Ospravedlňujem sa, že anonymne ale neviem ešte či chcem aby to vedeli ľudia, čo ma tu poznajú.
K veci cez víkend som sa dozvedela, že môj priateľ (6 rokov spolu) spal asi týždeň predtým než sme sa dali dokopy s mojou vtedy vydatou sesternicou.
Poznali sme sa dlhšie cez spoločných kamošov ale ja som bola vtedy čerstvo rozídená a neistá či sa neudobrím s ex, tak som ho nechcela namotávať a na rovinu som mu povedala, že môžeme zatiaľ spolu skúsiť trocha chodiť von a spoznať sa ale že to ešte nie je vzťah. On bol za. Takto vonku, do kina atď. sme spolu chodili asi 3 mesiace s tým, že sa som si už bola istá, že ex nechcem. Spýtala som sa ho teda či by chcel byť niečo viac a on súhlasil a odvtedy uplynulo 6 rokov. Bývame spolu, plánujeme spoločnú budúcnosť, mám pocit, že ma plánuje požiadať na naše výročie o roku keďže jeho mamina sa tak trocha preriekla.
Sesternica je rozvedená s deťmi a momentálne býva u rodičov. Z toho čo mi prezradili rodičia tak manžel jej prišiel na nevery. Vraj kým on bol zahraničí ona si domov vodila chlapov (vtedy som ešte nevedela, že jedným z nich bol aj ten môj).
V sobotu sme išli k nim. So sesternicou nemáme bohvieaký vzťah. Je medzi nami 12 rokov rozdiel. Ako sme sa tak rozprávali. Moja mamina zažartovala že možno na ďalší rok by mohla byť moja svadba. Sesternica vtedy dostala nejaký amok a spustila, že načo tak skoro. 6 rokov to je nič. Ešte spolu ledva bývame (od augusta minulého roku) a vôbec sa nepoznáme. Manželstvo vraj nie je sranda. Nevedela som čo si mam o tom myslieť a asi ani ostatní lebo nastalo ticho a potom strýko sa pokúsil o vtip a debata sa posunula inam.
V nedeľu ráno som si od nej našla kopu sprav čo písala v noci. Tam sa mi priznala, že ona môjho priateľa neznáša. A že týždeň predtým než sme sa dali dokopy ho zavolala cez sex-zoznamku k sebe, prišiel a mali sex. Poslala mi fotky starých správ a naozaj to potvrdilo čo píše.
Ostala som v šoku akoby ma prešiel autobus. Nevedela som čo ani povedať len som sa vytackala z postele a zavrela v kúpeľni. Podľa správ išlo iba o jednorazovú vec z pred 6 rokov kedy sme neboli ani spolu čiže aj keď ma to šoklo predýchala by som to, ale čo ma zarazilo a popravde aj zranilo, je fakt, že on medzi tými správami sa jej spýtal či je moje rodina a ona mu to potvrdila. Takže to vedel ešte predtým ako k nej prišiel.
Plánujem sa s ním o tom porozprávať cez víkend ak vydržím aby sme mali na to viac času a trocha upokojiť dovtedy.
Určite sa s ním nechcem kvôli tomuto rozísť. Milujem ho. Je to ten najlepší chlap a priateľ a som neskutočne rada, že si s ním pred tými rokmi začala ale...neviem skrátka, čo si mám o tom myslieť. Ešte jedna vec, čo ma zaráža, je ako často sa na moju sesternicu sťažuje. (nechápe ako môže niekto ako ona, kto mal rodinu deti a dobrého chlapa čo sa ich snažil uživiť takto podvádzať. Či bola naozaj taká nadržaná, že nevedela vydržať kým muž príde atd.)
Vidim ze Ta trapi vsetko mozne na sesternici, skor by ma trapilo ze moj buduci manzel mal dobrovolne a vedome pomer s vydatou zenou, navyse spomedzi znamych. Evidentne nema nejake pevne zabrany. Aby ani vase buduce manzelstvo nebral na taku lahku vahu, ako to jej.
Čiže s ňou spal po tom čo ste spolu chodili nezáväzne von už 2 mesiace a 3 týždne? A ešte sa jej spýtal, či je Tvoja sesternica? No mozno sa už nevedel dočkať, tak chcel skúsiť, keď ste rodina. 😄
Prepáč, ale veľmi pochybujem, že na sexzoznamke mohol nejako zistiť, že vy dve ste sesternice, to čo tam mala napísané svoje meno? Alebo sa tak podobate?
Za ďalšie sa mi zdá neuveriteľné v tomto príbehu, že by to nevadilo jemu a ani jej, keďže si museli uvedomovať, že to praskne.
