Rozchod. Prečo odišiel bez slova?

filomena712
19. dec 2024

Ahojte....
Možno sa len potrebujem vyžalovať a prečítať si zopár Vašich názorov, pretože nerozumiem prečo, prečo odišiel bez slova, potichu, vtedy keď som nebola doma.
Žili sme spolu päť rokov. Okolie bolo vždy proti nášmu vzťahu, kvôli čomu často vznikali medzi nami nezhody, ale myslím si, že sme žili pekne.
Posledné dve hádky.....
Prvá .... našla som mu správy s dvomi ženami. Jeho reakcia bola, že tam nebolo nič také čo by ublížilo nášmu vzťahu, no nevedel pochopiť, že podľa mňa nie je normálne si písať s inými, pretože mi to ubližuje. Neriešil, mlčal, tak som za ním bola ja aby sme sa pomerili a ešte raz povedala, že mi to ublížilo. Ospravedlnil sa a že to už neurobí. Vlastne to bolo stále tak, keď sme sa nezhodli, urazil sa a ja som vždy došla aby nebolo dusno, bez ohľadu na to či to bola alebo nebola moja chyba. Alebo prišiel on akoby sa nechumelilo, miesto toho aby sme si veci vysvetlili.
Druhá ... okolie, hlúpe reči a zlizla si to moja dcéra. Proste dostalo sa von niečo čo malo zostať doma. Tak som ho tým konfrontovala, že načo tú vec hovoril svojej sestre, tvrdil, že on nie, že nič určite nepovedal. No a proste vznikla hádka....... Išlo len o to, aby ochránil náš vzťah a vysvetlil svojim blízkym nech nám dajú pokoj, pretože ja som sa za neho vždy postavila. Zase sa zaťal, niekoľko dní bolo ticho a potom keď som nebola doma sa odsťahoval bez slova, bez vysvetlenia..... len že stále vyvolávam hádky, čo si myslím, že nie je úplná pravda. V každom vzťahu sú nedorozumenia, ale myslím si že sa nekončia rozchodom. Odišiel piatykrát. Vždy to bolo kvôli tomu, že sme sa pohádali. Neobhajujem sa, však nikto z nás nie je dokonalým človekom, všetci máme chyby, ale väčšina starostí bola na mojich pleciach. Starala som sa, mal voľnosť, pohodlie, za nič som ho nebuzerovala. Preto ma to možno tak trápi a mrzí, že po tom všetko takto bez slova, bez akéhokoľvek vysvetlenia odišiel........

dadka1997
19. dec 2024

@filomena712 raz niekto odíde uz by sa do mojho zivota nevratil, pises ze odišiel 5x k comu je taky vztah ?

colsami
19. dec 2024

Mam z toho pocit ako by si sa mu doprosovala a navyse on ani nemal zaujem. Trosku hrdosti. Naco sa ospravedlnujes ak sa on sprava ako pako? Ak to tak naozaj bolo. 5 krat balil kufre, navyse mas dieta (je vobec jeho?)...

Zvlastny vztah. Mozno okolie vedelo, preco nefandilo tomuto Tvojmu vztahu ...?

kittykat22
19. dec 2024

@filomena712 akym sposobom odisiel nie je tvoja chyba. Nespravila si nic zle. Jednoducho niekto sa nevie situacii postavit celom. Nema na to kapacitu, moral a asi ako tam je dieta, tak je pre neho jednoduchsie otocit sa a odist. Bohuzial ty si to vsetko odskaces. Ale to bolo zjavne uz z toho, ked si nasla konverzaciu s inymi zenami alebo tie reci so sestrou. Pre neho je riesenie tvarit sa ze sa nic nestalo pretoze nechce prichadzat do konfliktu a riesit veci. To ze odisiel bez slova je dalsia forma manifestacie - tvarim sa ze problem nie je a tak to aj zariadim.
A prosim ta, prestan pisat ție bodky vsade. Uz si velka. Napis normalne suvisly text ako dospela zena.

