Nahnevalo ma , keď som náhodou zistil že moja priateľka má fotky s predošlými ex napríklad aj kde sa bozkávajú pričom ona je extra žiarlivá a hlavne mi na začiatku rada vyhadzoval na oči moje predošlé vzťahy , či len to keď som bol ja označený na nejakej fotke , a ona si vedome uloží cmučkacie fotky s ex . Pritom nemá dobré vzťahy ani s jedným ani pekné slovo na nich .
@piagmp3 🚩🚩🚩
@lindous veď práve , ja som mal tiež nejaké zabudnuté veci na soc. Sieťach napríklad čo som ani nevedel/zabudol no ona ich ani neviem ako vyhrabala a furt niečo až do bodu kým som si nezmazal celý FB aby som mal pokoj od toho koho mám v priateľoch a kde som označený . A potom po čase , keď ona si kupuje nový telefón a prehadzuje si ručne fotky na Pc cez usb zistím (keď som chcel použiť to usb) že ona tam má akoby nič fotky so všetkými svojimi ex aj kde sú bozky .
To lebo ja som mal len k*rvy a ona výnimočnych asi
@lindous
@piagmp3 tiež by mi to vadilo.
@svokrinjazykmonika mne viac vadí to , že ona je tá žiarlivá čo jej vadila hocijaká blbosť, ale ona môže , lebo pochopím že ti môže ostať niekde na FB nejaká fotka kde si označený a podobne čo o tom už ani nevieš no ona ešte vedome...
No to my to za vás nevyriešime, to si musíte vy vydiskutovať, ale skús najskôr nádych výdych a normálne sa o tom porozprávajte, nech sa to neotočí ešte proti tebe....
Máte 15?
@piagmp3 kazdy ma nejaku minulost, kedy sa s nou rozluci zalezi vylucne na nom.
Ja som tiez az teraz pri likvidacii starych veci nasiel nahodou fotku s pozvankou na stuzkovu od jednej mojej ex, cca 22 rokov staru... ludia si kadeco odkladaju, niekedy zaspominaju v dobrom, alebo zlom, je to prirodzene.
Skor by ma trapilo, ze preco ziarli a ci to dava pocitit stale, lebo ak ano, neznie to moc zdravo pre vztah, znamenalo by to, ze ma vlastnicke vztahy voci tebe a sama si neveri.
@earlgrey ja to úplne chápem a akceptujem ani niesom žiarlivý...mňa štve to , že ja keď som aj mal FB čo som tam bol napríklad len označený na nejakej fotke s bývalou či jej rodinou ( čo som už aj zabudol) tak som mal kôli tomu scénu hneď keď som prišiel z práce . A ona si veselo ručne poukladá (čiže vedome) pri nedávnej kúpe mobilu fotky na Pc/nový mobil . Zistil som to tak , že som potreboval použiť usb a bolo to tam .a viem že prednedávnom to usb používala , keď si prehadzovala fotky ...
@piagmp3 Tak si blbec aj ty, prepáč, ale kvôli nejakej pinde si vymazať FB? akože ja chápem, že FB nie je dôležitý, to netvrdím, ale že si jej urobil po vôli. Nikdy sa takto nepodriaďuj, buď chlapom a ak ti žena neverí, tak načo si so žiarlivou harpiou? Ja osobne by som so žiarlivým chlapom nebola...lebo toto je len začiatok, k chvíľu budeš mať scény, že si sa kukol na predavačku v obchode, alebo nedajbože dotkol (omylom) starej babky v Kauflande, pri tej tlačenici, čo tam býva vo štvrtok 😉
Posaď si ju, vykomunikuj, opýtaj sa, prečo ti neverí, prečo žiarlí a prečo od teba vyžaduje niečo a sama to nedodržuje...čakať na neviem čo sa nevyplatí...pozeraj do budúcna, či má zmysel s takým človekom strácať čas...a vážne podľa mňa tu nejde o tie fotky...ale celkovo o žiarlivosť..
@piagmp3 jej ziarlivost je jej problem. Nemal si ustupovat a mazat fb. Ak ti nabuduce nieco zacne vycitat, povedz jej nech sa pozrie do zrkadla a zacne najprv od seba. V podstate robis to co ona. Ak by to bolo neunosne, skus sa zamysliet ci chces v tomto pokracovat.
@piagmp3 toto nieje dobre 🙂 prehodnoť si či toto chceš riešiť po zvyšok života ak sa to nezmení. Každý v tomto veku má svoju minulosť. Nerozumiem prečo sa tak rýpe v tvojich bývalých vzťahoch. Ak do teba bude stále rýpať tak ťa to skôr či neskôr prestane baviť.
A áno.. takto sa správa 15 ročne decko, nie dospelá žena.
@piagmp3 ja som tiež mala len 2 dlhé vzťahy :D ale to je jedno. Mala som predtým priateľa a robil niečo podobné. Rýpal do mňa veľmi často že som mala predtým vzťah a určite sa budem raz chcieť k bývalému vrátiť atď, aj keď to už bola dávno uzavretá vec. Išlo mi to riadne na nervy 🙂 a tebe to pôjde na nervy tiež si myslím.
@piagmp3 za mňa, ja som si nenechala žiadne fotky s ex, len jednu jedinú, čo sme boli ešte ako tak normálni priatelia. Viac nepotrebujem, ale poznám aj takých ľudí, ktorí si nechávajú takéto foto, čomu moc nechápem. Ja som mala hnusný rozchod, možno preto. Dávala by som si na tvojom mieste bacha na ňu, keď je aj žiarlivka a na ostatných ex nadáva, lebo to je práve znak toho, že ich ešte z hlavy nemá von. Nenechavaj sa dojebavat
Mať odložené fotky s ex je za mňa osobne ok, je to kus života, ktorý sa nedá vymazať, ale ten dvojaký meter by ma nahneval...