Ahojte baby chcem od Vás radu,
Môj priateľ neustále pozerá TV, roky posiloval a poslednú dobu iba TV ho zaujíma. Viem ze môžem byt rada ze sedí doma a nechodi kade tade ale už vrcholné mi lezie na nervy neustále sedenie pred TV.
Plánujeme babo, bohužiaľ už rok sa nám nedarí a mam pocit ze už aj on svoj koníček (posilňovňu ) zanedbáva od tej doby. Neviem si rady už naozaj...
Poslednú dobu sa hádame len koli tv..
@daili Chlap sedí doma...zle je...chodí kade-tade....zle je....Veď nech pozerá, nemá inú robotu.
Tak mu nejakú robotu nájdi. Zoberte sa von prejsť, do kina, či také sa už teraz nerobí?
@taskataska ved práve tomu sa čudujem
@taskataska odpovie že nič že skratka iba pozerá televízor a cvičiť sa mu nechce. Snažím sa mu veriť ale je dosť divne ze zrazu len sedí pri TV a kľudne sa bude somnou hádať aj každý deň
A skusila si s nim o tom rozpravat ? Ze sa ti to
Nepaci ze tak fungovat nechces a nebudes ??
Preco sa s tebou hada ty ze pozera TV a on ?
Ako bez urážky. Mať tvoje problémy a prezidentov plat.
Takze problem je ten ze ty nemozes zaspat ked on je vo vedlajsej izbe a pozera telku lebo sa mu est enechce spat? 🐻
@fokuska no teraz poslednú dobu nič absolútne akurát co si dáme kávu spolu alebo sa naveceriame.
Predtým sme chodili stále niekde ci na nákupy, prechádzky, k rodičom, na výlety a hocikde kde sme si zamysleli, Do wellnes, plaváreň, aj do fitka sme spolu skočili...
A teraz úplne nič.. No ešte to ze spolu upratujeme mame to pekne podelené..
Ale inak neviem rozmýšľala som ze možno cez zimu je také obdobie a v lete bude predca iná nálada... A zas bude lepšie.. Snad
@daili Tak trošku rozmýšľam, čím by som ťa ovalila, keby že pozerám TV, napríklad nejaký film a ty sústavne do mňa hučíš a provokuješ....Je to chlap !!!! Nechce sa mu jojkať....ochkať....mojkať a zrejme už ani cvičiť...
@daili možno ho trápi to, že sa vám nedarí to dieťatko a takto chce na to zabudnúť, tak kuká do telky, chlapi sú takí, málokedy sa priznajú, že ich niečo trápi
@janickacrazy on práveže somnou na túto tému jedna otvorené hocikedy aj sam od seba povie ze ho to trapy a ze rozmýšľa nad tým kedy konečne ostanem tehotná... Ale z druhej strany môže byť že snaží sa myslenie oblbnut televízorom aby došiel na iné myslienky aspoň pred TV
Tak ako to dopadlo zmenilo sa nieco ?
mozno ma nejaky problem, nieco ho trapi, citi sa vyhoreny, tozvie, toho moze byt vela co je v tom, mne tiez by taketo nieco liezlo na nervy, pretoze ja osobne nie som nejaky televizny maniak a to uz musi byt ked si nejaky film pozriem a som rada, ze drahy je na tom podobne 🙂
@daili a otazka? Ma praci? To ze cvicil a prestal to muze kazdy....