Zeny stretli ste sa s takym pripadom?Kazdu sobotu chodime do svokrovcov na pol dna . Ked prideme domov poobede vecer vzdy mame problem s uspavanim. Dcera nevie zaspat je nervozna place az je bordova. Cez tyzden je uspime lahko a taktiez ked je u nasich a dojde domov. Toto sa stava len ked prideme
Od nich ..Nechapem tomu co
Jej vadi? Oni?vzduch???0
Možno je to iba povera ,ale neprišlo jej z očí ?
@catherinah neviem teda áe je pravda ze uz annu neplati ani fukanie do tvare. Zobrala som svetenu vodu urobila krizik 3x na celo a ukludnila sa. Az som sa triasla☹️☹️Ale ako tomu predist? Nechodit tam? Je
Mi to blbe im povedat ale zrejme budem musiet
@linalinabizu neviem teda áe je pravda ze uz annu neplati ani fukanie do tvare. Zobrala som svetenu vodu urobila krizik 3x na celo a ukludnila sa. Az som sa triasla☹️☹️Ale ako tomu predist? Nechodit tam? Je
Mi to blbe im povedat ale zrejme budem musiet
@catherinah ale preco tych podnetov nema aj ked sme u nasich..
@linalinabizu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mala ma vela podnetov, ini ludia, ruch...
@stanulienkat chapem ale ked pride od mojich rodicov toto nieje
Casy, v ktore sa vratite su rovnake? Ste tam rovnako dlho, nevynechate spanok? Mozno su jej "nesympaticki". 🙂 Aj take male dieta vyciti, kde jej je lepsie.
@stanulienkat tak boli sme vzdy od 11-do 5. Dnes
Som
Skratila navstevu do 15:00. A cirkus ten isty☹️. Ona v podtstae tam ide napapana papa tam
2x a zvecsa spinka na prrchadzke. Cize nieje tam
Aktivna az tolko kolko spinka
Skus ich pozvat k vam, ci to bude to iste.
Inak, to nemate ziadny iny program, len cucat pol dna niekde, kde je malej zle? Co tam viete stale robit? Preco nejdete niekam na vylet, kocikovat do nejakeho pekneho mesta alebo doliny po asfaltke?
Nechapem, ale asi vam to stoji za to.
Nechápem na čo tam chodíte každú sobotu...
Možno keby ste chodili ku svokrovcom, nie do nich by bolo lepšie. Tak nech oni prídu k vám, ak je to možné
Aki su svokrovci ako ludia? Pytam sa preto, lebo dieta vie vycitit ked nieco nie je v poriadku, alebo ak si v strese ty.
Ja som mala v zivote jednu podlu, manipulativnu osobu. Ked ju moja mala (vtedy cca 3 mes) prvy krat zbadala, okamzite sa pritulila ku mne a zacala revat, az kym ta zena neodisla. Nikdy pri nikom inom takto nereagovala. Videla ju potom asi este 2-3 krat, vzdy rovnaka reakcia, ale len na nu.
Ak si na navsteve pol dna, tak sa jej mozno tolko nemozes venovat. 3mesacne babo chce stale mliecko pit, spat kedy sa mu zachce atd. Ako vravia vyssie.. moze byt prestimulovana, hladna, nevyspata..
Skus ju nabuduce krmit castejsie, dat viac prilezitosti na spanok a pocas navstevy parkrat tichy pokojny cas kedy na nu nikto nehovori a neni blizko tv a hlukov okolia
Aj moj syn to mal. Ale presne to co opisujes nebolo len po navsteve u nich ale aj po navsteve u nas doma. No daleko horsie bolo ked sme prisli od nich, preto sme na cas prestali chodit na navstevu....po roku to preslo
A dalsia vec - niektore deti su striktne rezimove. Syna som mala presne takeho. Ak sa spanok posunul co i len o 10min, bolo zle. Dcera taka nebola nikdy. Takze si odsleduj aj toto, ci jej nahodou neupravujes casy aktivit kvoli navsteve.
@babulkomale tak cucime preto lebo aj oni chcu nyt s malou. O programe dna ma
Nepoucuj to tu nieje predmetom temy. Mier…
Vzrúšo jej vadí. Je predráždená novými podnetmi, zatiaľ čo doma je stále to isté. Vyrastie a bude lepšie...
@babulkomale a inac aj ked dosli oni k nam
Bolo to to iste a bolo to zhodou nahod ku veceru a uz revala
Pocas toho ako boli u nas
Hej. Byva to tak. Aj moje boli nepokojne v tomto veku.
Nechápem čo tam robíte celý deň. Išla by som maximálne v čase vychádzky a keď prestane zle reagovať môžeš pridať čas. Ale určite netravim celý deň po návštevách.
@andreakotesova a co koho do toho?!
@kandelabra nuz svokra je mily nenarocny clovek. Ma vsak dost prenikavy hlas.. Par ludom
Sice je nesympaticka. Ale mala
Sa na nu usmieva rada je pri nej aj na rukach. Áe
Dnes som si vsimla ze sa na nu mala chmurila.
svokra ku miluje.
@freepalestine krmim na poziadanie hladna nieje isto a spi tam dost.
Tak to povedzte im, ze proste to mala nedava. Skuste sa stretnut vonku na vychadzke..mne by to teda za to nestalo. Nas maly reval furt, skor po navstevach bol spokojny 😃 co by som dala vtedy za to zistit, preco place a vediet sa tomu vyhnut.
@aceris masaker
@januska12323 teba do toho nic. Aj oni maju pravo hrat sa s vnuckou raz tyzdenne
@babulkomale no uz sa tam nechystam veruze. Uspavat hodiny nemienim..
@aceris moze byt predsa to vsetko je posunute😵💫
Ma len vela podnetov. A mozno iba to, ze ak chodievate autom, tlacia jej popruhy na brucho a ked pridete domov tak ju bolia prdiky.
Nehladala by som v tom ine, netreba sa obmedzovat
Celkom bežná vec = vela podnetov.