jaond19
19. dec 2024

@filomena712 uz mu dvere šiestykrat neotváraj. Odpovede neziadaj a neponizuj sa. Podporou ti nebol. Zbabelec ktory sa nevedel postavit ani za vztah, rovnako korektne ho nevedel ani skoncit. Ukonci ty tuto kapitolu vo svojom vnutri.

morpheuss
19. dec 2024

„Definícia šialenstva je robiť stále to isté dokola a vždy očakávať iný výsledok.“

iv007
19. dec 2024

Je jasne ako facka, ze odisiel za inou. Vam to dlho neklapalo, vracal sa k tebe mozno zo zotrvacnosti alebo kym nenasiel novu adeptku na takyto toxicky vztah. Myslim, ze nemusis lutovat stratu tohto exemplaru. Pohni sa dopredu bez neho, venuj sa sebe a dietatu a jeho uplne odstrihni.

stanulienkat
19. dec 2024

Buchni sampanske...Trochu hrdosti zena! Aky priklad davas dcere?

ysseba
19. dec 2024

@filomena712 Myslím, že namiesto trápenia sa by si mala otvárať šampanské a oslavovať, že si sa zbavila hentakého toxického človeka. Snáď nájdeš v sebe hrdosť a šiestykrát ho už nevezmeš späť , veď to je maximálne ponižujúce.

sissy27
19. dec 2024

@filomena712 okolie ocividne vedelo lepsie ako ty, preco vas vztah nebol v poriadku. A vies, ak ti nejaku vec ci postreh povie 1 osoba, tak to netreba brat vazne. Ak uz rovnaky nazor maju 2 osoby, tak je na mieste spozorniet. A ak nieco tvrdia vsetci, tak je velmi vysoko pravdepodobne, ze ty si ta, ktora je uplne mimo. Ze uz 5x odisiel a zas sa vratil len potvrdzuje to, co si myslim - bud si uplne slepa alebo uplne zufala, ked si toto povazovala za dobry vztah a nechapes, preco odisiel.

katkaseiner
19. dec 2024

nechaj ho tak... je nevyzrety... odchadzat 5x len za hadku... nema to buducnost..

januska12323
19. dec 2024

Váš vzťah vôbec nefungoval a okolie to videlo oveľa lepšie ako ty. Prosím ťa, kvôli dcére, teraz žiadny vzťah nezačínaj kým nenájdeš vlastnú hrdosť lebo ďalší dopadne rovnako.

ahhola
19. dec 2024

Ja si inak myslim, ze si ziadnu ujmu neutrpela a lepsie skor, ako neskoro. Vlastne mu tvoje analyzy prisli vhod, uz davno bol rozhodnuty sa trhnut. Dcera je jeho, ci ineho exa?

vroni
19. dec 2024

@filomena712, tvoj príspevok o tebe hovorí viac, než o tom mužovi. Bagatelizujes jeho chyby a zvelicujes vlastne. A to je horšie než zle. Preto si vpustila do svojho života takéhoto slabocha a preto si z teba robí trhací kalendár. A možno aj preto bolo okolie proti vášmu vzťahu. Možno. To neviem. Máš empatie aj za troch ľudí, teraz popracuj na svojej asertivite. Človek, ktorý "rieši" problémy útekom, nikdy nebude ani dobrý ani spoľahlivý partner. Tak využi jeho láskavú ponuku a nechaj ho tam, kde je. Nepýtaj sa prečo. Nemôže ti povedať pravdu - že je zbabelý manipulatívny somár a čaká, kým mu bez slova odpustis a on zase bude geroj. Ale fakt je, že takýto človek len len gula na nohe. Buď rada, že si sa jej zbavila a v budúcnosti sa neboj byť na partnera náročná. Inak sa budú na teba rovnaki zúfalci lepiť stále.

earlgrey
19. dec 2024

Keď odišiel 5 x, kto inicioval návrat? ty alebo on?

