Ahojte, mám 35 rokov pred 3 mesiacmi som spoznala jedného muža, stretávali sme sa všetko bolo v pohode až príliš ideálne po predošlých skúsenostiach 😃 no je to muž ktorý bohužiaľ nonstop pracuje a oddeľuje nás 90km vzdialenosť. Nie je to vela ale pri jeho práci a stretávaní dosť… aktuálne sa spolu stretávame po večeroch, nejaka prechádzka, drink v meste a potom ideme ku mne občas prespí a teraz už dokonca ani to večer cestuje domov. Samozrejme každý deň mi píše ako prvý aj keď nahodou neodpisem ja hneď napíše znova. Neviem čo si mám o tomto vzťahu myslieť. Správa sa ku mne super, dobre si rozumieme. Nejaka rada či tomu nechať voľný priebeh alebo radšej tento vzťah/nevztah ukončiť? Niekedy mám pocit že to je len kvôli sexu aj keď zasa si vravím že muž ktorý ma záujem len o toto by mi nevypisoval cele dni a nechodil na prechadzky 😀
@wintery nemáme žiadne riešenie zatiaľ a ani sme sa o tom vôbec nebavili…
A ty si u neho už bola?
@paty277 áno
3 mesiace na taketo obcasne stretavanie je velmi malo.
Je este prilis skoro na robenie planov uzaverov.
Napriek tomu,ze uz spolu sexujete,stale sa len spoznavate.
Ked stravite aspon tyzden v kuse,v jednej domacnosti,zistite ci by to vobec mohlo fungovat.
Kazdy ma svoje navyky,vo vztahu musis robit tisic kompromisov...
Ci ste toho schopni,pri prechadzkach ci drinkoch nezistis.
Nechaj tomu este mesiac,dva a potomzacnite riesit,ako bude dalej...
No a co si cakala ked vas deli 90km a ste spolu 3 mesiace. Vari nie hned spolu byvat a non stop byt spolu. Chce to cas. Ste spolu kratko. A nemyslim to v zlom. Ved sa spoznavajte, navrhni nejaky vylet cez vikend ak mate taku pracu ze vikendy volne, chod aj ty ku nemu. Nepises nejak podrobne, ale pravdepodobne ma narocnu pracu ktora mu nedovoluje byt kazdy den s tebou.
@miroslava21 pracuje v dedine kde bývam ja, ma toho dost pracovne vela… ale snaží sa aspoň 2-3x do týždňa prísť, len ako píšem sú to len večerné stretka a začína mi vadiť že potom odchádza lebo ma kde ostať u mňa… ale možno to až príliš riešim, necham to tak zatiaľ 😀
@osky ďakujem za radu, necham tomu ešte par týždňov, akurát mne už začína vadiť že ide o čisto vecerné stretká a pripadam si tak trošku divne…
Súhlasím s komentármi vyššie, kde ženy píšu, že 3 mesiace sú ešte veľmi krátka doba na nejaké záväzné plány do budúcnosti. Veď sa ešte len spoznávate. Spoločný víkend by mohol veľa povedať...a hlavne jeho postoj k takému návrhu. Rozumiem, že stretávanie výlučne po večeroch môže vyvolať rôzne pocity. Skúste ísť spolu na obed.
No ved pracujete, tak vecerne stretka sa daju pochopit. A co vikendy, o tom nepises. Navrhni celodenny vylet ked budete mat volno. Uvidis ako zareaguje
@monro ma stavebnú firmu tak pracuje aj cez víkend bohuzial ma toho dosť, pracuje aj sviatky … keď aj navrhnem nejaký vylet aspoň cez víkend tak sa mu nedá….
@miroslava21 navrhla som ale cez víkend pracuje tiež … aj sviatky
Pracuje aj cez víkendy aj cez sviatky - tu je otázka jediná a síce, či si vieš predstaviť mať partnera niekoho, kto nonstop pracuje. Či chceš do života muža, s ktorým vlastne budeš 7 dní v týždni od rána do večera sama. Lebo to sa nezmení. Ja by som taký život nechcela.
A k tomu, či píšu ženy, že 3 mesiace je málo na robenie záverov - podľa mňa práveže nie je. Ak ste spolu 3 mesiace, mal by byť v eufórii z teba. Ak by bol, nechodil by 2-3 krát týždenne a nešiel by večer zakaždým domov. Ak by bol z teba paf, čo by po 3 mesiacoch mal, tak by si ten čas našiel, urobil by si ho. On nemá záujem, práca je na prvom mieste. Takže pýtaj sa samej seba, či chceš takýto vzťah. Pretože on nebude mať čas cez víkendy a sviatky ani keď bude mať deti. Aj tu na koni sú často diskusie, kde sa ženy sťažujú, že sú na všetko samé, na deti, domácnosť, ak sú choré, tiež majú smolu, muž nevybaví nákup, škôlku/školu, lekárov s deťmi, očr. Žiadne výlety. Ja by som nechcela takého muža.
Píšeš, že 90km nie je veľa, za mňa to teda na vzťah veľa je. Ale potom čítam, že on pracuje v dedine, kde ty bývaš? A trávite spolu večer, on môže u teba zostať na noc, ale nezostane, ide tých 90km domov, aby ráno zase išiel tých 90km do práce??? Či som niečo pochopila zle?
Autorka, teraz až na základe toho, čo píše @h2 registrujem, že on pracuje v dedine, kde ty bývaš. Chlap, ktorý by ťa chcel, by ťa prišiel pozrieť aj každý deň na začiatku vzťahu, aj keď len na 5 minút, ak je v dedine, v ktorej bývaš. A isto by nechodil iba 2x týždenne a nechodil by na noc domov. Ak cestuje od teba 90 km domov a ráno 90 km opäť do tvojej dediny, tak proste si len občasný sex. Takto sa muž, ktorý chce ženu, na začiatku určite nechová.
