Príde vám toto správanie muža normálne?

28. jan 2024

Aky mate nazor, ked muzi, ktori maju doma vztah/manzelstvo, lajkuju a komentuju druhe zeny na instagrame? Vsimam si to dost casto. Pozriem nejaku fotku zenskej a pod nou rozne komentare, ako TOP srdiecka, plamene :D a ked rozkliknem profil, tak chlap zamilovane fotky zo svadby alebo s partnerkou. Som len ja divna ak by som s takym chlapom nemohla zit?:D

kacena4
28. jan 2024

za mna, je to dnesna doboba a socialne siete, bud ich mas a vyjadrujes sa lebo nie a nepalita co sa tam deje... mi s mm nemame (chodim len na kona) ale napr. on si pise s kolegynou a nevadi mi to, verim mu, je to aj to tvojom postaveni voci danemu chlapovi ci mu veris alebo nie

vyrovnanaosoba
28. jan 2024

Ja neviem ani napísať názor, lebo som síce vydatá a aj mám Instagram a sledujem len pre mňa užitočné profily, ale nikdy ma nenapadlo rozklikavať profily lajkujúcich ľudí 😃
Asi som divná a nudná 🫣

mici88
28. jan 2024

Ak by komentoval sestre,sesternici,alebo nejakej najlepšej kamoške tak nech ,ale cudzím babám by prečo mal niečo lajkovať a komentovať? 🤦🏻‍♀️😂

sissy27
28. jan 2024

Mne pride divne stalkovat kde co kto lajkne a okomentuje a jeho profil 🤷‍♀️

mamamasama
28. jan 2024

Moj muz nema socialne siete odkedy sme spolu. Je za tym pribeh.... Nie, nezakazala som mu to. Velakrat ho nabadam, aby si nieco zalozil, ale nepotrebuje to. A som za to tak vdacna. Naozaj by som nemohla byt s chrapunom, ktory lajkuje kadejake OF "modelky"

mikadooo
28. jan 2024

Ja to vnímam tak, že keď to tým dvom nevadí, tak mne je to úplne že u riti. Čo sa týka môjho muža, nie je na sociálnych sieťach, alebo je tam pod nejakým iným profilom a tým pádom nemám tušenia, čo lajkuje, tak asi by mi to nevadilo, čo ja viem... Nejak nemám potrebu ho kontrolovať.

ddaassuullaa
28. jan 2024

@sissy27 my sme fakt ina skola🤣 Ja akosi v tejto dobe fakt strasne vela veci nechapem - lozenie do telefonov, stalkovanie, porovnavanie so zivotmi/vztahmi s ostatnymi....prilis vela volbeho casu, fakt nadpriemer😅

ddaassuullaa
28. jan 2024

@mikadooo ja ani netusim, ci nejake ma a nemienim to zistovat. Jedine o mne vie cela rodina, ze mam MK a najprv si tukali po celach, teraz sa pytaju na zahul dna😂

sense
28. jan 2024

Za mňa každá žena ktorá je normálna, sa nevycapuje po sociálnych sieťach. Akurát to sú ženy co túžia po pozornosti.
Apropo mne tiež likuju aj chlapi foto na sociálnych sieťach, ale myslím ze ak to aj ich polovičky vidia im to nevadí keďže mam fotky prírody a krajín ktoré som navstivila.
Na druhej strane si myslím ze chlapi sú jesitni, hrajú sa na gerojov ale v skutočnosti by ani jeden taku ženu doma nechcel lebo by mu vadilo ze ju iný chlapi likuju a komentujú

sissy27
28. jan 2024

@ddaassuullaa uplne 🙈😂 ale ocividne to hra v nas prospech. A chvalabohu, v okoli mam rovnako mentalne nastavenych ludi. Ono aj tie socialne siete su dobry sluha, ale zly pan 🤷‍♀️

mk1111111111
28. jan 2024

Mne je jedno, co lajkuje, ved oci ma na to, aby sa pokukal, ja ho nekontrolujem, to je pod moju uroven. On mne tiez nekontroluje s kym si pisem, komu co lajkujem. Ak chce inam, nech ide, ved ho nemozem priviazat, len on nikam nejde, drzi sa ma ako kliest.
A este aby som aj cudzich kontrolovala? Ci maju zeny? No, neviem, mam aj lepsie napady, ako travit cas

dharmasanata
28. jan 2024

Podľa mňa sú to jednoduchí muži, nedozretí.

