Ahojte. Som v 32 tyzdni tehotenstva, doma máme 3 ročnú dcéru. Priateľ pracuje 3 hodiny od domova. Ako si tam našiel pracu, prestal mi byť oporou. Je to normalne, chapem, ze ma aj on toho vela v praci. Lenze v praci konci o 16.00 a ja zacinam mat pochyby s kým trávi večery. Napríklad dnes po praci povedal že zavolá o hodinu, ze tam prisiel šéf za nimi na ubytovanie, a ja som 5 hodin čakala kym sa ozve. Napisal iba spravu, ze je unaveny ze az teraz odisiel šéf z ubytovania a ze ide spat. Ziadne ospravedlnenie, nic. . Mal nedostupny telefón celych 5 hodin. Dcéra s nim chcela volať, sľúbil jej to a nakoniec išla sklamaná a s plačom spať. Takto je to poslednou dobou stále. Prestáva mat zaujem. Som navyše okrem tehotenstva aj chorá, mam teploty a on sa ani len neopyta ako nam je a ci nieco nepotrebujeme. Som len precitlivela, alebo tam moze niekoho mat? 3 mesiace sme spolu uz ani nespali. Nemá zaujem, lebo je stale unaveny, ked pride po týždňovke. Tvrdi, ze nas miluje ale nepride mi to tak uz vobec poslednou dobou. Som uz zufala. Ked vidim, ako idu vianoce vsetko na mna dolieha, ked sa pozeram na ostatnych ľudí ako sa maju radi, su zamilovaní a prejavuju si lásku. Ja uz od neho necítim vobec nic.
@colsami uz som skusala otvoreny rozhovor milionkrat. Som typ cloveka ktory povie ked sa mu nieco nepaci. Lenze on ma zakazdym vykreslí ako niekoho kto riesi nepodstatne veci. Povie ze nieje normalne co riešim. Ale pre mna je to dost podstatne. Necítim od neho už lásku. On sice povie, ze nas ma rad, ale ani trochu to tak nevyzera. Kazdy den si zacinam lamat hlavu nad tym, ci zostat alebo odist. Je to akoby bol hluchy a slepy cokolvek mu vysvetľujem, neberie to. Nechcem ho opustit kvoli detom, ale nechcem ani takyto zivot naveky. Neviem ako z toho von. Nechcem len cakat ako chudinka kym sa nieco zmeni.
Neodpovedala si na vacsinu otazok.... Pozri, len Ty vies ako to je vsetko, do hlbky, ale v podstate podla opisu si Tvoj frajer zije svoj paralelny zivot a asi mu to aj vyhovuje. Nie, to co popisujes normalne nie je.
@alibabizna123 pozri uz len to ze musis mat taketo pochybnosti nie je vobec dobre aj keby sa ho spytas on sa isto neprizna... ja by som na tvojom mieste v nestrazenej chvili prezrela jeho telefon je to hnusne ale tak dava ti na to svojim spravanim dovod
Aj ja ja Ti teraz poviem, že Ťa ľúbim. Povedať vedia ľudia čokoľvek, prezrádzajú ich činy. Väčšina to ale vidieť nechce.
@alibabizna123 nezáujem o dieťa, partnerku a druhé bábo na ceste sú pre neho nepodstatné veci?? Tie deti boli plánované? Nedá sa mu nájsť práca bližšie?
Iba mne to zaváňa, ako začiatok konca?
Nechcem ťa ešte viac zneistiť, nie je to vôbec normálne. Bola som v podobnej situácii ibaže bez detí, iba dávno vytýčeným dátumom svadby. Mohla som sa snažiť ako chcela, nič som nedosiahla. Nakoniec som mu prišla na neveru.
Dosledok prace mimo bydlisko byva velmi casto odcudzenie. Ani vyssi zarobok nestoji za to.
Peniaze ti dava? Negembli? Ako si predstavuje sviatky, s vami, ci bude s jednou nohou a myslou inde, uz mozes teoreticky porodit, bude schopny sa posstarat o starsie dieta?
@alibabizna123 ved to máš len 3 hodiny cesty...sadnúť do auta a po sichte ho máš ako na tanieri. Radšej teraz stratim 6 hodín života za volantom ako celý život s debilom.
@alibabizna123 vybrať sa za ním na ubytovňu. Nečakane...