@h2 áno tak ale pracuje aj v okoli nie vždy tam kde bývam ja
To je jedno, nie? "V okolí" má asi tiež bližšie od teba, než od seba tých 90km.
@h2 áno
Prosim ta, len si nenahovaraj, ze keby hento, keby tamto. Mozno je s tebou len z nudy, zabíja cas, kym sa neobjaví niekto lepší. Dnes ludia vypisujú kdekomu a nemusi to nic znamenať. Nie slova, ale činy robia chlapa, pozoruj jeho skutky voči tebe a nie to, ci sa rano ozve prvy. Ked ochories, donesie ti polievku? Hovoríš mu, aku čokoládu mas rada a o mesiac ti ju donesie alebo len tak kúpi maličkosť? To su indície. A nie ci sa rano ozvyva.
3 mesiace sú veľmi krátka doba, ak ti na ňom záleží, daj tomu ešte nejaký čas...po 3 mesiacoch nik nerieši spoločné bývanie. No ak máš pocit, že ťa má len na určité veci, skús nadhodit daku vážnejšiu tému o vás dvoch a uvidíš ako zareaguje. V podstate nemáš čo stratiť.....akurát čas
si si istá, že nie je ženatý? lebo je to naozaj nezmysel, aby cestoval 180 km, ked môže prespať u teba, a to že stále pracuje, sa mi tiež nezdá reálne, a ak je to aj pravda, tak to nie je muž pre život
Tak to by mi vadilo, keby si nenájde cez víkend pár hodín na nejaký výlet.
A čo chceš. Na všetko si di v tom odpovedala prečo teda pochybujes. Nechaj tomu voľný priebeh bud alebo ste krátko spolu je čas na nejaké plánovanie. A ak ti to vadí pýtaj sa ho na rovinu čo od toho vzťahu očakáva.
@autorka vieš prečo je tento ideálny muž single? Lebo jeho najvyššou prioritou je práca. Nemá čas na normálny vztah. Neviem ako ste sa spoznali, ale keď Ti vyhovuje kamarátstvo s výhodami, tak si na dobrej ceste. Chápem, že rozprávať sa o predstavách spoločnej budúcnosti je skoro, ale na prvých stretnutiach je normálne si zistiť priority a smerovanie toho druhého. Asi som staromódna, ale ak by som nevedela takéto základné veci o ňom, tak by mohla byť chémia akákoľvek silná, "do postele" by sme sa neprepracovali.
Ja mam s takým dieťa. Dali sme sa dokopy a tiež veľa robil, len on bol len asi 10km odo mňa. Aši po 2 mesiacoch som mu povedala ze nech si ujasni priority, lebo ak je to práca, ja idem ďalej. Prehodnotil, prišla korona, bolí sme vtedy asi pol roka spolu a bol viac u mňa ako u seba, našli sme byt a teraz máme rok a pol starého syna. On vie aj teraz robiť veľa, ale rodina je priorita. Keď mu zavolám vždy príde. My sme si vtedy na začiatku všetko ujasnili. Ak nemá byt preňho rodina priorita nemá to budúcnosť a žiadne peniaze nestoja za to. On si nikdy nebral dovolenku, robil všetko a všade a za všetkých. Teraz on sám navrhuje aby sme šli na víkend niekam, alebo na dovolenku. Ak mi vadí ze zase sa veľa venuje práci poviem mu to, ale už to nejde do toho ako na začiatku. Víkend už nerobí, ani sviatky, nechal nejaké veci aj na iných a ľudia sa pomaly učia ze nie vždy im zdvihne telefón a pribehne. Dva roky dozadu na dovolenke robil, teraz mal so sebou notebook ale ani ho nevytiahol. Naozaj sa stala rodina preňho prioritou.
Vzhľadom k tomu, že sa nestretávate cez vikendy, nezbierate spoločne zážitky a na noc uteká domov, usudzujem, že mu len prijemne vyplnas čas. Neukoncovala by som to este, ale trvala na tom, ze by sa niečo muselo zmenit.
Absolútne nelogické, že ide domov. Muži sú pohodlní, toto by bez dôvodu nerobil.
Ale prečo by mal ostávať u nej. Je to ešte fáza spoznávania. Keby u nej často ostával, by bola téma chlap má zneužíva....prespáva u mňa iba po 3 mesiacoch randenia, lebo to má bližšie do práce.
Autorka a aká je tvoja predstava? Kde sa ponáhľas? To chces bývať s každým, ktorý o teba zakopane?
Spomal a spoznávajte sa ďalej.
Radšej rozmýšľaj či tento štýl práce zapadá do tvojich predstáv...na druhej strane, kto miluje robí kompromisy.
@mantilka Tieto čisto vecerne stretka by som ja nenazvala fázou spoznávania sa. Aké bolo krásne leto, dalo sa toho veľa podniknúť a on na ňu nemal čas. Oni vlastne ani nerandia. Nie je jeho prioritou a keď ona na to netlačí, tak chlap nemá dôvod menit to, čo mu vyhovuje.
A máte nejaké riešenie do budúcna? Spoločné bývanie? Veď takto sa nedá fungovať. Ak už chceš teda vážny vzťah.
Ak neprišiel s nejakým návrhom, ako to v budúcnosti zmeniť, tak ťa má len ako výplň voľného času mi príde.