Ahojte
Mám taký problém, pred necelým týždňom ma opustil priateľ, s ktorým som chodila 7 mesiacov. Pred zhruba dvoma týždňami som zistila že som tehotná a následne som išla ku gynekològovi a dnes som už v 10.týždni. Viem nemala by som sa stresovať a rozčuľovať, natoľko mi aj môj gynekològ naznačil že je to rizikové tehotenstvo. No ale späť k veci, ja keď som mu oznámila že som v tom, tak bol šťastný, plný radosti a dobre ma na rukách nenosil. No ale už keď povedal, no teda naznačil doma rodičom že to vyzerá tak že bude otcom môjho dieťaťa tak si ma ešte v ten deň zavolal k sebe. Prišla som tam, sadli sme si, on bol celý čas ticho. Ja som si od nich za ten čas čo som tam bola vypočula niekoľko škaredých nadávok na moju stranu. Proste hovorili za neho rodičia, že v žiadnom prípade, že sme len spolu 7 mesiacov, že čo nám preskočilo?! No že sa musíme rozísť. Ešte mi aj povedali, že som sa nachval s niekym iným vyspala a hodila to na ich synáčika. No ja prisaham že ten čas ako sme spolu chodili som spávala len s ním. Potom som si povedala, že dosť odchádzam a som im aj do očí povedala, že moje dieťa nik z ich rodiny neuvidí, za svoje správanie a konanie. Odišla som a zabuchla som dvere. Jeho som všade na čas zablokovala kým nedostane rozum ale vidím to mizivo, keďže jeho rodičia mu stále hovoria čo má robiť a to už 25 ročný muž a ja mám 26 rokov. Obaja pracujeme, sám si prerobil dom, ktorý mu darovali nejaký ich známy, máme kde bývať, tak kde je sakra problém? Zatiaľ to viac nechcem riešiť, buď dostane rozum a zastane si ma alebo s ním viac nerátam. No a to mi sľúbil že aj keby že bude šťastný že sa postará. Ja sa len bojím že čo bude za pár mesiacov, keď sa to malé narodí. No že či prizná že je otec alebo zaprie. Poradťe mi čo robiť v tejto situácii? Rozchod tak s tým som sa zmierila už, skôr kvôli tomu malému stvoreniu chcem vedieť čo sa dá urobiť? Neviem či sa ja chcem k nemu vrátiť lebo dosť ma urazili jeho rodičia a proste som z toho v šoku doteraz. Ďakujem za rady a pekný deň!
@micinkacicinka_815 Ja nepochopim taketo spravanie rodicov. Oddelia vas od seba,ale ze bude platit vyzivne na dieta to im nevadi? Budes ziadat vyzivne,ak zaprie otcovstvo,budu mu sudom nariadene testy. Nevykruti sa z toho. A ta ropucha,co na teba kydala,predpokladam,ze chodi ruky spinat do kostola kazdu nedelu.A posledna vec,za takym chrapunom neplac,co sa skryva za maminu suknu. S nim by ta v zivote nic dobre necakalo.
Som nepochopila ze “ aj kebyze bude stastny ze sa postara.” Nedava to zmysel btw Asi preklep. No Tak nic das ho v rodnom liste ako otca ( alebo nedas) daju sa urobit geneticke testy a sud Urci vysku vyzivneho. Nebud zvysok zivota zatrpknuta ked budu mat stari rodicia zaujem aj on o dieta nepomsti sa im cez dieta. Nechaj ich nech maju nejaky vztah ak bude zaujem. Nie koli tebe ale koli dietatu. Ty sa snimi kamaratit nemusis ale ani v sebe a dietati živit nenavist. Tvoj priatel je Asi falosny a hral to na teba ze sa tesi alebo ho vobec nepoznas a za tych 7m si si nevsimla ze bez dovolenia rodicov si neprdne. Keby ta miloval Taketo ponizenie voci tebe by im nedovolil.
ja som s mojím priatelom otehotnela neplanovane do 3 mesiacov ale on si ma zastal pred všetkými, hlavne pred jeho mamou ktorá bola očividne sklamaná že si len zničil život. Ten tvoj mohol byť vydesený, kto vie čo mu šlo na rozum ale to nie je dovod nezastať sa ťa a nezachovať sa ako muž v tejto situacií. Bude ti lepšie bez neho a jeho rodiny. Myslím že by do teba neprestali hučať a to nie je dobré pre teba ani malé. ❤️
@micinkacicinka_815 moja zlata a este kolky nick si kvoli tomu zalozis????????
