Ahojte, stretavam sa s jednym muzom uz skoro rok. Od zaciatku islo prioritne o sex ale z pociatku mal o mna zaujem aj ako o cloveka, nikdy nie prilis ale isli sme obcas do kina, pisal mi, zaujimal sa o mna. Problem je ze som samozrejme zacala chciet viac. Niekolkokrat som to s nim ukoncila, snazila som sa aby zacal chciet tiez ale k nicomu to neviedlo.. momentalne sa znovu stretavame ale len na sex, normalne von ma uz vobec nezavola, prakticky mimo sexu mi ani nenapise. Fyzicky ho pritahujem velmi -to ako vyzeram, to aky mame sex - tym som si ista, ze sa mu vsetko paci ale inak o mna ako o zenu, cloveka nema najmensi zaujem. Myslite si ze sa to da zmenit? Alebo ak raz muz strati zaujem, tak uz sa to neda obnovit?
Nie, nezmení sa to. Si pre neho objekt sexu. Také ženy chcú muži iba na sex. Vychutnaj si to, ale keď budeš chcieť začať riešiť vážny vzťah, tak to ukonči a orientuj sa inde. A ako je písané vyššie, on ani nemal záujem. Keby mal, tak by si to dávno vedela a boli by ste spolu.
@jkroc si len jeho “matrac” a nezmeni sa to…
@jaskolka na zaciatku mal zaujem, pisal, volal ma von, ak som ho zavolala ja tak vzdy isiel a rad ale casom to bolo menej a menej az sa teraz mimo sexu nezaujima vobec.. ak som mu to vycitala tak mi povedal ze on nema cas ist von, ze ma teraz hrozne vela povinosti a podobne.. alebo ak si dlhsie nepiseme tak vzdy sa tvari ze to vlastne ja som sa jemu neozvala.. pritom to tak nie je
@jkroc ale on o teba ako o zenu nikdy zaujem nemal. Trosku sa snazil, ked ziskaval tvoju doveru aby dostal preco prisiel, a akonahle si mu na to skocila, tak ta uz len veselo vyuzival. Keby prisiel a vyuzival ta od zaciatku a ani nezavolal tak sa na neho samozrejme vykasles. Nebudes spavat s niekym kto ta vyuzije, odide a ozve sa ked chce zase sex. To by si sa na neho velmi rychlo vykaslala. On to spravil mazane - najskor ta natiahol na nudli a ked vedel, ze ta ma kde chce, tak ti uz len hadze omrvinky aby si zostala kde ta chce mat. Ked je s tebou tak je mily, pozorny, hovori ti aka si pekna a usmieva sa na teba. Pretoze vie, ze to su tríčky ze tam kde si zostanes este pekne dlho. A ty mu na to zial skaces. Nestojis mu viac ako za par minut radosti. Ked sa zacnes cukat tak spravi nejake gesto - nejaku vec aby si zase pribehla. To vies, ziskat zenu s peknym telom ktora sa necha rok vyuzivat - takych nie je vela. Najst druhu tak naivnu babu ako ty, nie je uplne lahke. Nepisem to aby som ta ponizovala alebo ti ublizovala. Ale tak ako to vidia muzi, ktori toto robia.
Ale veď on nemal záujem o vzťah s tebou....má záujem len o sex s tebou...vykašli sa na to a hľadaj normálneho chlapa
@jkroc na začiatku si bola niečím novým, je pochopiteľné, že ťa volal von, teraz si už zovšednela, ak vám sex spolu obom vyhovuje, zotrvajte pri tom, ale obnovovať nemáš čo, lebo okrem sexu tam ani nič nebolo
Nie nezmení.
Ja viem. Viem ze ma nechce a ani ma chciet nebude.. ale nedokazem sa na neho vykaslat, vzdy mi napise a vzdy pribehnem.. problem je aj to ze pracujeme v ramci jednej firmy - nepracujeme priamo spolu ale stava sa ze sa stretneme.. a ja hned ako ho vidim, tak chcem zase vsetko.. ked sa mu paci ako v ten den vyzeram alebo nieco tak hned mi pise a ja hned zacnem dufat.. ale inak sa mi neozve, nezaujima sa, ked premenim debatu cez spravy na nieco vsedne, nieco co sa netyka sexu tak mi prestane odpisovat.. som strasna blbka, uvedomujem si to vsetko.. ale neviem inak.. vkuse dufam
@jkroc no ak si sama uvedomujes, že to takto nechceš, tak mu nepíš a nestretavaj sa, prípadne zmeniť prácu, kde ho nebudeš mať na očiach...inak sú aj skvelí chlapi, ktorí chcú aj vzťah aj sex a vieš s nimi aj komunikovat o inom ako len o sexe...
@jkroc prepáč, máš 17? Lebo sa správaš ako naivná pubertiačka a pribehneš ako psík, niečo také ako úcta samej k sebe ti nehovorí absolútne nič? Vieš, ako sa musí na tebe on baviť? Chceš všetko? Čo všetko? To, že ťa raz začas, keď chce on, použije? V bordeli by za to platil, tebe stačí pochváliš šaty a má to grátis. Dobre si to chlapec zariadil
Začni ho pomaličky odmietať, síce sa na neho usmej, ale ak ti napíše , nereaguj. Chlap chce dobýjať. Ak vydržíš , mozno sa to otočí.
Zistil, že sex s tebou môže mať, kedy chce a nemusí kvôli tomu absolvovať kino, či večeru. Lebo vždy mu dáš, bez ďalších podmienok. Nemáš tým pádom pre neho cenu, neváži si ťa.
