Som 3r.sama s dietatom.. Dní bežia povinnosti. Práca. Žiadna zábava ze idem s kamoškou na kávu.. Niekedy sa čudujem kde kedy a ako si dokáže po rozvode nájsť žena partnera. Od ex som sa napocuvala aká som nemožná žeby so mnou nikto nevydržal. Pritom ked sa obzriem dozadu vždy som sa prispôsobovala len aby neboli hádky. Namiesto toho som sa dočkala akože vďaky ze som hlúpa krava. Ze moja práca je o ničom. Ze som v živote nič nedokázala. Ze lekárky môžu povedať ze majú pracu. Vždy keď ex vyvolal hádku pri jeho vybuchoch hnevu na hocijakú maličkosť. Tak zvalil to na mňa ze ja som vyvolala hádku a ci som spokojna so sebou. Je možné že ešte stretnem niekde lásku?
@petraa2022 fráza?
Daj si do poriadku sebavedomie, evidentne sa tvojmu ex podarilo trochu ti ho znížiť. Najkrajšia žena je sebavedomá žena, ver si a budeš tým pádom priťahovať k sebe aj ľudí. Len pozorne vyberaj.
Nie, pravda
@benimnadir ďakujem. Posnažím sa
@tundra ďakujem. Snáď vesmír o mne vie
Samozrejme, ze vue😉😘
Odkial si
@petraa2022 máš osobnú skúsenosť s tým?
Ano. Cakala som a dockala som sa😉✌🏻
@petraa2022 a môžeš napísať ako sa to udialo? To stretnutie
Uplne nahodou. Bola som u lekara a jednemu muzovi spadol na zem mobil. Tak som zo zdvihla a podala mu ho. No a potom sa to zacalo.... (bola to laska na prvy pohlad)
@petraa2022 to je veľmi pekne.
Podla coho si si vybrala prave tohoto?
@kitycat podla auta
@princkrason myslíš?
@kitycat bol rozumný. Rozhovory boli fajn. Aj záľuby sme mali spoločné..
začni chodiť von a nastav si svoje hranice s ľuďmi a nájdeš toho správneho, želám ti to a aj sebe vlastne.
Pozor na mužov z MK 😆 začnú ti možno chodiť správy od slobodných mužov, ale ver mi, ani jeden za to nestojí 🫣
@earlgrey 😈
@mleo dik
@princkrason 👹
@earlgrey aka si neprajníčka
@princkrason Ja? Ja prajem každému a tebe obzvlášť, ale sú tu určití páni, ktorí nestoja ani za povšimnutie...rozum nikde.
@earlgrey a co si dnes piekla? 😇
@princkrason Chocolate brownies 😉
@earlgrey s orieskami? 😇🙂
@princkrason Nie, dcéra je na oriešky alergická... ale nespamujme tu diskusiu, lebo znova dostaneme obaja vynadané 🤣
@earlgrey 😀 tak nabuduce s hrozienkami 🙂a nevadi nech nam vynadaju
Na dobre sa čaká✨