Ahojte rozvadzali ste sa daktora po 2 rokoch manzelstva? Napiste iba tie co ano
ja po dvoch rokoch 🤣🙃🙏
Ja som mala kolegynu, ktora sa rozviedla po 2,5 roku. Chodili spolu kratko a zial az v manzelstve si zacali uvedomovat vzajomne chyby a veci, ktore im navzajom vadili. Ja som tiez zastanca, ze radsej z kratsej cesty prec ako sa zbytocne roky deptat a nasilu sa pokusat nieco zmenit..
za seba môžem potvrdiť, že rozvod neľutujem, takže sa netreba zbytočne trápiť.
áno na papieri manž. trvalo 2 roky... ale v skutočnosti som už bola dávno preč od neho...😉
keby som napísala počet mesiacov kým sme boli spolu tak to by bol asi rekord... 😉
rozvádzala som manželstvo po 3 mesiacoch . Na podnet manželky . Žili spolu 5 rokov. Dôvod žiarlivosť manžela.
Je to uplne jedno ako dlho manzelstvo trva. Poznam niekolko parov, ktore isli do svadby len preto, ze si mysleli, ze ich to spasi a vobec nie. Takze ono ked nema byt vztah zdravy, nemate byt stastni tak to nema zmysel.
Poznam par kde sme v septebri boli na svadbe a v maji bol rozvid, vseliake su osudy…
Strýko bol ženatý dva dni 😆.. Nešlo to abulovat tak sa musel rozviesť ( bolo to 30 r. Do zadu) na svadbe sa dozvedel ze jeho nevesta je tehotná s iným 😔
*Anulovat
@24pavla10 ou jaj 🤣🤣🤣🤣 chudak stryko 🤦
@miska7754 ahoj ja po 3