ahhola
19. dec 2024

Urobil ti laskavost. Vie, ze je blb a zasluzis si nieco lepsie. Tak to zacni hladat, ked sa ukludnis a zmieris. Na toho notorickeho utekaca Zabudni....vymaz ho dnes z mobilu a zivota.
(Zdenek Srstka v Chcete mne?.... a mame tu dalsiho pejska a jmenuje se Kajinek, uz 5*utekl s utulku, potrebuje panicka s pevnou rukou nad sebou a zadnou zhovivavost😡)

anonym0001
19. dec 2024

@filomena712 ja by som vymazala cislo a nepozerala spat.

filomena712
autor
19. dec 2024

@colsami vždy som sa mu ja prosila, odprosovala a dieťa nemáme spoločné

ahhola
19. dec 2024

@filomena712 rata s tym aj tentokrat, nerob to!!!! Uz si sa pred nim ponizila na 2 zivoty.

filomena712
autor
19. dec 2024

@earlgrey ukameňujete ma, ale ja som sa prosíkala

filomena712
autor
19. dec 2024

čo je najhoršie za tie dva dni nebol schopný si pobrať všetky veci. čisté pobral, špinavé nechal a okrem nich mu tu ešte pekných pár vecí zostalo.

filomena712
autor
19. dec 2024

ďakujem Vám

brendaa
19. dec 2024

@filomena712 napriek všetkému čo si napísala ho naďalej chceš.... 🤦‍♀️..... Čo chceš počuť?
Čo naten cirkus v živote hovorí tvoja dcéra?

evazhoufova
19. dec 2024

Potrebuješ sa starať o niekoho, máš pocit te ti robí láskavosť že je s tebou? Staraj sa o kvetiny, pokvitnu, neutecu

vevebono
19. dec 2024

Joooj, ja mam srdcovku od Wolkera- v meste-li komu sbohem dám, s tím vicekrat se neshlédám.
Tak asi toľko k tomu

vevebono
19. dec 2024

Ešte si nezobral všetky veci? Mal by ich nachystané v igelitke pred dverami. Ďakujem a zbohom.

Nechcem byť fakt sprostá, ale išla si na to z môjho pohľadu veľmi zle. Nie sa prosiť, ale nechať sa dobíjať. Ak nechcel, tak to fungovanie nemalo absolútne žiadny zmysel

bonboniera
19. dec 2024

Buď dcére príkladom a vymaž nevyspeleho jedinca zo svojho života inak to bude dcéra považovať za normalne a nájde sk v budúcnosti rovnakého trotla pre ktorého sa bude len trápiť. Držím palce, maj sa rada ❤️

soldi
19. dec 2024

ako si mu nasla spravy s dvoma zenami? hrabala si sa mu v mobile?
o com boli tie spravy? boli to kamaratky, zname, kolegyne, ci nejake nove znamosti, s ktorymi flirtoval?

druha hadka - co a ako si zlizla Tvoja dcera?

medzi riadkami to vo mne budi dojem, ze donho casto ryjes a vycitas a on nevie ako reagovat, tak sa uzatvara do seba. a ked uz to nevie zniest, tak odide.

predpokladam, ze prosikas, ze sa zmenis a uz to robit nebudes. jemu sa Ta ulutosti, tak sa vrati. a takto stale dookola.

mozem sa samozrejme mylit, napisala si velmi malo informacii, skreslenych Tvojim uhlom pohladu, ale takyto dojem vo mne nechal Tvoj prispevok.

colsami
19. dec 2024

A to prosim Ta preco toto robis? S takym chlapom? Navyse ked uz (minimalne) raz si sa evidentne popalila, s otcom Tvojej dcery? A Ty sa prosikas niekomu co evidentne nemas zaujem? A pritom sa a vidis, ze robis blbost.

ahhola
19. dec 2024

@filomena712
12.00"

Neprat!!!
Pobalit do baglu, vylozit pred dvere s cistou pohladnicou Vesele Vianoce🤣

filomena712
autor
19. dec 2024

@brendaa nechcem ho už späť. myslím že stačilo, len jednoducho nechápem ako toto niekto dokáže urobiť. Nič nemusel, nič, všetko som robila ja a aj riešila
potrebovala som to len niekam vypustiť a prečítať si presne tieto komenty, ktoré mi sem dávate, pretože mi to všetko dochádza, že to bol len obyčajný prívesok.....