Ahojte baby idem sa sem vyrozprávať a vyliať si srdce ..s priateľom sme boli spolu 5rokov máme krásnu dcérku a synčeka no priateľ mi stále všetko vyčítal a psychicki aj fyzicky má týral no dnes to vybuchlo začali sme sa hádať kvôli financiám ohľadom deti keďže všetko zatahujrm ja ohľadne ich a on len vo sa týka domasnocti niekedy ani to nie a tak som mu povedala že ty kokot prijebany už sa spamätaj a vtom ma chytil za vlasy ťahal ma za ne a začal Domna kopať no ja som v Tom hneď zavolala mamine a idem teraz knej ale len zo synčekom lebo mi dcérku nechcel dať ani násilím mamina zavolala naňho políciu no nechcela som mať zbytočne opletačky a rýchlo ísť od neho preč tak som ich zrušila ...ale inému už cítim len odpor a nikdy sa už inému nevrátim baby prosím vás ako získam čo najrýchlejšie malú k sebe keďže súd bude trvať dlho a ja bez dcérky nevydrzim som stoho hotovoa ..prepáčte tie pravipisne chyby ale píšem s veľkým plačom keďže mi je strane ľúto za dcérkou baby prosím poraďte 😭😭😭😭😭😭😭
treba podať neodkladne opatrenie, a určite zájsť k lekárovi na posudok, pokiaľ máš nejaké viditeľné zranenia, modriny, určite polícia by mala byť volaná. takto je to slovo proti slovu. a to, že si tam teda dcéru nechala, no ....
no rodinná idylka, to ako si ho nazvala by naštartovalo aj mrtveho.....
Ani jedno dieťa by som s ním nenechala a bez detí neodisla a riešila by som to s políciou nech sa spamäta somár jeden bo toto nieje chlap
No ak chces dcerku, tak si tu policiu mala volat. Lebo on ma na deti rovnake pravo ako ty. Ale zaznam policie by ulahcil a urychlil zverenie deti do tvojej opatery. Takze sup sup na policajnu stanicu.
@amelie2017 áno ja viem že som spravila chybu a políciu odvolala ale bála som sa lebo tam bol jeho otec a viem že by to nebolo dobré prosím vás baby ak hneď teraz pôjdem na políciu a snimi si pre malú že mi hu dá 😭😭😭😭 alebo s kuratorkami
@liana2001 prečo útočíš na @irusa ona ti nevybrala partnera. Bude to znieť tvrdo, ale ty si sa rozhodla mať 2 deti s tyranom, nikto iný za teba toto rozhodnutie neurobil. A čím dlhšie s ním budeš, tým viac pokazíš život svojim deťom. Tak ak si nebola zodpovedná doteraz, tak sa spamätaj a odíď. Ak nemáš kam, existujú azylové a krízové domy pre ženy s deťmi, existujú organizácie, ktoré pomáhajú presne takýmto ženám.
@ivkazba ja neútočim na nikoho len mám veľmi rada takéto ženy čo majú doma ideálny vzťah ale keby zažila to čo zažívame mi týrané ženy tak neviem či by tak vyskakovala aj ona ja chcem len vedieť že keď pôjdem s políciou a kuratorkami pre ňu ešte dnes že či mi ju on dá keď tam budú aj oni
@liana2001 väčšina z nás nemá doma tyrana, lebo by sme s takým mužom ani nezačali žiť. Žiaľ, žiť s tyranom je následok zlého rozhodnutia. Polícia nebude riešiť, aby ti dal deti, určite s týmto cieľom s tebou nepôjdu, on má rovnaké rodičovské práva ako ty, nemáš deti pridelené do tvojej starostlivosti. Radu ti napísala @sirka9 podaj si neodkladné opatrenie, aby boli deti zverené tebe, podaj si žiadosť o výživné. A každý jeden atak treba okamžite hlásiť polícii a okamžite riešiť u lekára.
Tie tvoje nadavky tu svietia ako vatra, týmto si veru sympatie nenaklonis. Veď by stačilo max 1x to spomenúť aj to polovicu slov vybodkovat. Aj s tym utocenim na zeny si daj bacha. Nádych vydých ukludni sa a píš slusne s rozvahou. Lepsie ti poradime.
Netusime ci byva sam alebo u rodičov , či chodi do práce a kde teraz dieta je. Ked pracuje zbada ze nemoze byt s nim tak ho da rodine. Skus nejako zistiť kedy je v praci a vtedy ist pre dieťa, ak ti ho rodina nevydá volaj policajtov, ze nevies co je s nim, pocula si veľký plač.
ak si toľko trpela....máš ročné dieťa ????
@liana2001 kontaktuj centrum pre týrané ženy, poradia ti čo a ako. Zaroven treba ísť na políciu podať TO za napadnutie, ideálne aj s lekárskou správou. Ak sa bojíš o malú, volaj na políciu, vysvetli im čo sa stalo a rovno im povedz, že mala je tam ale bojíš sa, že by jej mohol ublížiť a ty sa tam bojíš vrátiť. V takom prípade by za tebou mohli poslať policajta a spolu pôjdete po malú.
@liana2001 myslím, že bez súdu to nepôjde. Rodičia majú rovnaké práva a povinnosti voči deťom. Tu je najdôležitejšie ako sa on správa voči deťom ak sa správa slušne tak nevidím dôvod prečo by sa aj on nemohol starať o dieťa keďže je to aj jeho dieťa.
@irusa ak sa autorka boji, že by mohol malej ublížiť, tak je v ohrození... keďže ublížil fyzicky jej, ja by som nemala istotu, že neublíži aj malej. Čo keď mala začne plakať a on ešte naštvaný sa neovládne?
Toto je však na posúdení autorky... možno mal len nervy na ňu a o malú sa zvládne postarať a tým pádom, malej nič nehrozí... keby sa o ňu ale bála, tak aj takéto možnosti ma.
@liana2001 Ono kazdy clovek je tvorcom vlastneho stastia, alebo nestastia...cize aj zeny, ktore maju tie idealne vztahy, pracovali a pracuju na tom, aby to tak zostalo. Dobre partnerstvo nie je o „stasti“, ale hlavne o tom, ci si clovek vybral vhodneho partnera pre zivot...takze na zeny, ktore sa do tvojej situacie nevedia celkom vzit, nemusis hned utocit....ja to uprimne tiez velmi nechapem-preco si odvolala policiu? O akych opletackach tu pises, ved tie opletacky mas teraz, ked jedno dieta zostalo u muza...policia ti podla mna dodatocne tiez uz nepomoze, tuto sancu si uz prepasla. Tu to uz bez sudu nepojde...
@marpel z autorkinho príspevku mi príde, že len voči nej je agresívny nie deťom a pokiaľ autorka sa bude pred políciou správať takto vulgárne a on bude slušný tak môže to skončiť aj naopak, že deti ostanú uňho
@liana2001
spravila si chybu, že si odvolala políciu? aké opletačky?? veď ide o teba a tvoje deti. mala by si dôkaz.