Ahojte poprosím vás o názor. Keď si meníme smenu stretávame sa medzi sebou na pár minút. 100 ľudí 100 pováh. Nech sa snažím akokoľvek chápať nerozumiem. Ide o jedného kolegu. Chvíľu sme spolu robili na smene niekedy sme sa porozprávali normálne raz sme sa pohádali väčšinou sme mali tichu domácnosť alebo trochu rypal a ukončil to s tým ze neznáša ak mu žena skáče do reči a chce mať pravdu. Nikdy sme si nenadavali ani sa neurazali. No vždy prišiel rypol ohradila som sa a jediný nervny skončil on. Už 3/4 roka robíme na inej smene. Zdravíme sa ale nerozprávame nijak extra max pár viet. No vkuse na mňa pozerá. Keď ho aj stretnem mimo smeny pozerá. Dokáže mať taký zvláštny pohľad dlhý bez zmurknutia až som z toho nervózna dnes ma až začali páliť líca čo tak na mňa pozeral. Keď som si raz vzala do prace dlhé šaty a natočila som si vlasy sa ma pýtal ci idem do práce takto a ja ze ci s tým má problém a ze je mu jedno aj keby som šla nahá. Neviem čo si mám o ňom myslieť. Taku povahu som ešte nestretla. Od prvého dňa co som nastúpila sa zaujímal pýtal veľmi osobné veci za čo som ho sprdla bola som tam hodinu s cestou a už vyzvedal. Prvé dni mi pomáhal požičiaval svoje veci ďalšie dni ma zvykol zbabrat za začiatočnícke chyby ale stále stal pri mne keby sa niečo dialo. No upozornil už keď chýba bola urobená aj keď videl ze ju idem urobit. Viackrát okolo mňa prešiel resp spoza mňa a natlačil sa mi na zadok co som riadne cítila. No a tie pohľady si neviem vysvetliť. Usmieva sa dlho dokáže pozerať do očí už mi bolo neprijemne musela som odvrátiť zrak. Pýtať sa ho nebudem na to je dosť divný bohvie akej reakcie by som sa dočkala 🤣je odo mňa o vyše 10 rokov starší.
Skúmam reakcie druhých snažím sa rozumieť ich pohnutkam ale on je pre mňa veľká neznáma. Nie sú to druhy pohľadov ako ze si ma premeriava.. Nie je to ani pohrdavy pohľad. Je to skrátka dlhý hlboký pohľad s istotou a intenzitou ale čo to znamená netuším. Nejaké nápady? Ďakujem
ja si to myslím tiež
Možno keby ťa potiahol za copiky jak v škôlke sa to robieva,tak by ti to bolo jasnejšie😆
@doriiis presne to mi napadlo, určite to v škôlke robil.
Tiež mi to tak príde že by ťa chcel….
Podľa toho, ako to popisuješ, ti jeho správanie zrejme imponuje. Nepýtal sa ťa, či si zadaná?
tiež si myslím že autorka je tomu viac menej rada...
že nevie čo chce? ale no tak, určite vieš .... 😉
@hugoboss1923 priznám sa som z neho hotová. Kedysi som ho nevedela vystáť vyhýbala som sa zmenám s ním a bola som frustrovana ze sa dokáže 8 hodín nerozprávat alebo rýpať. Nejak sa to vo mne zlomilo a uvedomila som si. Ze vlastne necítim k nemu nič. Negatívne. Najprv som. Bola vlazna ale veľmi mi ide pod kožu. Rozmýšľam nad ním intenzívne už pár dní
@deti95060810 tak je to zmätok pre mňa. Raz rype hraje dôležitého raz pozerá dobre ze sa nerozpustím co je to také silné
Tak ho zbal 😅, o jedneho neprijemneho chlapika menej v obehu. Keby sa mi nejaky kolega natlacil na zadok, tak uz ho riesi nase HR.
To ako keď srnku lovia.... Bohvie čo ten má za úmysly... Neviem, či by som na tvojom mieste bola z neho paf.
Ja by som sa hlavne bála či sa na mňa "nepritlačí" aj mimo práce.
@dadis najprv som myslela ze to bolo nechtiac az neskôr mi došlo ze to bolo viackrat
Možno má záujem aj o sex a pozerá sa, aby videl ako na jeho pohľad reaguješ, ak by videl, že ho s istotou odmietaš, tak by to už nerobil.
fuj grc,keby sa na mňa natlačil,tak mu asi drbnem po papuli,neznášam takéto veci.
