Priateľ mi napísal na zoznamovacej appke. Mám reagovať?

18. mar 2021

Ahojte, sme spolu s priatelom skoro rok, vekovo sme rovnako. Ked sme boli posledne mesiace spolu, stale si otacal telefon dole displejom. Bolo mi to podozrive a mala som pravdu. Nikto si neotaca mobil naopak ked nema co skryvat. Tak som si spat stiahla appku a je tam, dala si fotku ktoru nemoze nikto spoznat kedze je tam len cast mojej jednej fotky ale aj to vo velmi zlej kvalite. Po 3 dnoch mi napisal dnes, ahoj ako sa mam. Neviem preco ale myslim, ze vie, ze som to ja, lebo vaha vek aj info sedi na mna.

Mam mu odpisat a nechat ho nech mi posle svoju fotku a nech sa sam prezradi? Je to ta ista appka kde sme sa stretli. Teda ak je to on.(ale jeho poloha na neho sedi aj vek vaha vyska vsetko.

Doteraz vsetko bolo ok, rozumieme si, sme pomerne "zabezpeceni" obaja zvlast. Nikdy nebol hlupy ani zly ku mne (o takeho by som ani nezakopla), nikdy sme sa este nehadali. Nebyvame momentalne spolu, ale stale sme v kontakte ak nepracujeme a vidime sa prakticky denne.

panelacikova
18. mar 2021

panebože, 15-ročné deti by sa fakt mali radšej učiť...

casavina
18. mar 2021

Koľko máte rokov? Ty aj priateľ?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
18. mar 2021

@casavina ja 24 on 25

casavina
18. mar 2021

Tak najprv dospejte a potom si zakladajte vzťahy..

aurorastone
18. mar 2021

len k tomu otacaniu, ja to robím odjakživa a poznám aj kopec ludi a nieje za tým vždy zatajovanie niecoho, proste to robím len tak

nistika
18. mar 2021

nerozumiem tymto komentarom....zena ma problem, podozrenie na neveru a vy reagujete takto? preco ze dospejte? 40-tnici sa nepodvadzaju? jaj nie dokonalych ludi sa nevera netyka pardon. no pre nas ostatnych k autorke:

urcite by som mu odpisala a natahovala sa s nim aby som videla kam je az ochotny zajst. otazka vsak je ci to chces vediet? a co potom s tym? aby si sa vyhla urychlenym reakciam...tak podla toho sa rozhodni.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona1998
18. mar 2021

Skus si najprv overiť či to je on , vypýtať si fotku tvare alebo niečo a keď zistíš že to je on tak potom neviem čo chceš robiť ďalej 🙂 hlavne si s ním nepis ďalej a nezamiluj sa znovu 😬😀😅

casavina
18. mar 2021

@nistika len to že bez dôvery nie je vzťah...ak sú problémy tak základ je komunikácia nie hra na skrývačku...to sme sa hrali v škôlke...

nistika
18. mar 2021

@casavina vpohode suhlasim. vpripade vsak ze ja svojmu partnerovi doverujem, a on moju doveru narusi tym, ze mi napise na zoznamke, zistim najskor ci sa snazi o neveru alebo naozaj tusi ze som to ja, a potom zacnem vyrabat hystericke dosledky. faktom ostava, ze na zoznamke asi by nemal velmi co pohladavat

casavina
18. mar 2021

@nistika nikde nepíšem o hystérii... komunikovať sa dá aj v kľude 🙂

autor
18. mar 2021

@nistika dakujem. Az sa sem clovek pomaly boji nieco napisat

nistika
18. mar 2021

@casavina ak zacnes bez dovodu obvinovat partnera ze ta kontaktoval na zoznamke nieje to hysteria? podla mna je...najskor by som chcela dokaz mat nieco konkretne, o com budem komunikovat.

nistika
18. mar 2021

ja sa ti cudujem ze tie komentare nemazes, ak by to bola moja tema pravidla by boli jasne: komunikujem slusne s respektom, k teme a akceptujem ludi okolo seba.
kazdy by to tak mal robit, mozno by sa to tu casom ukludnilo.

veronikaszabova
18. mar 2021

@nistika lebo ich zmazat nemoze....

casavina
18. mar 2021

@nistika keď myslíš

nistika
18. mar 2021

@veronikaszabova ako to? ved tu casto vidno ze autor zmazal odpoved ci to iba autor odpovede?

autor
18. mar 2021

Zmazat mi idu iba vlastne

nistika
18. mar 2021

skoda.

leuchtturm
18. mar 2021

no tak mu odpis a uvidis ako bude dalej.

autor
18. mar 2021

Neviem kolko je paniam hore rokov, ale dnes je trosku ina doba, v zahranici je to bezne, mozno by si mali rozsirit obzory (este v tychto covid casoch)... tym nikoho k tomu nenabadam.

My sme sa s priatelom poznali z videnia od nasich 20.

autor
18. mar 2021

@panelacikova ja ze s vekom prichadza aj trochu mudrosti.

syslik81
18. mar 2021

a co ak ta spoznal a bude to a teba hrat? co ak sa sam cuduje co tam robis... normalne si sadnite a porozpravaj sa s nim .. bud je debil a je naozaj na zoznamke a bud rada ak sa prizna posles ho aspon do ehm alebo sa to vysvetli a aspon sa ukludnis

lintu
18. mar 2021

Môžeš ho ponaťahovať a zistiť, kam je až schopný zájsť. Ale táto hra sa môže veľmi ľahko obrátiť proti tebe:
1. ty na zoznamke potrebuješ kontroľovať jeho.... on tam pre zmenu chodí kontroľovať teba
2. nekontroľuje ťa.... na zoznamku ani nechodí.... zato ty tam chodíš a dokonca si tam vypisuješ s cudzími
3. na zoznamku chodí....a aj sa tam chodí reálne zoznamovať.... ak dojde k najhoršiemu povie, že po celý čas vedel, že ide o teba a skúšal ťa, kam až zájdeš

queen_mary
18. mar 2021

Mala si si vytvorit uplne fejkovy profil, aby si teraz neriesila dilemu, ci vie, ze si to ty 🤷‍♀️ tak di ho vytvor teraz a napis mu z fejkoveho. Easy as that.

deti95060810
18. mar 2021

ani presne nevieš či je to on...možno sa mýliš.

ninusa221
18. mar 2021

Typujem že je to Baddo😂

panelacikova
18. mar 2021

autorka: ak by s vekom prichádzala múdrosť, tak vo veku 24 rokov by si neriešila takéto kraviny 🙂

ankare
18. mar 2021

Áno,napíš mu z fejkoveho účtu,či sa chytí. Drzim palce