Sme spolu 3 roky a už to ďalej nevydržím

19. aug 2022

Dobrý večer , potrebujem poradiť.
S priateľom sme spolu pomaly 3 roky ale myslím si, že už to ďalej nevydržím . Každý deň chce byť so mnou ..možno to bude znieť že čo by dali za to ostatní ale mňa to už nebaví stále byť spolu . Nežijeme spolu iba chodíme stále k nám domov alebo k nemu ku rodičom. Stále mi plánuje kedy pôjdeme zase naspäť , ktorý deň a tak. Ani sa ma neopyta či môže prísť ku nám ale už automaticky ide . Nemôžem jednu noc spať sama ? Už sme mali dosť problémov čo sa tyka aj jeho rodiny . Kamošky mi hovorili,že oni by tam nešli. Ale ja "musím" keďže stále plánuje kedy ku komu pôjdeme. Mám pocit , že už sme není to čo voľakedy. Už sa berieme tak automaticky. Som mu dobrá na to aby nespal sám . Nenechá ma samu vôbec . Asi sa bojí alebo čo 😂 ale týmto to len zhoršuje. Už sme si není takí vzácni a on to nevie pochopiť.
Chceli by ste taký vzťah ?
Ďakujem za názor

radanna11
19. aug 2022

Záleží od toho koľko mate rokov.
Ak ste študenti a malo tak chápem,že máš takéto pocity máte si byt vzácny a tak.
Ak si dospela zarábajúca žena tak tomu nerozumiem keď sa vydáš budeš spat každý deň 50 tokov minimálne so svojim mužom a nie len spat ale aj vstávať a žiť nebude kam odísť sama 😀

autor
19. aug 2022

@radanna11 hej sme mladí

savanna
19. aug 2022

Asi to myslis najma v tom zmysle, ze si nedokaze spravit vlastny program a nedokaze bez teba vydrzat? Ak je to tak, pozor na to, nezmeni sa to a budes mat takehoto cicmora doma stale.
Lebo aj ked budete raz spolu zit ako sa spomina v prispevku vyssie, to neznamena, ze by ste mali byt k sebe cely den priputani, kazdy by si mal vediet urobit aj vlastny program a mat vlastny zivot.

radanna11
19. aug 2022

@savanna jasne to máš pravdu , s tým ,že každý svoj program. Ja som to ale pochopila,že oni len na to spanie sa vždy stretnú už na večer a že to autorke vadí,že chce za čas spat aj sama.

autor
19. aug 2022

@radanna11 no ono je to tak , že stále sme spolu , či je deň alebo noc to je jedno len keď ide neskoro večer z roboty tak aj tak príde ku nám spať aby bol so mnou. A 3 roky každý deň byt spolu je fakt ťažké pre mňa. Možno raz som bola na chatke na rozlúčke so spolužiakmi a tam som mala spať jednu noc .najprv som nemohla lebo že príde pre mňa v noci ale ja som zostala tak ako ostatní veď to musí pochopiť. A nebol vtedy nadšený . Cítim sa fakt ako vo väzení

kaca222
19. aug 2022

Asi nie ste na rovnakej vlne. My odkedy sme sa s mužom spoznali, to sme mali 19, sme boli vkuse spolu. Vyberali sme si rovnaký rozvrh v škole, mimoškolské aktivity si plánovali spolu, prenajali si spolu byt a teraz spolu pracujeme. Je to 9 rokov a par krát sme museli byť v noci bez seba a bolo to naprd. Ale nám to tak príde prirodzené a na nervy si nelezieme.
Tvoj frajer sa mi zdá byť podobný typ, vôbec nemusí byť zlý. Pokial ti teda vyslovene niečo nezakazuje.
Každopádne ak ty potrebuješ priestor, budete si to musieť vykomunikovať a nájsť kompromis. Ale skôr sa mi zdá, že z tvojej strany o ten vzťah už moc nie je záujem 😊 tak možno treba zvážiť, či to má zmysel ďalej ťahať …

deti95060810
19. aug 2022

tvoj priateľ berie vzťah úplne inak ako ty. asi ťa moc miluje a chce byť s tebou stále. Ty to až tak necítiš. Niečo podobné som zažila. Fešák ma čakal všade. ak som vyšla z domu, už aj bol pár metrov za mnou. Strááášne mi to išlo na nervy. rozišla som sa s ním a pocítila som veľkú úľavu...

ummimaryam
19. aug 2022

Podľa mňa si nezrelá na vzťah. Akože na čo sa sťažuješ? Tak ste vo vážnom vzťahu alebo nie? Plánuješ s ním budúcnosť? Budete spolu ďalších X rokov, a keď budete spolu žiť, budete stále spolu. Neviem, pokiaľ máš 15, tak tvoje pocity chápem, inak nie 🙁
Ja som vydatá 3 roky a s mužom by som najradšej trávila každú sekundu, a chyba mi už po 4 hodinách.

