Priateľ je stále pri TV.

daili
11. feb 2020

Ahojte baby chcem od Vás radu,
Môj priateľ neustále pozerá TV, roky posiloval a poslednú dobu iba TV ho zaujíma. Viem ze môžem byt rada ze sedí doma a nechodi kade tade ale už vrcholné mi lezie na nervy neustále sedenie pred TV.
Plánujeme babo, bohužiaľ už rok sa nám nedarí a mam pocit ze už aj on svoj koníček (posilňovňu ) zanedbáva od tej doby. Neviem si rady už naozaj...
Poslednú dobu sa hádame len koli tv..

nagi
11. feb 2020

@daili a otazka? Ma praci? To ze cvicil a prestal to muze kazdy....

daili
autor
11. feb 2020

@nagi ma prácu ale není z nej unavený nakoľko nemá náročnú prácu. Tak môže ale to bolo jeho všetko, každý deň chodil a nevedel si predstaviť ani deň bez cvičenia

nagi
11. feb 2020

@daili porad nechapu proc ty resit to jestli cvici. Je to jeho rozhodnuti ale jak je videt jedineho kdo to resi jsi ty.....

nefertiti5843
11. feb 2020

@daili Chlap sedí doma...zle je...chodí kade-tade....zle je....Veď nech pozerá, nemá inú robotu.

dopolbokaodrata
11. feb 2020

Tak mu nejakú robotu nájdi. Zoberte sa von prejsť, do kina, či také sa už teraz nerobí?

daili
autor
11. feb 2020

@nagi neriešim ci cvičí ale riešim televízor píšem iba ze poslednú dobu kašle aj na jeho koníček

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nagi
11. feb 2020

@daili neresim jeho cviceni jen 2x jsem to napsala do "problemu". Vypada to ze jedinej kdo ma problem jsi ty.

daili
autor
11. feb 2020

@taskataska ved práve tomu sa čudujem

daili
autor
11. feb 2020

@nagi vždy sa nájde niekto ako si ty co sa chytí za slovo. Princíp tejto diskusie bolo to ze z ničoho nič ho nič nebaví tak som iba poukázala na to cvičenie.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daili
autor
11. feb 2020

@taskataska odpovie že nič že skratka iba pozerá televízor a cvičiť sa mu nechce. Snažím sa mu veriť ale je dosť divne ze zrazu len sedí pri TV a kľudne sa bude somnou hádať aj každý deň

jazlyn
11. feb 2020

A skusila si s nim o tom rozpravat ? Ze sa ti to
Nepaci ze tak fungovat nechces a nebudes ??
Preco sa s tebou hada ty ze pozera TV a on ?

daili
autor
12. feb 2020

@jazlyn skúšala ale povedal ze skratka on TV pozerať bude a hotovo. Tým to haslo. Povedala som ze mi chyba to ze si v kľude ľahne do postele aby som zaspávala pri nom. On ze tak mam zaspávať v obývačke... Ze ja zaspím a on bude pozerať a budeme pri sebe... Ako fakt úžasné..

jazlyn
12. feb 2020

@daili tak ho skus uplne ignorovat maj ho na Haku mozno sam .. bude vyzadovat trosku pozornosti a
Tvojej pritomnosti

daili
autor
12. feb 2020

@jazlyn to ma napadlo lenže keď není to absolútne ľahké 😂 skúšala som to ale dlho som to nevydržala

juhseverzapad
12. feb 2020

Ako bez urážky. Mať tvoje problémy a prezidentov plat.

mondolina
12. feb 2020

@daili
Niekto večer číta knihu niekto pozerá Tv, možno sa mu nechce ľahnúť do postele vtedy kedy tebe. Tiež môže povedať že s ním nepozeras tv

jazlyn
12. feb 2020

@daili som natom
Podobne tiez nie vzdy vydrzim
Kedze bezne povinosti atd su a cloveka to prinuti komunikovat takze vzdy ta ignoracia hasne 😂

kitycat
12. feb 2020

Takze problem je ten ze ty nemozes zaspat ked on je vo vedlajsej izbe a pozera telku lebo sa mu est enechce spat? 🐻

fokuska
12. feb 2020

@daili A to po praci vo volnom case spolu nikdy nic nerobite? Ani predtym ste nic nerobili, len on chodil cvicit a teraz cvicenie nahradil telkou?

Alebo urobi nakup, co to uprata, nalozi pracku, umyvacku, idete spolu do kina, na prechadzku a zvysok casu si vyplni telkou?

daili
autor
12. feb 2020

@fokuska no teraz poslednú dobu nič absolútne akurát co si dáme kávu spolu alebo sa naveceriame.
Predtým sme chodili stále niekde ci na nákupy, prechádzky, k rodičom, na výlety a hocikde kde sme si zamysleli, Do wellnes, plaváreň, aj do fitka sme spolu skočili...
A teraz úplne nič.. No ešte to ze spolu upratujeme mame to pekne podelené..
Ale inak neviem rozmýšľala som ze možno cez zimu je také obdobie a v lete bude predca iná nálada... A zas bude lepšie.. Snad

nefertiti5843
12. feb 2020

@daili Tak trošku rozmýšľam, čím by som ťa ovalila, keby že pozerám TV, napríklad nejaký film a ty sústavne do mňa hučíš a provokuješ....Je to chlap !!!! Nechce sa mu jojkať....ochkať....mojkať a zrejme už ani cvičiť...

janickacrazy
16. feb 2020

@daili možno ho trápi to, že sa vám nedarí to dieťatko a takto chce na to zabudnúť, tak kuká do telky, chlapi sú takí, málokedy sa priznajú, že ich niečo trápi

maialeo
16. feb 2020

@daili to je geniálne že sa vám nedarí. utekaj... nohy na plecia a utekaj... karma má zmysel

daili
autor
16. feb 2020

@maialeo teraz trosku nerozumiem

daili
autor
16. feb 2020

@janickacrazy on práveže somnou na túto tému jedna otvorené hocikedy aj sam od seba povie ze ho to trapy a ze rozmýšľa nad tým kedy konečne ostanem tehotná... Ale z druhej strany môže byť že snaží sa myslenie oblbnut televízorom aby došiel na iné myslienky aspoň pred TV

jazlyn
18. feb 2020

Tak ako to dopadlo zmenilo sa nieco ?

moonka1
18. feb 2020

mozno ma nejaky problem, nieco ho trapi, citi sa vyhoreny, tozvie, toho moze byt vela co je v tom, mne tiez by taketo nieco liezlo na nervy, pretoze ja osobne nie som nejaky televizny maniak a to uz musi byt ked si nejaky film pozriem a som rada, ze drahy je na tom podobne 🙂

amanda654
18. feb 2020

@daili ale na druhej strane môžeš byt rada,že do posilky nechodí okukavat baby,ale čo ma robiť bud Kuka tv,alebo niekto číta knihu alebo hraje nejakú priblblu hru na mobile nájdi si aj Ty niečo alebo chod cvičiť Ty.☝️😁