Prišla som o kamarátky a rozišla som sa s priateľom

viki99999
9. okt 2024

Mám za sebou ťažší rok, mala som dve najlepšie kamošky a super partnera, dnešným dňom nemám ani jedno. Jedna z kamošiek ma podrazila už minulý rok, tento rok v januári sme sa prestali baviť, lebo ma niekoľkokrát už sklamala. Pred mesiacom som došla o druhú kamošku, ktorá si našla priateľa a prestala sa baviť s celým okolím a on ju otáča proti nám, áno viem manipulátor, nedá si to vysvetliť. Minulý týždeň som sa rozišla s priateľom, bolo tam toho viac a takto to bude lepšie. Problém je, že sa cítim veľmi sama a mám pocit, že nemám s kým tráviť čas a nechcem byť otravná a nazvýš. Väčšina môjho okolia je zadaná, a keď aj niekomu zavolám cítim sa otravná, že ich zaťažujem. Začala som chodiť do fitka a mám aj psíka, ale takmer každý večer na mňa ide smútok (ako človek som kontaktná a citlivá). Mám ešte dve známe, jedna zadaná, tá sa venuje priatelovi stále a druhá býva v zahraničí (volávame spolu občas a chodím za ňou na výlety ale len 2x do roka kvôli jej práci). Začínam pochybovať, či si aj niekoho nájdem a čo budem robiť ďalej. Mám prácu, ktorú mám veľmi rada, ale tam neprichádzam do kontaktu s novými ludmi.

vanilkovazmrzka
9. okt 2024

Mas psika, to je super sposob ako nadviazat nove kamaratstva. Chodievaj s nim na miesta, kde venci vela ludi a ani nebudes vediet ako a budes mat novych partakov ty aj psicek 🙂

zelenina1
9. okt 2024

Preco vsetky baby zacnu chodit do fitka az vtedy, ked sa rozidu? ? :D ... Ale nie. Robis vsetko spravne. Je len otazka casu, kedy sa v tvojom zivote opat objavi niekto pricetny.