1234321
19. aug 2022

Koľko máte rokov?

july0
20. aug 2022

Ako by to pisal môj frajer tiež chcem s ním byť v kuse a on ani tak nie😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcellka32
20. aug 2022

Po 3 rokoch máte byť ešte na sebe nalepeni 🙂 čo povieš po 20 rokoch? O vzťah sa treba starať celý život a to obaja, len mne sa zdá že tie dnešné vzťahy vydržia 3-5 rokov a každý ide svojim smerom...

pininka1
20. aug 2022

Po troch rokoch sme chcel byt este nonstop spolu. Asi to z tvojej strany nie je az taka laska a lezie ti na nervy. Mala by si byt k nemu fer a radsej to ukoncit nech on nema zbytocnu nadej.

martul
20. aug 2022

Ale ty ho neľúbiš.
Keby si ho ľúbila a plánovala spolu život tak by si to takto nebrala. ja som s mužom 27 r. spolu manželia sme 24 rokov a každý boží deň sa teším nanho kedy príde domov a budeme spolu. Dvakrát spal sluzobne preč a chýbal mi.

sissy27
20. aug 2022

No podľa mňa je toto správanie z jeho strany choré - ak chce byť s tebou každú noc tak nech sa páči, môže zaobstarať bývanie pre vás dvoch. Ale aby ste boli natlačení nonstop u jedných alebo druhých rodičov tak to pardon. To je totálne sebecké z jeho strany, lebo ON CHCE, ale že tým obmedzuje minimálne 5 ďalších ľudí, to ho nejako nezaujíma.

ninusa221
20. aug 2022

Ja si len neviem predstavit ako vam toto mozu tolerovať rodicia. Preto ze je ine sa striedať na vikend ( my sme tak fungovali 1 rok).

sunshine_18
20. aug 2022

Presne kvôli tomuto je môj bývali už bývalim..

autor
22. aug 2022

@ninusa221 hej aj nám hovorili že na víkend by bolo najlepšie . Ale keď on chce byť každý deň so mnou tak mu to zbytočne hovoríš. Akože to nám hovorili na začiatku vzťahu, teraz im to je asi jasné že by to tak nemohlo byť.

autor
22. aug 2022

@ummimaryam aj mne chýba , pretože som stále s ním . Ale tak jeden deň bez neho by mi nezaškodil nie ? A myslím si, že ani jemu.

autor
22. aug 2022

@pininka1 mne nelezie na nervy ale aspoň jeden deň pre seba by som mohla mať voľný 😟😃

autor
22. aug 2022

@martul takže 3 roky ste boli spolu v kuse deň , noc bez prestávky každý deň ?

autor
22. aug 2022

@sissy27 veď jasne , akože už mu aj jeho mama hovorila , že nech ma nechá jeden deň doma s rodinou nech som sama. Ale nie on nechce .
Už mi je to aj trápne stále chodiť buď k nim , k jeho rodine alebo aj k nám domov

martul
22. aug 2022

Nie neboli sme spolu stále, ale tešili sme sa jeden na druhého a je tomu tak doteraz.

retep00
22. aug 2022

Ahoj, nenechaj to zájsť príliš ďaleko. Osobný priestor je veľmi dôležitý, či už vo vzťahu alebo aj neskôr v manželstve. Poznala som taký vzťah, začínalo to tak ako opisuješ ty, stále jej chcel byť na blízku, každý deň, bez ohlásenia. Neskôr to ale prerástlo do vlastníctva, zakazovania, sledovania, vyhrážok. Skúste spraviť kompromis, napríklad celý týždeň spolu - víkend má každý pre seba. Alebo naopak. Keď skončíte školu a začnete pracovať, už na seba aj tak nebudete mať toľko času. A pracujte na vzájomnej dôvere, lebo to vyzerá, že chlapec ti absolútne nedôveruje. 🙂

sissy27
22. aug 2022

no a keďže nerešpektuje ani vlastnú mamu, ktorá predpokladám je vlastníčkou bytu a platí aj všetky účty, tak to naozaj by som sa s ním rozlúčila. Do budúcna to nič dobré neveští, proste egoistický blb, ktorého absolútne nezaujímajú ani len najbližší.

autor
22. aug 2022

@martul tak my sme stále 👌😂

jakubrianka
30. jún 2024

Daj si pozor, vyzerá to na extrémnu žiarlivosť z jeho strany plus majetnícke sklony. Ty sa s ním nakoniec aj budeš báť rozísť, uvidíš.

som_realistka
30. jún 2024

prikláňam sa k názoru jakubrianka, zažila som niečo podobné, bol to môj prvý vážnejší vzťah, daj si na to pozor, najskôr to vyzerá ako veľká láska a "je to také milé, že ťa vždy čaká" a "prečo by si mala chodiť niekam na noc, mne je bez teba smutno" a končí to obmedzovaním a zakazovaním stretávania sa s kamarátkami (lebo sa mu nepáčia).