je v tomto prípade na vine 20 žien nezávisle od seba , nie 1 muž ? Pravda bude podľa mňa inde a ty si príliš naivná, aby si to videla .
S muzom chodime do fitka. Mne tykaju vsetci, manzelovi nikto. Ja som extrovert, on introvert. Vzdy sa s niekym dam do reci, vzdy sa usmievam. Mozno sa len tvaris odmerane. Ale je pravda, ze ja sa vo fitku vykecavam s kazdym. Mozno to robi takto aj tvoj v restikach. Nic by som za tym nehladala.
@lenuska9999 zase netreba brat všetko doslovne a chytať za slovíčka, nechodíme do 300 podnikov a nie sú to všetky čašníčky. Ale keď je to tak už min v 3 podnikoch ( hoci všade iným spôsobom ) tak mi to vadí. Veď nemala by som problém tu napísať že vadí mi správanie môjho chlapa že si ich všíma alebo niečo keby to tak je.ešte som aj dala príklad jedného podniku kde čašníčka mu netyka ale pozdravila ho vonku a mna nie hoci ja som tam chodila častejšie a on nikdy nie bezo mna. Veď viem kam chodí nie je dôvod aby mi tajil že bol sám na kávu, to by som brala keby mi je neverný že musí to tajiť 😃on si skôr z tohto nič nerobí lebo on naozaj všade zdraví dobrý deň či mladších či starších je taký až moc slušný .neviem či vysiela nejakú energiu že si ho takto obľúbia alebo čo 😃
tak on je mily a ty si protivna, to je vsetko 🙂
@mamamasama hej inak som introvert a pôsobim možno takým dojmom hoci taká nie som, aj sa usmejem sama mám podniky kde chodím často a dodnes si netykám .ono skôr je to tak že muž si nedovolí sám od seba tykat ( napr čašník zákaznícke ) lebo to berie že to má navrhnúť žena. Čiže mne netýkajú a jemu ženy áno. Ja tu nehovorím že sa poznajú po mene - on ani nevie možno ako sa volajú a možno ani oni ale proste berú to nejak uvolnene ze tento sem chodí každý deň a sme podobne starí tak prečo povedať dobrý deň keď môžme ahoj. Lenže poptm prídem ja a ku mne si to už nedovolia ( možno pri žene nevedia odhadnúť vek atd) ale mne to vadí je to taká situácia fakt ze nepáči sa mi aby ženy ktoré nepoznám jemu hovoroli ahoj pri mne a mne budú výkaz
@reanda nie som protivná ale nechodím všade samé haha hihi a úsmev doširoka. Normalme prídem pozdravim objednam si podakujem aj viackrát a ani čašníčky kde chodím každý deň na kávu nezdravim ahojte .. je pravda že tie kam chodím ani jemu netýkajú nie sú take veľmi otvorené ale tu kam chodí na obed sú to take typy naozaj že vidím keď prídu chlapi správajú sa inak
@cherrystone ja nehadzem všetky do jedného vreca. Čítajte celu diskusiu a vyjadrite sa aj ku tomu čo píšem, že to vidím aj pri iných zákazníkoch nielen tu. Som žena mám oči aj nejaké to vnímanie a viem ako sa ženy správajú. A nie nevyzeralo to že ti chlapi tam boli varení pečeni ona ich sama Až vyzývala aby jej tykali
Zlata moja, nepoznam casnicku, ktora by sama od seba zacala tykat hostovi. VZDY vyjde iniciativa zo strany zakaznika. Mozno jedna truba zo sto, ale vsetky? Urcite nie.
Takze tu tvoju istotu o tom ako on sa s nimi nerozprava ked tam nie si, radsej prehodnot.