@jkroc píšeš, že si blbka. Nuž, veru si. Koľko máš rokov? No v podstate je to jedno. Ukonči to a začni sa niečomu venovať. Podľa mňa sa nudíš a nemáš naplnený život. Ukonči to s ním a začni sa venovať sebe, začni chodiť do fitka, behať, na korčule, na nejaký kurz alebo kurzy. Budeš mať čo robiť, začneš poznávať nových ľudí, nebudeš mať v hlave iba jeho. Ak by si mala 16, tak takéto zmýšľanie je v poriadku, ale ako dospelá je načase začať sa tak správať.
Tak zase on nevie toto vsetko, ze mam taky zaujem.. vedel ze som zaujem mala ale teraz si mysli ze to cele neriesim, tak ako on.. a nie je to tak ze ma vyuziva.. myslim si ze zo zaciatku ten zaujem urcite mal.. len som tam aj ja porobila zopar blbosti, kvoli ktorym ten zaujem postupne stratil.. ale dodnes na mna ziarli.. nedavno ziarlil aj na kolegu a vycital mi to.. pred 2 tyzdnami bol opity a spravil mi scenu za to ze som mu pol dna neodpisala ked som aj ja bola po party, pritom si bezne uz nepiseme a o neodpisal xkrat.. potom ked som ho s tym konfrontovala ze by som take spravy cakala skor od frajera tak sa stiahol, vraj bol opity a nemam to riesit
@jkroc ach žena, v tomto veku by bolo vhodné mať toľko rozumu, aby si chápala, že s ním tieto aktivity robiť nebudeš, že si pre neho len sex zadarmo. To ti ozaj nevadí robiť mu rohož? Nuž čo, aj také ženy sú, čo nemajú žiadnu hrdosť. Kým to úplne nestopneš, dovtedy sa z toho nedostaneš. A kým sa z toho nedostaneš, nebudeš mať šancu spoznať niekoho, kto by sa to ozaj stál, pretože ho nebudeš vidieť.
Uzivaj si sex a hladaj si niekoho normalneho. A nie, nie si matrac. Si normalny zdravy clovek, tiez mas potrebu byt s niekym, mat intimitu, sex,... aj ked momentalne nemozes najst trvaleho partnera. Niektori ludia su damaged goods, po zlych skusenostiach, alebo povahovo sice stale potrebuju sex, ale nevedia, ci nechcu mat s nikym vztah.
@jkroc Tak hladaj normalneho. ked si niekoho najdes a uvidi, ze uz nie si pripravena na zapiskanie, potom sa ho mozno este nebudes moct zbavit.
Muzi chcu primarne sex a pren su ochotni znasat financovanie vo vztahu, hadky, pms, zenske "vymyslanie"... Od teba dostal sex a zaroven nemusi nic riesit.
@jkroc na to byt priatelia s vyhodami, na to treba mat gule a ten spravny pristup. Ak s nim spavas od zaciatku tak len preto, ze dufas ze sa to zmeni, tak slovami inej baby z tohto fora ti vravim, aby si natiahla gatky a strazila ich a uz sa s nim nestretala. Alebo len na ten sex, ale on ti dal jasne najavo, co od teba chce.
@jkroc tak sa s nim nestretavaj a bude... Kam si dala hrdost ked stojis o chlapa ktoremu nestojis ua nic?? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
mne moj muz povedal, ze ak chlap v zivote stoji o zenu tak urobi vsetko pre to, aby s nou travil co najviac casu. Tvoj pripad to nebude. Co ste si vlastne povedali ze ste, dohodli ste si nejake pravidla? Vies, ze fyzicku pritazlivost mozes zazit s viacerym muzmi, ale prezit zivot s niekym kde sa budete respektovat navzajom - to je pravy vztah. Tak preco minas energiu niekde kde o teba nestoja? Ak sa ti tento jeho postoj nepozdava, tak sa rozhodni a ukonci to. Vymaz jeho tc a viac sa neozyvaj. Nemusis stale cakat ako psik pred dverami, kedy sa panko uraci ta vyvencit. Tiez mozes urobit vlastne rozhodnutie. Ide o tvoj zivot.
Baby stale pisete o hrdosti.. pre mna to nie je o hrdosti, ja som si vzdy bola ista sama sebou a ak som chcela ja tak vacsinou chcela aj druha strana, muzom sa pacim a nie len na sex.. a to ze ma zrovna ten ktoreho chcem ja nechce pre mna nie je poslapanie hrdosti.. ja len proste nechapem preco ma absolutne nechce ked som mila, zabavna a po fyzickej stranke ho extremne pritahujem.. sam vravel ze je dobre ze nerobim priamo pod ich firmou lebo ze by pri mne robit nevydrzal bez toho aby ho to nerozptylovalo.. tak nerozumiem preco ten zaujem nema
@jkroc on ti písal, volal ta von, ale s cieľom sexu. Nemusí byť to vždy také ze napíše "hej, zlato, dáme sex?" tak volá na kávu, do kina,aj sa opýta, ako sa máš, ale primárne chcel len posteľ. Sama si to definovala, že šlo hlavne o to jedno.
Keby chcel normálne vzťah, už dávno ste spolu ako pár.
Očividne iný záujem nemal ani mat nebude. Nemusí to súvisieť s tebou, ako vyzeráš, či si milá, vtipná a podobne. Jednoducho nie si typ, aký on chce do vzťahu. Sexuálne ho fyzicky priťahujes, ale na vzťah hľadá dačo iné.
Budem priama.
On o teba ani záujem nemal, okrem sexu.Takže čo chceš obnoviť? Aký záujem?