@veronikaszabova akurat som chcela napisat, ze to je zase ona ...
Teraz založený nick a známi mu darovali dom...ty sa musíš veľmi nudit
@veronikaszabova Ja plne chápem a stojím na strane exsexuálnehopartnera a jeho rodičov. Ľahko mentálne postihnutá dievčina, bez peňazí, ktorá nič nechápe, dookola rieši to isté, nevie sa postarať sama o seba a pritom je schopná úmyselne otehotniť bez premýšľania o dôsledkoch, to je niečo, čo by som do rodiny nikdy nechcela. Nech by bol môj syn akýmkoľvek idiot, radila by som mu rozchod, prerušiť kontakty a akurát platiť alimenty.
Tu nie je problémom dieťa (aj keď ktovieaké bude, chúďa), ale matka. Spolužitie s touto ženou musí byť peklom.
@heleninamama suhlasim so vsetkym, co si napisala.
Tuto dotycna je evidentne rozumovo niekde uplne inde - na margo jej diskusii pod milionmi nickov, ktore tu uz zalozila.
Minule sa tu bila do prs, ze uz na neho serie. Ze ani alimenty od neho nechce. Ze jej byvaly (pred tymto) sa o dieta postara... Evidentne nevie, kde je sever. V tomto pripade som plne za interupciu. Lebo chuda dieta.
@heleninamama Však ma ani nepoznáte. Nie neplánovala som tehotenstvo. Nevedela som vôbec že môžem byť v tom. Neviete ako sa oni ku mne správali. Teraz sa on tvári že ma ani nepozná. To je už extrém. Dokonca môj predošlý expriateľ si ma zastal a ani neviem z akého dôvodu. Som čakala od môjho terajšieho ex priateľa nejaké normálnejšie a zodpovednejšie správanie. Nie som tak úplne bez peňazí. Pracujem. Privyrábam si ešte popri tom. Šetrím si.
@micinkacicinka_815 neplanovala si tehotenstvo? Nenechaj sa vysmiat 😂🤦 a co si cakala, ked si s nim mala sex bez akejkolvek ochrany????
@veronikaszabova Na interupciu to už určite nie. Lekár mi to neodporúča a ja jednoducho by som mu tomu dieťaťu dala šancu na život. Aj keď bude ťažký ale zvládneme to. Dokonca mám známu čo do piateho mesiaca ani netušila že je tehotná a ani nevedela s kým to má. Dnes má už 6 rokov ten chlapček a žijú si v pohode obaja - matka aj syn. Ja im neurobím tú radosť že sa vzdám dieťaťa a nechám si ho zobrať. Mal on aj vtedy rozmýšľať a súhlasiť že mu kúpim kondòmy ak chcel mať so mnou sex. Ja som tiež dieťa neplánovala. Spali sme spolu cca 7-krát.
@micinkacicinka_815 ak si nechcela dieta, mala si sa chranit. Bodka. Si dospela zena, tak si sa tak mala aj spravat.
Nie tu teraz vyplakavat, ze ta nechal. Co si cakala??? Omg. Zacni pouzivat rozum!
Ak nechces ist na potrat (minule si aj chcela - no nemala si €), tak sa vzchop, ser na EX, chystaj vybavicku a pokracuj tak, ako ti bolo radene v minulej diskusii. Rad si tam dostala milion.
