Skryté signály nevery

12. sep 2020

Ahojte . Tie čo máte žiaľ s neverou skúsenost ( najma take ktoré ste mali doma pár mesacne babo ) ako ste na ňu prišli ? Nemyslím klasické signály že starostlivosť o vzhľad , bratie telefónu do sprchy ..ale skôr ma zaujímajú take skryte signály ktoré vôbec neveru naznačovať nemusia

suzitok
12. sep 2020

Zmena stravovacich návykov, miznutie penazi (udajne na zuby), caste pracovne cesty počas volna (udajne vypadol kolega), absolútny nezaujem o intímny zivot, večná únava...
Okrem toho klasika, co si napísala v prispevku...

leuchtturm
12. sep 2020

Neprisla som na to...az spatne som si uvedomila tie signaly. Manzel "pracoval" od nevidim do nevidim, ale na vyplatnej paske sa ta zvysena aktivita neukazovala, vyssia agresivita, nezaujem o intimny zivot, zvysena kritika na moju osobu a furt bol unaveny.

jaja20
12. sep 2020

Niektorí vraj začnú v posteli používať nové polohy alebo chcú,aby sa žena inak obliekala alebo zmenila účes.

deti95060810
12. sep 2020

kolegyňa mi hovorila že manžel začal klamať, bol ku nej sprostý -mal na jej adresu blbé reči, mal ju za úplné hovno, nevážil si ju, ....

makova333
12. sep 2020

Väcsina zien mi popisovala, ze muz bol k nej hnusny, arogantny, vsetko co spravila bolo zle, doslova alergicky na partnerku.

nenne27
12. sep 2020

Myslim ze moj muz sa kedysi "zahladel" inde.bol ku mne extremne kriticky, sem-tam sa zdrzal v praci a nebral mobil.intimny zivot slabota, nevsimal si ma.ptm to postupne preslo.teraz je zase dobre, nosi kvety, stara sa, pomaha mi, kecame cele noci, intimny zivot bohaty.ale praveze teraz si uvedomujem, ze to "zle" obdobie tam niekto bol.naivne dufam, ze to bolo len platonicke, lebo sa dusoval ze s nikym nic nemal.ale urcite viem, ze minimalne srdce mal inde ( mozno aj nieco ine😏...to sa nedozviem.a mozno raz hej...

manzelskyporadca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
manzelskyporadca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. sep 2020

Ako pozerám u každej je to iné . A čo tak napr výnimočne mile správanie ? Napr používanie carovnych slovíčok , čo doteraz nebolo , ospravedlnenie ak musím čakať keď niekde ideme alebo naopak keď on mešká atd ( to milšie správanie myslím skrz výčitiek ) plus to že si zrazu otáča mobil predo mnou ani neriešim .. ale ak napr mešká a je ešte v práci schválne mi pošle fotku že tak naozaj je ( aj keď fotka mohla byt urobená dávno viem , no podľa foto naozaj viem že tam podaktorí ostali skrz toho že je to tam vyprázdnené ) no a to ma zaujíma že prečo ma zrazu potrebu mi dokazovať že je ešte v práci fotkami keď doteraz to nerobil 🙄

autor
12. sep 2020

@manzelskyporadca ďakujem . No nesúhlasím ani s jedným bodom . Moj názor je že za neveru môže charakter človeka a nezabranime tomu nijak . Aj keď určite aj to môže mat nejaký vplyv netvrdím že nie , no stále je to o charaktere človeka pokial na to človek nemá tak to neurobí ani ak bude mat na to všetky dôvody ktoré ste vypisali

manzelskyporadca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. sep 2020

@manzelskyporadca sory ale ak je niekto raz kkt tak žena to jej chovanim asi ťažko zmení . A dieťa nič s tým nema spoločne , možno skôr muža k tomu dokopne skôr ako keď dieťa nie je keďže žena je full busy ale stále hovorím že je to o charaktere . A nikto mi moj názor nevyvrati

laila22
12. sep 2020

Stále musel pracovať aj cez víkendy, všetko mu vadilo, iniciatívny bol chodí na nákup do teca, ktorý trval 4 hodiny a vždy tam stretol nejakého kolegu, známeho.. Na štedrý deň si musel ísť kúpiť cigarety na pumpu, lebo obchodyvpozatvarane a zrazu sa tam na pumpe zjavila babička co musela vystúpiť z autobusu, lebo buss šiel len po diaľnici a ona išla chudera na chalupu na dedinu, tak ju odviezol samaritan... Potom vlasy napadne v kúpeľni na podlahe.. Menej sexu, viac starostlivosti o seba, všetko mu na mne vadilo.. Ešte aj, ze som si zaplatila kondičné jazdy..