Vzdy citam argument, ze nechcem ho opustit kvoli detom 🤷🏼♀️ a co maju deti z takeho otca? Nevidia funkcny vzta a lasku otca k matke, otca nevidia cely tyzden a nie je schopny im ani vecer zavola/videohovor a popriat im dobru noc, cez vikend je prilis unaveny aby sa im venoval 🙈 akoze pracuje do 16, zije v podstate zivot slobodneho chlapa, 5 poobedi a noci ma pre seba, svoje konicky/relax a on chudacik je cez vikend nepouzitelny 😂
Sama si povedz co prinasa vase “frajerenie sa” tebe a tvojim detom, kedze ty mas z neho prd ako z muza a oni maju z neho prd ako z otca.
Takze by som mu otvorene povedala, ze nech si zacne od noveho toka hladat robotu blizko domu a zacnete fungovat ako rodina alebo sa rozlucite.
@ahhola peniaze idu na moj ucet, pretoze je v exekucii, ja riadim všetko okolo financii lebo dokial to bolo na ňom, nemali by sme ani na chleba a vsetko som tahala ja. Preto odišiel aj preč za prácou, lebo tuto v okolí nemal šancu sa z tych dlhov dostať a uživiť deti. Ja som doteraz pracovala tiez, tiez som mala celkom pekny prijem a teraz matersku. Takze v otazke financii som mu neni nič dlžná, doteraz som držala všetko ja. Z jeho penazi sa vacsinou platia len jeho dlhy. Ale bohuzial tak to musi nejaky cas byt aby sa z toho vyhrabal. Preto nemoze najst pracu blizsie. Okolo deti to je a aj bude len na mne, na to som uz zvyknutá. Len zacinam mat pochybnosti, ci si tam niekoho nenasiel. Nikdy sa takto nespraval. Uz aj ked pride z tyzdnovky, je na nas neprijemny, malá mu lezie na nervy, stale po nej vrieska. A to tu bude ešte ďalšie dieťa. Vidi len to ako on je unaveny ale mna uz nevidi nikto. Tiez som pracovala od 8.00 do 17.00 a este sa starala o dieta a nikdy som sa nestazovala, a nechovala ako on teraz. Nerozumieme si uz vobec. Prestal mi byť oporou, zacinam ho brat ako príťaž. Lenze ochvilu rodim, a nemozem si teraz dovolit ostat sama na to.
@liaka uz som tak urobila. Vtedy tam nikoho nemal, lebo zrovna prisli z prace. Bolo to 6 hodin zabiteho casu. A nechcem uz v tomto stave cestovať, ked som vo vysokom štádiu tehotenstva, až nezačnem niekde na harmanci rodit 🙈
@januska12323 z financnych dovodov , sa to neda. Nieje to kvoli mne, ja som skromna a ucim k tomu aj dceru. On je v exekucii, a musi sa z toho dostat, preto je to takto. Blizsie pracovat nemoze. Aspon teraz nie. V podstate je to takto kvoli nemu. Ja som mu to nikdy nevycitala, vzdy som stala pri nom a premyslala nad jeho problemami ako z toho von. A on ked sa ma teraz kusok lepsie, akoby na nas zabudol.
@alibabizna123 nie je nejaký kamarát, brat, otec ktorý by išiel trošku pošpehovať? 😀 ja by som to určite tak riešila. Neverím, že šéf príde na ubytovňu mimo pracovného času a 5 hodín s niekým niečo rieši... a ešte by som vypla mobil, no určite. Mne keď príde šéfka do roboty a zvoní mi mobil a zdvihnem s tým, že zavolám neskôr a hneď ako odíde tak volám. Si tehotná mal by mať záujem...ja by som sa mu vôbec neozvala a čakala čo potom urobí.
A kde bude staršie dieťa,ked budes v pôrodnici?
Tak ja Ti to zhrniem. On má exekúcie, keď spravoval financie on, vôbec to nešlo. Do exekúcií sa človek nedostane len tak, že je obeťou systému. Je to dlhodobé ignorovanie nabaľujúcich sa problémov, neschopnosť komunikovať a nechcieť veci riešiť. A ty sa čuduješ, že takýto kus, Ti nie je oporou🙄. Ešte sa aj obávaš, či sa naňho neulakomí iná😁. Kebyže máte brutál sex, je boháč, super otec a kamoš....ale on nemá nič. Ja som žena, ale toto fakt nechápem. Nezodpovedný degeš je nezodpovedný ako vo financiách, ergo voči vlastnému životu a ženská si s ním spichne 2 deti a veľmi sa čuduje, že človek, ktorý nebol oporou ani sám sebe s exekúciami, nie je jej oporou a ani plnohodnotný partner.