@veronikaszabova Opakujem chcela som mu kúpiť kondòmy ale on odmietol. Hovoril keby že sa o oboch postará a zostane so mnou.
@heleninamama toto znie ako zaujímavá telenovela, viete mi objasniť čo sa tu rieši vlastne? 😂
@veronikaszabova Ja mám nejaké zdravotné problémy pre ktoré nemôžem brať antikoncepciu. Preto som brala do úvahy kondòm. No ale on vždy že netreba.
@heleninamama ona má nejaké postihnutie? Ja žasnem nad niektorými ľuďmi, že ich baví vytvárať si x nickov a písať dookola o tom istom
@micinkacicinka_815 Píšeš tu celé roky, o Tvojich myšlienkových pochodoch tu majú ženy slušný prehľad. Robíš pár mesiacov a ešte pred týždňom si nemala peniaze ani na potrat, netušíš ako a z čoho dieťa vychováš. Sama si tu priznala, že si mala opakovane sex bez ochrany, chlapa si ani poriadne nepoznala, ale počula si o ňom, že chodí aj s inými - čo si teda čakala? Praktické rady si už dostala pod predošlým nickom, ale zase ideš ako kolovrat dookola.
1 bud ho zapises do rodneho listu a bude platit vyzivne. Ale...moze si na dieta aj narokovat
2 nezapises ho do rodneho listu a nebude ti platit vyzivne, ale nebude si ani narokovat na dieta. Iba zeby sudom ziadal o otcovstvo, ale to asi neurobi.
@micinkacicinka_815 tak si s nim nemala mat sex, ked si nechcela otehotniet. Jednoducha logika, co pochopi aj male decko.
@beata_k ona ho len tak do RL nezapise. Musi to riesit sudom
@kacernakokse Rieši sa to že môj ex mi urobil bábo, rodičia jeho nás od seba oddelili a ja som zostala na všetko sama a mám podotýkam rizikové tehotenstvo. Takže zanedlho pôjdem na predĺženú PN kvôli rizikovému tehotenstvu.
@veronikaszabova Ano, ale ak by chcela vyzivne. Tak musi pocitat, ze otec si na dieta moze robit narok. Len to som tym chcela povedat.
@beata_k Doteraz sa ani neozval a ani nič. Číslo som si pre prípad nechala nezablokované keby ho náhodou osvietilo. Čo dosť pochybujem. Musím podstúpiť nejaké vyšetrenia navyše, lebo z jeho strany sa ja necítim jedinou s ktorou spával bez ochrany. Proste či nemám aj nejakú pliagu navyše.
@kacernakokse jej minuly nick je micinka158cisusa96 (daj si do vyhladavaca) - pochopis 🙂
@micinkacicinka_815 hmm, tak drzim prst nech ste ty i babo v poriadku
@micinkacicinka_815 dievča zlaté, vyhladaj psychológa alebo inú odbornú pomoc. Dookola to tu riešiš a sklamem ta, tu svoj problém nevyriesis
Jeho rodičia tým rozchodom akože čo dosiahli? Otcom dieťaťa je stále on alebo si myslia, že keď sa rozídete tak je všetko v poriadku? Fakt nerozumiem prečo za dospelého človeka rozhodujú rodičia. No asi to všetko zostane na tebe. Ale o výživné bojuj. A čo na to tvoji rodičia?
@elis248 neveria, ze dieta je jeho.
Chcu testy DNA a potom bude platit.
Mimo nej mal aj ine, mozno s nou nemal ani vztah, mozno bola len kamoska s vyhodami... Ktovie ako to bolo. Cely tento ich "vztah" bol divny od zaciatku.
@micinkacicinka_815 vykašľať sa na neho, nekontaktoval, vymazať ho zo života. Pokiaľ si ťa pred rodičmi nezastal teraz nezastane sa nikdy a ver starali by sa vám do života a ty by si z neho mala peklo. On evidentne pupočnú šnúru neprestrihol a to ty v živote nepotrebuješ