Ahojte ženy. Idem sa k vám tu poradiť.
S priateľom sme spolu 3 roky, vraví mi, že chce somnou babo aj sa o neho snažíme no nedarí sa nám (asi aj chvála bohu).
Dnes som bola na jeho počítači a našla som mu správy s jeho kamarátkou o ktorej viem a tolerujem ju lebo som mu verila. Našla som správy typu ako má na ňu slabosť a je pre neho najkrajšia, že aj ja som dobrá ale ona je taká iná. Bojím sa mu priznať že som to čítala no na druhej strane nemôžem to nechať tak. Neviem čo mám robiť, vždy keď sa niečo take stalo u kamarátky som bola múdra a teraz som jak zaseknutá.
Ďakujem
@evica17 najhoršie je, že sme sa presťahovali pred mesiacom a myslela som si ako nám to krasne klape. Neznáša keď mu niekto ide do telefónu, vždy som to tak brala že sú to jeho veci a neriešim no ale dnes ani neviem čo mi to napadlo a našla som toto
Dopraj ho tej kamaratke ked ma na nu slabost.
Au, to by ma strašne zabolelo. Treba ho poslať do péčka. Taký si vždy bude s niekým vypisovať...
Ty sa bojíš sa mu priznať?! Pozri, keď sa on nebojí písať "kamarátke" také veci, tak ty sa nemáš prečo báť. Váš vzťah aj tak týmto končí, tipujem.
ahoj, nechala by som si to chvilu rozlezat v hlave, nic by som mu hned nevravela. hlavne daj pozor, aby sa vam prave teraz nezadarilo to vytuzene dieta, takze ako pises chvala bohu. dovera je uz nastrbena, takze to zrejme aj tak bude pokracovat k rozchodu. urcite najdes aj lepsieho.
bolelo a mrzelo by to aj mňa... u mňa by to bol koniec vzťahu.
Na tvojom mieste, si pobalim veci a odstahujem sa. Ked pride domov a zisti, ze tam nebudes a bude ta zhanat, volat, pisat. Tak mu odpis. Ze si mu zabudla povedat, ze koncite- ako on ti zabudol povedat, ze ma slabost pre kamaratku. Tvoj frajer pred tebou skryva telefon, pretoze v nom schovava veci, ktore zjavne nemas vidiet. Z toho co pises mi pride, ze nebudete rovnocenny par. On tomu veli a ty sa ho trosku bojis. Pokial toto vyvadza a este nemate ani dieta - tak co bude robit ked budes s urevancom, nevyspata, pribrata a nervozna, bez penazi a casto nasrana. To by som ho rada videla. Nie je nic horsie, ako byt v neistote v takom zranitelnom obdobi ako je ranne materstvo - co sa ti velmi rychlo moze stat, ak mu nebudes verit.
Ste si kvit. Ty ze si mu vyliezla do mobilu, on ze inej vypisuje to co by mal vravieť práve tebe.
U mňa by bol uz ex. A keby sa pýtal, ze prečo, povedala by som mu ze nech sa spyta Katky (meno vymyslene). Nic viac.
@kittykat22 je to môj dom, zdedila som ho takze ja nemôžem ísť nikde 😂
este lepsie! staci ti pobalit kufre a polozit ich pred dvere!! :D:D:D no bola by si kolosalne hlupa, keby si si s domov takeho idiota na krk zavesila. Ty nemusis riesit fin. problemy. Staci ti najst normalneho chlapa a cau. Vsetci sa rucaju z hypotek a dlhov a ty budes vysmiata. Najdi si niekoho s kym prezijes fajn zivot a pre koho budes na prvom mieste.
No vidis, takže mu pekne pobal veci ty a posli smsku, nech si ich laskavo vyzdvihne. Preco? Nech sa spyta Katky😉👍
Nemusis mu vysvetlovat ako si na to prisla. Dolezite je, ze to vies. Vobec by som s nim o tom nediskutovala, tu ani nie je co vysvetlovat. Vies vsetko co potrebujes a to hned z prvej ruky - od neho. Takze konfrontaciu by som preskocila uplne, rovno by som mu pobalila veci a dala pred dvere. Dobry hajzlik inak, chcel ti urobit dieta napriek tomu ze spaval s inou. Dakuj bohu, ze si sa to dozvedela vcas.
A tá kamoska mu co na take správy odpisovala? Ci je len on trapko
Hlavne neodpustaj a nenechaj sa ukecat. S takýmto to bude len a len horšie.
Radšej zísť z kratšej cesty…
Rozid sa s nim ,pokym nie je babo,On ta bude podvazat, a ci uz aj ta neopodviedol ,Utekáááááj
@20erika07 práveže ona sa nejako nechytala, písala mu že by s ňou nevydržal a nech prestane
prave preto ze sa nechytala, je este s tebou.. Ak by povolila, na 90% by si uz zbalil kufre sam… Tri roky vztahu a uz toto.. Co by bolo po 10 rokoch a 2 detoch?
To ze ho ona nechce ho neospravedlnuje,lebo ak by ho chcela tak by zjavne nevahal odist od teba.Tak ako pisu predomnou,pobal mu veci,nech si pre ne pride,nedaj sa ukecat,lebo ked nie Katka,tak nabuduce to moze byt Marka,ved zjavne si je tebou isty a este keby ti urobil dieta tak by si ta este viac poistil.....ano,je to krute,ale je to debil🤔Ak by sa pytal preco ma odist,tak by som na neho vybafla citat z mobilu alebo povedala ze ved ja som taka len obycajna,ty si uzasny a zasluzis si tu nadhernu Katku😉
Tvoj dom?Tak to si vyhrala!zbalit kufor si hadam dokaze aj sam🙂
Ona sa chyta za hlavu, aký je debil. Ze ma doma ženu a jej vypisuje kraviny. Bola by si veľmi hlúpa, keby si s ním ostala. V tomto prípade by som nestala ani o žiadne vysvetlenie. Tu nie je čo vysvetľovať, obhajovať... a možno je s tebou aj z vypocitavosti- mas dom (nie len ženy sú zlatokopky)
Ježiš nepočúvaj tu od žien, že s ňou spáva... Oni nevedia či áno, alebo nie. Každopádne dobre rádia, že si dobre rozmyslí, či sa chces s chlapom, ktorý namotava iné celý život trápiť. Nejde ani o potencialnu neveru, ale o tu dôveru, ktorú si nezaslúži očividne...
Veta "Ze aj ty si dobrá" by mna osobne urazilo takym sposobom, ze by som ho medzi dvermi vykopla do riti.
Bez vysvetlenia.
Preto že sa kamoška na jeho správy nechytá je s Tebou. Ak by sa chytala, dávno si vyberie radšej ju. A možno aj preto je s tebou, že má kde bývať u Teba.
Toto nie je láska!
Čaká ťa v živote peklo s týmto chlapom .Je to presne ten typ chlapa ,čo si bude cely život cez ženy dokazovať, aký on je neodolateľný Playboy .Asi má nízke sebavedomie .Nebude to táto ,bude to iná .Chce sa ti toto riešiť cely život a hrat sa na policajta ?Ste krátko spolu a on už namotava iné ?Svoj osud máš vo svojich rukách …
prosím ťa napíš mi súkromnú správu, chcem sa niečo spýtať 🙂 ďakujem
Normálne mu to povedz,nemáš čo stratiť. Deti nemáte, rozides sa a už ho nikdy neuvidia,nájdeš si lepšieho.
Neviem či by som s ním zostávala po tomto zistení