@petronelag ja som trochu koketna co sa týka pohľadov 🥹 mam To v sebe neznamená to ze reálne aj koketujem ale xkrat mi to dakto povedal ze sa pozerám bud oddane alebo submisivne alebo ukazujem svoju rebelsku stránku a na toto nechtiac tiež zaberajú chlapi. Pravda jeho som rázne neodmietla. Je to vedúcej syn 🙈 nechcem si robiť problémy s hádkami nemám zmluvu na neurčito. Nič fyzické mi nerobí aby som mala dôvod ho nejak riešiť len nerozumiem jeho postoju. Keď niečo chcem idem za tým a robím všetko preto aby som dosiahol a nie presný. Opak za ktorý by ma daný človek mohol neznášat ci.
@rozculena stala som a riešila som čosi a pristúpil zozadu vtedy sa suchol. Viem čo som cítila len som tomu nedávala váhu
jááj,vedúcej syn............viac nemám čo dodať.
Mobbing hraničící) se sexualnim obtezovanim?
„ Sexuálním obtěžováním se rozumí nežádoucí jednání představující jakékoliv nevítané nebo urážlivé sexuální chování, které se opakuje nebo je dostatečně závažné na to, aby mělo škodlivý účinek, nebo které obsahuje implicitní nebo zjevný příslib preferenčního zacházení nebo implicitní či zjevnou hrozbu škodlivého zacházení.
K sexuálnímu obtěžování může dojít kdykoli a na všech úrovních podnikání.
Sexuální obtěžování může být vyjádřeno mluveným slovem, písemně, vizuálně nebo fyzicky. Může k němu dojít osobně, prostřednictvím textových zpráv nebo online prostřednictvím e-mailu, internetových chatovacích místností nebo jiných kanálů sociálních médií.“
Od takého človeka by som sa držala čo najďalej a nie o ňom témy zakladala 🤦♀️ neznášam také povahy čo rýpu, vyzvedajú a predovšetkým sa urážajú za blbosti 🤦♀️ dospelí ľudia sa majú vedieť ovládať aspoň v tej práci preboha...nevšímaj si ho, nerieš ho, nebuď z neho celá hotová
Myslis, ze keby ta zbalil, tak casom by sa zas neprejavil ako chrapun nadradeny nad zenu?
Teraz nic medzi vami nie je a skaredo znasal tvoju pravdu a odvravanie.
Samozrejme, ze je mily, lebo chce dosiahnut svoje.. Dvoriaci muz vyzera uuuplne inak.
Sama uznaj, ze ta vobec nezaujal povahou, sympatiami, ale len preto, lebo ta nonstop hypnotizuje.
@rozculena 🤭👍
Koľko máš rokov? 20?
@mikitilik29 30
sorry,30 a rozum nikde...........doporučujem ti,začni si s ním...teším sa o pár týždňov na tvoju tému...
Je riadne cez čiaru, keď sa ťa niekto, koho nepoznáš pýta osobné veci krátko nato, ako ste sa spoznali. Tvoj kolega to robil preto, že si zhromažďuje informácie o tebe, aby ich neskór využil vo svoj prospech, proti tebe🚩
Toxickí ľudia s poruchou osobnosti radi vyvolávajù hádku, slúži to ako katalizátor nahromadených negatínych emòciì. Po hádke ss cítia lepšie, pretože svoju negatìvnu nálož predajù osobe, ktorá s nimi do hádky vstùpy🚩
Narcisti na pracovisku ťa upozornia na chybu, až keď ju urobíš. Urobí im to na tú chvíľu radosť, že sú nad tebou. 🚩
Takýto ľudia sú radi vnímaní ako tí čo vedia viac ,, pomáhajú,,však len keď z toho niečo majú, alebo keď sa niekto pozerá.
Harašment je často veľmi skrytý a človek sa musí sám seba pýtať, či správne vníma realitu. Naschvâl je to veļmi subtílne.🚩
To jeho pozeranie na teba je narcistické zízanie.
On ťa sleduje, kontroluje, zromažďuje si informácie o tebe. Je to tiež jedna z efektìvnych foriem love bombingu. Ako bolo vyššie povedané ty si srnka, on je lovec🚩
Je to blbec
Prvé, čo mi napadlo, že je to nejaký podivín. A druhé, že to neexistuje, že nejakej žene taký muž môže imponovať. Ja som zažila stalkera na pracovisku, ver mi, nie je nič horšie ako nejaký debil s nejakou poruchou, ktorú si neuvedomuje a nevieš sa ho striasť. Zíď z kratšej cesty, lebo sa namotal a keď sa namotáš aj ty, tak konečná.
No čo asi chce ťa do postele.