autor
28. jan 2024

@sissy27 je to verejne :D ale stalkovanie. Stalkovanie si predstavujem inak. Pre mna je instagram miesto,kdeje uplne irmalne pozerat profil ludi a ked je nieco zaujimave, tak aj pozriet si komentare. Ale chapem ludi, ktorí su starsi a nechapu,napriklad po 40tke,ze take veci sa vobec
teraz robia :D alebo je tu potom dalsia kategoria,ktora sa tvari vzdy nad vecou, ako ich nic a nikto nezaujima, ale aj napriek tomu sa vsade a ku vsetkemu vyjadruju :D ja si predstavujem ludi, co neriešia absolutne socialne siete ako ludi, co sa ani nezapajaju do ziadnych debat,lebo ich to nezaujima:D napriklad moj muz. On nemaa i fb ani insta. Ale zsny,co su aktivnetu alebo na insta fb a tvaria sa,ze pozeranie inych profilov je stalkovanie, mi pride fakt divne a prepac,neverim 😂

minenkak
28. jan 2024

Je to presne tak normálne -nenormalne ,ako keď to robia ženy

autor
28. jan 2024

@sense prepac, ale kazdy muz ma rad, ked je jeho zena/priatelka obdivovana inymi 🙂 je to muzsky svet. Neznesu to možno len muzi s malym sebevadomym. Ja ani nepisem o polonahych fotkach. Normalne nejaka pekna mlada baba sa odfoti. Tie OF modelky lajkuju podla mna len zufalci :D

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ddaassuullaa
28. jan 2024

Ty sa tvaris, ako si hovadsky nad vecou, snazis sa zhodit niekoho, kto taky naozaj je a sucasne riesis taku totalnu primitivnost ako ty - spehovanie (a je to stalkovanie) aj ked verejnych profilov, ale ozaj niekto normalny bude analyzovat/spehovat/patrat, kto "lajkol", kto ma a co vobec vztah/rodinu? Toto robi z mojho pohladu len uchyl alebo
stihacka s komplexom. A kludne do mna, ale podla.seba sudis inych😉

autor
28. jan 2024

@ddaassuullaa to iste,ako tvoje komentovanie na MK :D milujem, ked sa tu zsny na MK tvaria,ako ich nikto iny nezaujima a odsudzuju ine zeny,ze travia cas na socialnych sietach a pritom same sa zapajaju do vsetkeho a maju potrebu vyjadrovat sa :D preco teda komentuje tento prispevok a nejdes robit nieco zmysluplne? Ja aspon nie som pokrytec. Niekto si rozklikne profil a niekto iny prispieva horlivo na MK :D sme uplne to iste

mrs_potato
28. jan 2024

Nie je to normálne, väčšinou to robia muzi, ktorí nemajú rešpekt voči svojej partnerke a potrebujú si niečo dokazovať. 🙂

autor
28. jan 2024

@ddaassuullaa a na zaklade jedneho prispevlu zo mna robit uchyla alebo stihacku s komplexom?:D no,ako si zhodnotila,podla seba,sudim teba 🙂 ja som polozila normalnu otazku a nikoho som tu neponizovala. Neviem,kde si to vycitala, ale dobre :D

ddaassuullaa
28. jan 2024

Si vacsi pokrytec ako ktokolvek iny. Svoje neduhy prisudzujes inym, netusim ako si vypocitala take nezmysly, ale asi studujes kazdy profil. Prskas tu. A hlavne - hanbis sa za seba, aj ked len za anymny nick na MK. Viac netreba dodavat, len sa navazas do inych, lebo.sa ti nepacia odpovede. Nech sa paci, mna to neprekvapuje. No zial, to ze niekomu je alter jedno, co si kto robi vo virtualnom svete je fakt a nezmenis to utocenim. Nie kazdy je ako ty, sjus to pochopit, bude sa ti lahsie so sebou existovat. A mozno aj nie, ale za vyskusanie to stoji

autor
28. jan 2024

@ddaassuullaa ja sok tu nikoho neodsudzovala za iny nazor. Ale ked mi tu niekto pise, ze som nejaka uchylacka zato, ze si otvorim niekoho profil, tak asi sa ohradim. Ja nespehujem cudzich ludi. Ale v blizkej rodine, ked niekoho sledujem a dotycny zacne komentovat nieco, tak automaticky mi to ukaze. Tebe by sa pacilo, ak by si mala dceru, ktora ma priatela a zrazu vidis, ako jej frajer komentuje a zalizuje sa nad druhymi?:D tieto veci su verejne a vidi to kopec inych a pride mi to proste divne. Ja som otvorila diskusia o niecom a ty si mala potrebu sa hned do mna navazat. Dobre, je ti to ukradnute, ale potom si protirecis, ked pises, ze mame respektovat ine nazory a sama sa tu jesitne do mna navazas, lebo mne take spravanie prekaza. Keby si sa k tomu nevyjadrovala, ani ja by som nemala potrebu komentovat tvoju osobu

marca12
28. jan 2024

Ani ja by som s takym nemohla zit. Nevravim,ze sa nepozriem aj ja na pekne vyrysovaneho muza,ale nekomentujem ho ani nelajkujem. A hlavne nevyhladavam fotky alfa samcov. Tato doba socialnych sieti a umelych ludi je hrozna.

akyia
28. jan 2024

Samozrejme sa tu teraz všetci navazajte do autorky za “stalkovanie” 😃 podľa mna je horšie to že zadaný chlap musí sledovať na ig cez 1000 rôznych žien, ešte keď ma vytypovaných par žien ktorým pravidelne lajkuje a komentuje fotky, to sa potom tiez dá nazvať stalkovanim keď si nenechá ujsť ani jednu fotku…. A radšej niekoho “ostalkovat” a zistit čo je zač ako žiť s uchylnym prasaťom… a niekedy to ani nie je stalkovanie, proste si pozeráš ig/fotky užívateľov a keď pod každou jednou fotkou vidíš koment od toho istého chlapa tak nemusíš ani stalkovat a vieš co je zac

ddaassuullaa
28. jan 2024

Uz sa tolko neprezivaj. Nemam chut citat tieto chaoticke toky myslienok, draha anonymka. Strateny moj cas s niekym, kto prelieza cudzie profily a nechape, ze to vela ludi nerobi. Naozaj NE-RO-BI. zial, mladsia generacia s ktorou som mala tu smolu prist do kontaktu pracovne to povazuje za normalne. K tomu nemam co dodat. Zi si kludne v tej virtualnej spionskej bubline, zial.si myslim, ze ti to viac skodi ako pomaha.
Cau anonymka😉 ale aj tak si myslim, keby si na soc sietach pozeras spravy, vtipy, recepty, recenzie knih a podobne, budes stastnejsia.

sense
28. jan 2024

Nemyslím si ze každý muž to ma rad, keď je jeho priateľka obdivovana štýlom srdiečok a lajkov, skôr to majú radi keď mu ženu osobne pochválila lebo v tom je rozdiel, ale tvoj názor ti neberiem. Aj ta pek a mladá baba (myslím ze píšeš o sebe) sa odfoti a dá to na verejný profil len preto ze chce byť obdivovana a potrebuje si zvýšiť sebavedomie. Takže ak ti vadí ze si. Obdivovana zadnými mužmi tak si daj profil ako súkromný a máš po starostiach.
Žena so zdravým sebavedomím nerieši nejaké lajky svojho partner pretože vie ze je to len Like ktorý nemusí znamenať absolútne nič (štýlom pozrieť si jedálny lístok nie je zakázané, aj tak sa najem doma) a žena ktorá má doma kurevnika tak tiež vie prečo mu to toleruje.

niekto2hy
28. jan 2024
sense
28. jan 2024

Ono aj v dnešnej dobe je stále veľa ľudí ktorý žijú reálny život a ich život sa netoci okolo lajkov, smajlíkov v komentoch na fotkach na sociálnych sieťach.

sissy27
28. jan 2024

Presne si to vystihla - AK JE NIECO ZAUJIMAVE. A pre mna rozhodne nie je zaujimave doslova snorit po profiloch cudzich zien a sledovat kto im co komentoval a lajkoval a este si rozklikavat ich profily. Toto bude robit len nejaka zamindrakova baba, ktorej uteka zivot pomedzi prsty, lebo jej hlavnou naplnou dna je visiet na chlapovi alebo ked uz sa vzdiali, tak striehnut na jeho aktivity na socialnych sietach.
Ako som pisala vyssie - socialne siete su dobry sluha, ale zly pan. Najdes tam mnoho inspiracii, tipov, mozes si rozsirit obzory aj vedomosti, len si musis spravne vybrat okruh zaujmov. Ty si si vybrala ten svoj (cudzie zeny a komentare k ich fotkam) a ocividne ti to viac berie ako dava…

autor
29. jan 2024

@sissy27 to su len a len tvoje domnienky. Moja otazka znela uplne inak ako to, co tu ty popisujes. Otazka znela, ci je vhodne správanie zadaneho/zenateho muza, ked komentuje zeny na socialnych sietach. A uz som to tu parkrat napisala, ze NESNORIM cudzie profily, ale ked niekto z tvojich priatelov nieco komentuje, tak ti to vyskoci na ploche. Dalsia vec, co ma udivuje je, ze ako z jedneho prispevku, ktory absolutne nie je o mne, si dokazala vydedukovat, ze visim na chlapovi, nemam naplneny zivot, mam ho nudny a zamindrakovany 🙂 ale ok, to su tvoje domnienky. Ja tu nebudem na teba utocit. Ale mohla bybsi sa sama zamysliet, aky mas ten zivot ty, ked mas potrebu vyjadrovat sa na moju adresu, ked absolutne nevies, kto som a aky mam zivot🙂 ja tiez mozem z tvojho komentaru a z dalsich tvojich prispevkov vydedukovat, ze zrejme si nejaka rypacka, ktora ma potrebu chodit naschvál rypat, aby sa mohla hadat. To je tiez znak dost nudneho a nenaplneneho zivota. A robis to uz od roku 2018. Tiez si sa zrejme v zivote neposunula. Tak nabuduce pokial nechces byt sudena, tak nesud druhych ;)