Vymyslený príbeh toto.
Ale tak stávajú sa aj príbehy, že jeden chlap a dve sestry, s každou si začal, tak prečo nie aj so sesternicami, veď to nie je taká blízka rodina. 😄 Očividne ho opustiť nechceš, tak vlastne neviem čo chceš počuť. Že priateľ je hovädo? Je.
Sesternica ti podla mna iba zavidi... otazne je, ci je to, co hovori vobec pravda.
Manzel spravil mozno pred siestimi rokmy (ked to medzi vami este ani nebolo normalne chodenie...) chybu, ze sa s nou vyspal. Ak ti bol doteraz vernym a oddanym partnerom, tak by som sa s nim ja na tvojom mieste iba porozpravala, povedalamu, ze to vies a ako to vnimas a bola zvedava, ako zareaguje. Zbytocne by som to vsak nehrotila a hlavne ak sesternicu ani nemas rada, tak s nou vztah vobec neudrziavala.
Mozno prave preto ma na nu averziu, ze s nou kedysi raz spal. Clovek, chce, ci nie, sa uz citi s tym druhym tak intimne previazany. Ma pocit, ze pred dotycnym si nemoze dovolit kopec veci (urobit, povedat, sudit, atd.), lebo vie, ze ten druhy vie. Ze bude pred nim vyzerat pokrytecky.
Vadi mu to. A tu nechut prenasa na toho druheho cloveka. Nema ho za to rad.
Neboli by prvy muz, ci zena, co maju pohrdavy postoj k niekomu, s kym kedysi mali sexualny pomer. Hoci aj jednorazovy.
Ked sa s niekym vyspis, tak sa pocitovo ta bariera toho, co si voci sebe mozete dovolit, pocitovo posunie. Casto negativnom zmysle.
@avonladyba že jeden chlap a dve sestry? v práci sme mali prípad jeden chlap a dve ženy - matka s dcérou. Obe ostali tehotné .... obe aj porodili.
@barbora0308 este si ju len chce zobrat, asi. Ona ma iba nepriame indicie od jeho mamy, ze sa ju mozno chysta poziadat o ruku.
A po rozhovore (podla toho v akom duchu bude) sa to "asi" moze posunut aj na neurcito.
ak ho tak miluješ ako tvrdíš tak načo sa v tom hrabeš... kašli na to.
mne by to asi poriadne prekážalo a pouvažovala by som aj nad rozchodom.
Bud budes zit minulostou, alebo pritomnostou alebo buducnostou...je to na tebe. Tiez niekomu povedat, ze pockaj, budem sa stebou stretavat, ale uvidim este, ci sa nevratim k byvalemu... Je tiez tuk tuk....
Ja by som povedala ze sesternica je zakomlexovana, žiarlivá ženská a jej reči by som ani nebrala vážne. Mala s tým vyrukovat dávno a nie teraz. Ak nemáte probl3m, ste spolu spokojní, ja by som takúto minulosť ani neriešila. Ci niečo ohrdnuta žena znáša alebo nie je je problém. Hlavne to ona sa nespravala veľmi s kostolnym poriadkom :D
@moonlight1210 Ano pardon, az teraz som si vsimla, ze som omylom pisala "manzel" 🙂
Ja by som sa v tom nerypala..
Akurat by som asi sekla stretavanie so sesterkou, lebo mi nepride ok jej spravanie a uplne na hlavu, ze ma ulozene 6 rokov stare sms 🤦♀️ na co, spomienka? Alebo na vydieranie?
Tak sesternici nevyšlo manželstvo (za čo si môže ona), tak asi závidí, že tebe by to mohlo vyjsť. Nenechaj si zničiť vzťah. Áno, je to vážna, vec a bolo by dobré v pokoji ju prebrať s priateľom. Mysli na to, že to bola minulosť, keď ste ešte neotvorili pár.
@deti95060810 to už ani neviem vyrátať aky vzťah je 😄otec, dedko, súrodenci, babka, teta 😄 všetko nejak prepojené.
Múdrejšia budeš keď sa s ním porozprávať.Dovtedy si nemaluj žiadne scenáre,prečo sa to stalo .Podľa mňa v prvom rade sa vydatá žena nemala vyslať do slobodným chlapom,to isté platí aj naopak,pretože ten slobodný nič neriskuje a môže to byť pre neho len úlet.No zaujímavé by bolo zistiť,že prečo sa jej pýtal či ste rodina,keď ťa dobre poznal a mohol vedieť,že si zarába na problém Sesternicine sms môžu byť len urazene ego,rovnako ako jeho,keď na ňu nadáva.Prajem ti nech stastlivo vyviaznes z tejto šlamastiky.
sesternica je stara zatrpknuta rajda, ktorej manzel prisiel nato, ze ma doma obycajnu radodajnu fuchtlu, tak ju kopol do riti, a ona teraz okolo seba kope, prska a nadava.