Takze peniaze ti dava, len z nich nic nemas, nemate, lebo ich posielas veritelom. No ked o toho sekaca tolko stojis, vidim luc nadeje, kto by chcel chlapa, co smrdi grosom, ci ostane mu aj na rozhadzovanie? Nie je to tak, ze sa platia stare dlhy o ktorych vies a nasekal si nove, prever co sa da na stranke dlznikov, ryp do neho, ked sa dostavi domov, tu si ochranena tym, ze to nie je manzel, len ne-priatel, takze nie vase dlhy, len jeho. Pre teba z toho plynie, ze ak sa nestane zazrak, budes vsetko tahat sama a chlap sa bude tocit ken okolo seba, ako ta mys v kolese. 💘
Dobre som pochopila, že celá jeho mzda ida.na.jeho dlhý? A tebe v konečnom dôsledku neprispieva na deti domácnosť atď? Teraz máš zrejme tú vyššiu matersku, ale RP je v podstatne.nižší. Tak budeš nútená žiť z nejakých úspor, lebo od neho sa opory citovej, penažnej atď nedočkáš.
Sorry ja by som takýto vadný kus nestrpela
To je realna tema? Existuje zena, co si v nefunkcnom vztahu s frajerom v exekucii urobi 2 deti??!!!???!!🤔😵😵😵
Pred plodenim by mali byt povinne psycho a IQ testy.
@stanulienkat Existuje takých žien veľa 🤦♀️ veď chudáci muži, nemôžu za svoje exekúcie...to len táto vláda, tento štát, títo lekári, úradníci, sudcovia, a asi aj samotný Boh za to môže...
@alibabizna123 ak nie je schopný ti ani zavolat po praci a ani kvoli dcere Ano moze niekoho mat. Este pride domov a robi doma dusno, tak na druhu stranu nech ani nechodi. Teraz sa s tym nezaoberaj, nedavaj tomu pozornost, lebo tie hormony tiez robia svoje. Teraz mysli na dieta v brusku a na malu. Keby som bola na tvojom mieste a robil by doma dusno, by som mu povedala, ze ked tam ma milenku, nech ju donesie domov aby si si oddýchla a nech pomoze aspon okolo deti. Nie ze ony si uzivaju a ja tu makám okolo malej a este tehotna. Ze pre mna to takto nie je fer. A ked si tu na vikend, tak aspon nerob dusno a staraj sa tie dva dni ked si tu ty. Ziadne take, ze on ma toho vela. Ty mas toho vela. Tebe o 16:00 hod. nekončí šichta . DPC aj s takymi chlapmi. Kazdy druhy prispevok v poslednej dobe na MK o nevere a milenkach.
@betulinka1 Mňa zaráža, že také nepoužiteľné nulové kusy si vôbec nejaká milenka narazí. 😄
@enmery lebo milenka nevie o kopec veciach. Si myslis, ze sa prizná, som KKT, mam exekúcie. Pri nej je mily a usmiaty, pozorný. Zena mi doma robi peklo, pridem domov a musim jej pomahat, ani spolu nespime, som chudacik co vsetko robi….. akoze ten isty scenár pri kazdej nevere. Podla mna aj frázy sa pouzivaju to iste.
@betulinka1 Alebo....Je slobodný, nezdetný a domov chodí na víkendy k rodičom...čiže milenka o žene a deťoch nemusí ani tušiť 😀
@betulinka1 Ibaže tu autorka vie, že je to kus s exekúciami a má s ním deti. Na nič jej nie je, okrem 5 minút sexu pri oplodnení. Ešte čakám, kedy tu príde a začne jeho aj exekúcie obhajovať. Akože tomu sa povie, dodrbať si život a potom sa čudovať. Neovplyvním, čo mi do života príde, ale určite ovplyvním, ako na to zareagujem a čo s tým urobím. Trpieť budú zas len deti boa.
@earlgrey noooo to by Akoze tiez mohlo byt, ked nechce ani zavolat dvere pred nou. Ale zase toto by uz bol riadny debil, keby to az takto tajil.
@betulinka1 Vlastná skúsenosť 🤣 aj takí chlapi existujú, ver mi.
@enmery pozri dal je dve zdrave deti… zdrave deti nepovažujem, za dodrbany zivot. Mozno s inym by nemala ani jedno. Len to bude mat tazsie ale zvladne to. Evidentne je autorka šikovnejšia ako jej muz.
Cize chodi na tyzdnovky? To nie je ziadna ina podobne platena praca blizsie rodine? 5h nedostupny telefon lebo sef prisiel na ubytovnu? No neviem 🙂
A druhe dieta na ceste - za manzelku Ta ten priatel nikdy nechcel?
Ale hlavny problem, ako hovoris = ze nema zaujem. To proste clovek citi ze to vsetko nebude len tak. Asi pomoze len otvoreny rozhovor. Drz sa.