Veríte svojej intuícii vo vzťahu?

3. jan 2024

Veríte svojej intuícii vo vzťahu? Máte nejaké príbehy? Som vo vzťahu ale niečo ma neustále tlači na hrudi.. akoby niečo nebolo úplne kóšer , dlho sa neviem zbaviť tohto pocitu

muchacici
3. jan 2024

Intuícia ma varovala, ale ja som si nedala povedať

autor
3. jan 2024

@muchacici hej? Máš nejaký konkrétny príbeh? Ja som vo vzťahu.. partner je dobrý, moje dieta ho ma rado, zdá sa ten partner niekedy že je až ideálny .. ale mne stále niečo nesedí nechápem to , možno len paranoja

andigab
3. jan 2024

Áno, verím. Mala vždy pravdu.

martina21
3. jan 2024

@muchacici presne moja intucia ma nikdy nesklame len ju bohuzial nepocuvam

pokojvdusi9
3. jan 2024

Ja detto Este v kostole akoby mi vnutorny hlas vravel ze to nie je ono ze mi ublizi nech ujdem a nepocuvala som Po 2,5 roku som zostala s malym sama.Odvtedy sa riadim intuiciou

anos18
3. jan 2024

Ja verím svojej intuícii, šiesty zmysel mi niečo vravel a vždy sa to potvrdilo

lucia13022023
3. jan 2024

Ja verím. Nie len vo vzťahu, ale všeobecne. A vždy ma pravdu.

autor
3. jan 2024

@pokojvdusi9 wow, zaujímavé, my sme spolu rok .. stále niečo hľadám na ňom vkuse .. mám pocit že niečo mi tají.. aj keď chybu na ňom nejakú nevidím aké stále ma niečo tlači na hrudi a je to horšie a horšie asi sa z toho zblaznim dievcata

autor
3. jan 2024

Je mi blbe to proste ukončiť len kvôli tomuto pocitu

laurika999
3. jan 2024

Vždy verím svojej intuícii.

terry658
3. jan 2024

Ja som mala tiež kadejaké predtuchy ale nič sa nestalo. Intuicia často vychádza aj zo zlých skúseností z minulosti.

muchacici
3. jan 2024

Mám viac príbehov zo vzťahov aj z bežného života, mne sa moja intuícia "ozýva" v bruchu. Škoda, že sa to často potvrdí až s odstupom času, ale človek nie je obozretný len tak pre nič, za nič, tak ako aj ty teraz. Raz sme s priateľom, teraz už manželom hľadali v zahraničí ubytko, hoci všetky kontrolky blikali, potlačila som ich, ale muž mi po odchode vravel, že tak isto sa mu to nepozdávalo, ale on svoj vnútorný hlas neodmietol, a dobre sme urobili, Bohvie, či by sme boli teraz vôbec nažive. Mne stále vravia, že len pocity riešim, tak som z toho zmätená, snažím sa uvažovať racionálne, ale potom aj tak vidím, že moje telo a myseľ už dávno vedeli, že to nie je pre mňa..

euka210
3. jan 2024

Ja som zasa mala pocit, ze je to ten pravy...a za cca 15r sa mi to len potvrdilo 😍

andreatytler
3. jan 2024

Ano, verim na intuiciu. Nie su to ziadne nepodlozene pocity.
Clovek vnima vela veci podprahovo ze si to ani neuvdomuje ale tie informacie idu do mozgu a on ich spracuje a posiela ti vyhodnotenia.
Napriklad sa s niekym rozpravas a ten clovek je velmi mily a priatelsky na zaklade toho co hovori, ale jeho drzanie tela a gestikulacia hovori ze je nepriatelsky voci tebe. Ty vedome vnimas len slova co vravi a teda sa zda ze ten clovek je priatel, ale tvoj mozog vnima aj tu gestikulaciu a podvedome ti vravi ze s tymto clovekom sa nemas kamaratit. Proste intuicia su informacie ktore vnimame ale si to neuvedomujeme.

joesvk
3. jan 2024

Tiež sa prikláňam k tomu,dať na intuíciu.
Nemusíš sa hneď rozchádzať,ale nechaj si zadné vrátka. Žiadne veľké záväzky s ním- dieťa, spoločné vrážanie peňazí do vecí, svadba.
Môžeš s ním byť a spoznávať. Po čase zistíš, aký je.

ruxandra
3. jan 2024

Ja som tiež mala taký zlý pocit z jedného človeka, hoci bol pre mňa úplne dokonalý a vôbec som nerozumela, prečo sa stále cítim tak zle a v čom je problém. Doteraz si vyčítal, že som nepočúvala svoju intuíciu, mala som ho poslať do pekla hneď. Teraz mám onedlho a pri ňom som takýto zlý pocit ešte nemala, a to sme spolu asi rovnako dlho ako s tým predtým..
na tvojom mieste by som svoju intuíciu počúvala, prípadne si so skús nejako tajne overiť, či je naozaj taký dokonalý ako sa zdá.

michaela16
3. jan 2024

Áno vždy som verila a verím svojej intuícii, zatiaľ ma nikdy nesklamala 🙂