leuchtturm
12. sep 2020

Alebo raz sme sa viezli v aute, boli sme v uplne inej stvrti a on sa tam prilis dobre vyznal, hoci tam nikdy nebyval, ani nepracoval. Az neskor som zistila, ze tade jazdieval za tym svojim objavom. Alebo maval skrabance na tele. Ta jeho mackovita selma si nestrihala pazuriky a takto si ho znackovala 😀

makova333
12. sep 2020

@manzelskyporadca ja len dufam, ze v reale manzelsky poradca fakt nie si. Tot vsjo k tomu elaboratu odtrhnutemu od reality. btw dieta sa nerodi s vybudovanym charakterom, charakter, osobnost si budujes cely zivot, vela veci v zivota ta ovplyvnuje a plus mas urcite danosti, predispozicie.

makova333
12. sep 2020

autorka: moze byt aj mily (aj ked toto sa deje v mensej miere). Zvycajne to byva vtedy, ked oficialnu partnerku nechce stratit, nechce, aby sa rozisli, aby na neveru prisla resp. zatial v mimomanzelskom vztahu nie je citovo zainteresovany. Zvycajne ide o nevery " len o sexe". Ale ani toto sa neda tvrdit 100% samozrejme, kedze sme vsetci individuality.

manzelskyporadca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. sep 2020

@manzelskyporadca sory ale určite tu nebudeme brat názory profilu ktorý bol vytvorený dnes. Zrejme ste žena ktorá googlila rovnaký problem a tak narazila na tuto otázku a musela sa zaregistrovať na MK aby mohla zareagovať 🙂

makova333
12. sep 2020

autorka: skor chlap, ktoreho poslala zena docerta za neveru 😀

nenne27
12. sep 2020

@manzelskyporadca dovolte aby som vas vyviedla z omylu aj ked ste expert. Chodila som do prace, starala sa o domacnost ale aj o seba - nielen o fyzicku krasu ale aj o svoj osobny rozvoj.ked prisiel fesak z prace, dostal kavicku, pokec a veceru.zaujimala som sa o neho, travili sme spolu cas aj s priatelmi, vylety, turistika, plesy atd. A aj tak ho musela opantat ina...a viete preco?lebo bola ina...mozno vyzerala horsie ako ja a jej gulasik bol oproti mojmu slabsi, ale figu ho to zaujimalo, ked to bolo nieco nove.podla toho co pisete zena musi byt perfektny robot aby jej stary nezahol😉a kde je v dobrom i zlom? Ci zena musi byt dokonaly naspeedovany zajacik pripraveny na vsetko vzdy a perfektne? Keby aj bola, figu to pomoze.ked sa raz chlap zamiluje moze sa aj na usi postavit

manzelskyporadca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
12. sep 2020

@manzelskyporadca nie no inak vážne sa berie človek ktorý je tu roky a inak ten ktorý je tu pol dňa . Kde ste teda bol doteraz ? Veď tu na MK sa “ manželský poradca “ zíde každý den . Alebo ste snáď doteraz počas vašej poradenskej kariéry nevedeli že Modry konik existuje ? Zvláštne že ste sem zavítal Zrovna dnes

makova333
12. sep 2020

@manzelskyporadca a uz sme doma krasna reklama 😀 A vsetky sme tu spadli z visne, pan vystudovany andragogik.

manzelskyporadca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
makova333
12. sep 2020

@manzelskyporadca vy nie ste odbornik, nevidim vystudovanu psychologiu, ani psychoterapeuticke vycviky, ani vycvik v rodinnej terapii atd. Pri vsetkej ucte, clovek, ktory vystudoval andragogiku a robi pocitacove kurzy nie je manzelsky poradca.

andreatytler
12. sep 2020

To prehnane dokazovanie ze je v praci moze kludne byt znak nevery ale to ze je v poslednej dobe mily moze tiez znamenat ze je proste v takom rozpolozeni, ze je s tebou stastny... ale aj nemusi.
Osvedcila sa mi jedna vec... vela zien ma na neveru nos... proste vycitia ze nieco nie je v poriadku ale nesmu mat na nose ruzove okuliare. Takze ak sa ti nieco nezda, but v strehu ale neprehanaj to.
Tiez suhlasim s tym ze za neveru moze zly charakter. Nie ten charakter s ktorym sa dieta narodi ale ten ktory ziska vychovou. Vela ludi sa "nauci" podvadzat od svojich rodicov.

nenne27
12. sep 2020

@manzelskyporadca 🤣🤣sme spolu 20 rokov a brali sme sa po VS a vojne.zlate co tu pisete.vzdy ma tie tabulky a schemy psychologov fascinovali.hlavne to ze ozajstny zivot je uplne iny😉

makova333
12. sep 2020

@nenne27 on hlavne nie je psycholog 😀

nenne27
12. sep 2020

@makova333 a este aj toto🤣ze neni psycholog, ale pekne pise ako z casopisu pre zeny😝

manzelskyporadca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz