Priateľka má fotky s ex

piagmp3
20. okt 2024

Nahnevalo ma , keď som náhodou zistil že moja priateľka má fotky s predošlými ex napríklad aj kde sa bozkávajú pričom ona je extra žiarlivá a hlavne mi na začiatku rada vyhadzoval na oči moje predošlé vzťahy , či len to keď som bol ja označený na nejakej fotke , a ona si vedome uloží cmučkacie fotky s ex . Pritom nemá dobré vzťahy ani s jedným ani pekné slovo na nich .

lindous
20. okt 2024

Mať odložené fotky s ex je za mňa osobne ok, je to kus života, ktorý sa nedá vymazať, ale ten dvojaký meter by ma nahneval...

benimnadir
20. okt 2024

@piagmp3 🚩🚩🚩

piagmp3
autor
20. okt 2024

@lindous veď práve , ja som mal tiež nejaké zabudnuté veci na soc. Sieťach napríklad čo som ani nevedel/zabudol no ona ich ani neviem ako vyhrabala a furt niečo až do bodu kým som si nezmazal celý FB aby som mal pokoj od toho koho mám v priateľoch a kde som označený . A potom po čase , keď ona si kupuje nový telefón a prehadzuje si ručne fotky na Pc cez usb zistím (keď som chcel použiť to usb) že ona tam má akoby nič fotky so všetkými svojimi ex aj kde sú bozky .
To lebo ja som mal len k*rvy a ona výnimočnych asi
@lindous

svokrinjazykmonika
20. okt 2024

@piagmp3 tiež by mi to vadilo.

piagmp3
autor
20. okt 2024

@svokrinjazykmonika mne viac vadí to , že ona je tá žiarlivá čo jej vadila hocijaká blbosť, ale ona môže , lebo pochopím že ti môže ostať niekde na FB nejaká fotka kde si označený a podobne čo o tom už ani nevieš no ona ešte vedome...

lindous
20. okt 2024

No to my to za vás nevyriešime, to si musíte vy vydiskutovať, ale skús najskôr nádych výdych a normálne sa o tom porozprávajte, nech sa to neotočí ešte proti tebe....

earlgrey
20. okt 2024

Máte 15?

piagmp3
autor
20. okt 2024

@lindous tak to si trafila 😅 presne toho sa obávam aby sa to neobrátilo proti mne a nemám sa s kým veľmi poradiť . Zistil som to už včera a zatiaľ som nepovedal nič , no už videla na mne

piagmp3
autor
20. okt 2024

@earlgrey bohužiaľ máš pravdu , takto sa správa 15 ročná a nie 32 ročná žena

earlgrey
20. okt 2024

@piagmp3 Tak ja mám 37 rokov a ver mi, alebo nie, nemám ani jednu fotku s hociakým mužom, kde sa bozkávame...to akože načo si také fotky mám robiť? nechápem tú logiku 🤣🤣🤣

0silvia0
20. okt 2024

@piagmp3 ved si ten dvojaky meter vykomunikujte. Hadam to nebudes v sebe dusit pre pokoj v rodine ked ta to serie. Ale pokojne, ziadne sceny

marca12
20. okt 2024

@piagmp3 ziarliva,lebo ma za usami. Podla seba sudi teba

piagmp3
autor
20. okt 2024

@earlgrey cojaviem , to asi nieje tak , že sedíš s manželom v obývačke a zrazu si poviete , že si idete dať fotku . Ona je cestovateľský typ a napríklad keď vyšliapeš nejaký vrch v tatrách tak si spravíš fotku s priateľom , alebo pri mory/nejakom výhľade pre seba ako spomienku
@earlgrey

earlgrey
20. okt 2024

@piagmp3 veď dobre, ale nemusím sa na tých fotkách s mužom bozkávať či? 🤣

wintery
20. okt 2024

@earlgrey riešiš úplne nepodstatnú vec v tejto diskusii. vôbec sa tu nerieši, že jeho priateľka si robila v minulosti také fotky s partnermi

piagmp3
autor
20. okt 2024

@earlgrey ja ale neriešim či sa niekto musí alebo nemusí na párových fotkách bozkávať,objímáť , fackať alebo zazerať . Ja ťa chápem ale neboli všetky fotky také , skôr len pár - úprimne nejak extra som si ich nemal chuť do detailu prezerať

egonsk
20. okt 2024

@piagmp3 kazdy ma nejaku minulost, kedy sa s nou rozluci zalezi vylucne na nom.
Ja som tiez az teraz pri likvidacii starych veci nasiel nahodou fotku s pozvankou na stuzkovu od jednej mojej ex, cca 22 rokov staru... ludia si kadeco odkladaju, niekedy zaspominaju v dobrom, alebo zlom, je to prirodzene.
Skor by ma trapilo, ze preco ziarli a ci to dava pocitit stale, lebo ak ano, neznie to moc zdravo pre vztah, znamenalo by to, ze ma vlastnicke vztahy voci tebe a sama si neveri.

earlgrey
20. okt 2024

@wintery Ja neriešim absolútne nič 😉 len som nahlas rozmýšľala...kľudne to ignoruj 😉 ale ok, vyjadrím sa aj autorovi
@piagmp3 Mne by to osobne nevadilo, nie som žiarlivá.

piagmp3
autor
20. okt 2024

@0silvia0 no musím si to veľmi premyslieť ako to podať , napadlo ma aj počkať do doby neurčitej kým na mňa niečo nevytiahne znova ona no to je už také zákerné trocha asi

piagmp3
autor
20. okt 2024

@earlgrey tak si prečítaj ešte raz čo tu píšem aj v komentároch , tu nejde o to že ja žiarlim na jej bývalých či fotky s nimi . Je mi jasné že 32 ročná žena mala niekoho aj predomnou ...

earlgrey
20. okt 2024

@piagmp3 Veď som čítala. Ale toto nie je o fotkách. To je o žiarlivosti. A na tej treba popracovať a hlavne si to vykomunikovať.0

piagmp3
autor
20. okt 2024

@earlgrey ja to úplne chápem a akceptujem ani niesom žiarlivý...mňa štve to , že ja keď som aj mal FB čo som tam bol napríklad len označený na nejakej fotke s bývalou či jej rodinou ( čo som už aj zabudol) tak som mal kôli tomu scénu hneď keď som prišiel z práce . A ona si veselo ručne poukladá (čiže vedome) pri nedávnej kúpe mobilu fotky na Pc/nový mobil . Zistil som to tak , že som potreboval použiť usb a bolo to tam .a viem že prednedávnom to usb používala , keď si prehadzovala fotky ...

piagmp3
autor
20. okt 2024

@earlgrey asi nejak tak , že keď už je ona žiarlivá nech koná tak ako by sa aj jej páčilo aby som konal ja

earlgrey
20. okt 2024

@piagmp3 Tak si blbec aj ty, prepáč, ale kvôli nejakej pinde si vymazať FB? akože ja chápem, že FB nie je dôležitý, to netvrdím, ale že si jej urobil po vôli. Nikdy sa takto nepodriaďuj, buď chlapom a ak ti žena neverí, tak načo si so žiarlivou harpiou? Ja osobne by som so žiarlivým chlapom nebola...lebo toto je len začiatok, k chvíľu budeš mať scény, že si sa kukol na predavačku v obchode, alebo nedajbože dotkol (omylom) starej babky v Kauflande, pri tej tlačenici, čo tam býva vo štvrtok 😉
Posaď si ju, vykomunikuj, opýtaj sa, prečo ti neverí, prečo žiarlí a prečo od teba vyžaduje niečo a sama to nedodržuje...čakať na neviem čo sa nevyplatí...pozeraj do budúcna, či má zmysel s takým človekom strácať čas...a vážne podľa mňa tu nejde o tie fotky...ale celkovo o žiarlivosť..

hugger
20. okt 2024

@piagmp3 ovela viac než nejake fotky by si mal riešiť, že má odvahu mať na teba očakávania ktoré na seba nemá. Je najaká iná oblasť vášho vzťahu ktorá by naznačovala že s tebou úmyselne zametá?

komplikovana
20. okt 2024

@piagmp3 jej ziarlivost je jej problem. Nemal si ustupovat a mazat fb. Ak ti nabuduce nieco zacne vycitat, povedz jej nech sa pozrie do zrkadla a zacne najprv od seba. V podstate robis to co ona. Ak by to bolo neunosne, skus sa zamysliet ci chces v tomto pokracovat.

niki35
20. okt 2024

@piagmp3 toto nieje dobre 🙂 prehodnoť si či toto chceš riešiť po zvyšok života ak sa to nezmení. Každý v tomto veku má svoju minulosť. Nerozumiem prečo sa tak rýpe v tvojich bývalých vzťahoch. Ak do teba bude stále rýpať tak ťa to skôr či neskôr prestane baviť.

A áno.. takto sa správa 15 ročne decko, nie dospelá žena.

piagmp3
autor
20. okt 2024

@niki35 a ešte je sranda , že hlavné že ja som mal za ten čas len 2 vzťahy ktoré ale boli dlhé zatiaľ čo ona oveľa viac , vlastne ja ani neviem to číslo a ani ho radšej nepotrebujem vedieť

niki35
20. okt 2024

@piagmp3 ja som tiež mala len 2 dlhé vzťahy :D ale to je jedno. Mala som predtým priateľa a robil niečo podobné. Rýpal do mňa veľmi často že som mala predtým vzťah a určite sa budem raz chcieť k bývalému vrátiť atď, aj keď to už bola dávno uzavretá vec. Išlo mi to riadne na nervy 🙂 a tebe to pôjde na nervy tiež si myslím.

gerber58
20. okt 2024

@piagmp3 za mňa, ja som si nenechala žiadne fotky s ex, len jednu jedinú, čo sme boli ešte ako tak normálni priatelia. Viac nepotrebujem, ale poznám aj takých ľudí, ktorí si nechávajú takéto foto, čomu moc nechápem. Ja som mala hnusný rozchod, možno preto. Dávala by som si na tvojom mieste bacha na ňu, keď je aj žiarlivka a na ostatných ex nadáva, lebo to je práve znak toho, že ich ešte z hlavy nemá von. Nenechavaj sa dojebavat