A ze ten tvoj pre tebou s niekym chrapal? No a? Kazdy mate svoju minulost. Ci ty si pred terazsim chlapom vysla prave z klastora? Keby ste isli do hlbky, mozno zistis, ze ty si spala s nejakym jeho dalekym kamosom, alebo bratrancom z 10teho kolena. Bolo to pred tebou, pred tym ako ste vobec spolu zacali chodit, navyse jednorazovka. Ze ste sa 2 mesiace stretavali stylom - brum, brum, nezavazne? Tak isto on mohol nieco riesit s inymi, ako aj ty s inymi chlapmi. Nechodili ste spolu, neboli ste vtedy vo vztahu, nic. Boli ste dvaja slobodny ludia bez zavazkov.
Neries kraviny, a zi si svoj zivot. hlavne si ho nenechaj pokazit zatrpknutou, zavistlivou k..vou.
hm velmi podobna tema tu bola minule, ked manzel predtým spal so svagrinou, myslim ze je to vymyslene, urcite ma niekto v mobili 6 r stare sms od chlapika na jednu noc, co tak vymysliet radsej nieco ine zaujimavejsie
Mne tu príde riadna potvora jedine tvoja sesternica. Závistlivá mrcha. Jej sa v živote nedarí, tak chce zničiť aj tvoje šťastie. Ona si znicila sama život, nie tvoj priateľ. Vodiť si domov chlapov, pokým jej manzel maká, aby uživil celu rodinu, je odpad.
@walentina7
Ale taký je každý druhy.
Nechceš sa kvôli tomuto rozísť. Tak povedz chlapovi, že o tomto vieš a že ťa to dosť zranilo. A že raz ťa povedie, je koniec. A potom ODPUSŤ A ZABUDNI.
mne je len divne, ze ona ma odlozenu konverzaciu spred 6 rokov s niekym, s kym sa raz vyspala
Tvoja sesternica je chudera. Riesit to,ze sa s nou vyspal,ked ste spolu este neboli a on ani nevedel,ci vobec s tebou bude,je fakt ubohe. A ten jej amok,to co ma znamenat? Mozes sa hnevat akurat tak na nu a polutovat tu chuderu. Len chudera moze takto reagovat
On má minulosť.
Určite spal s viacerými ženami a je fuk či to boli susedy, kolegyne, nejaká tvoja rodina z 15 kolena. Svet je malý a každý s každým mame niečo spoločné.
Ty máš minulosť.
Mala si priateľa, možno aj viac , nepytam sa s koľkými si spala. Od začiatku vzťahu ste spolu v pokoji a mieri, žijete navzájom čestne, tak načo riešiť nejakú svrblavú fufňu. Ona si hľadala škrabkáčov svrbenia, tvoj teraz partner, vtedy nie, si vrzol s tou ktorá mu roztiahla 🦵🦵 , zadarmo. Ona podvádzala manžela, nie tvoj partner, a nie teba.
Takže sa v kľude porozprávajte, urobte hrubú čiaru a kašlite na tú chuderu. Keby mala blbé reči, rázne ju stopnite, kľudne aj pred rodinou, nech vedia aký máte postoj a vidia aký je ona charakter, že ešte aj po rokoch muti vodu a prska jedovaté sliny, ubližuje ľuďom.
Hmm. By som mu nic nehovorila. Sesternica je len sama smutna,tak chce robit smutnych aj ostatnych.. ;) Neboli ste vtedy spolu. Bolo to 1x. Namotala ho. Asi silne moralne zasady nema.. To musis vediet aj sama po 6r...
On na nu nadava a ona ho nenavidi koli jednemu sexu z pred 6 tokov, hmm..
Porozpravaj sa s nim o tom a uvidis co ti ma to povie, ale je od veci, ze s nou spal, ked ste chodili uz von.
No to je veľmi pokrytecké na ňu nadávať. Predtým mu nevadilo s ňou spať.
Ktovie, či ona chcela niečo viac s ním, keď naňho nadáva.
A on nadáva prečo? Aby zakryl to, že medzi nimi niekedy niečo bolo? Resp. že keď by sa to prevalilo, aby bolo isté, že ju nechce, lebo ju neznáša?