Prečo toľko ľudí vo vzťahu podvádza?

17. apr 2024

Prečo toľko ľudí vo vztahu podvádza? Prečo nevyložia karty na stôl a neriešia problémy komunikáciou?

Dnes som videla 3 príspevky o podvadzani a chce sa mi plakať. Ako si má v dnešnej dobe človek nájsť partnera, pri ktorom si bude istý že ho naozaj nebude klamať a bude mu verny?

Hrozná doba.

sissy27
17. apr 2024

pretože za neverou nie sú vždy problémy, ktoré by sa dali vyriešiť komunikáciou. Niekedy je za tým len prachobyčajná chuť na sex s niekým iným a nádej, že sa to oficiálny partner nikdy nedozvie... človek nie je prirodzene monogamný, to je vedomé rozhodnutie.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
17. apr 2024

@sissy27 ale prečo sa potom sobasia? Keď vedia ze nedokážu byť verní jednej osobe..

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarnajar
17. apr 2024

@chodec15 @taynee mysli urcite 1970s. Ale čudoval by si sa ako v kúpeľoch alebo na roznych seniorských podujatiach (kludne aj len navsteva u lekara) fičí zoznamovanie.

zuzanka.zuzu
17. apr 2024

@jarnajar neviem kto sa môže čudovať, veď do kúpeľov sa chodilo odjakživa t*tkať 😀 teda ak to fakt nebol ležiaci pacient....

autor
17. apr 2024

@chodec15 no ale prečo? Ma doma ženu a chodí na prietrty inam

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
17. apr 2024

@taynee však jasné, môj kolega tam od 30 chodí pravidelne, zásadne si vyberá vydaté ideálne s deťmi a najlepšie z východu lebo on z BA tu má samozrejme dlhoročnú partnerku, tak aby ho potom neotravovali 🙄 chodí 2x ročne 😂 a už mal aj také turnusy, že jednu stálu rozpracovanu na celý pobyt a druhú iba jednu-dve noci aby sa to tá stála (milenka z kúpeľov) nedozvedela 🙈🙏

autor
17. apr 2024

@zuzanka.zuzu je mi z toho normálne zle..

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
17. apr 2024

@zuzanka.zuzu ja som bola vlani a čistá geriatria tam 😂

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
17. apr 2024

@chodec15 no ale veľmi dlho ich nepresviedca, hlavne 40+... tie tridsiatničky ešte treba ukecat a že na to nemá nervy aj keď by radšej dal takú, tak berie pekné 40tnicky... on to ozaj nemá ťažké, je galantný, platí kávy, fešák, dobré auto na nočnú jazdu po okolí, vždy používa kondóm čo práveže muži neradi tak to tie ženy vítajú a rýchlejšie sa nechajú ukecat (raz nie a niečo si doniesol 😀 že ho skoro je*blo lebo to tiež bola vydatá 😂 tak si kremoval pipika a doma hovoril ako ho boli chrbtica tak nemôže byť sex, že čo mu to preboha podrobili v tých kúpeľoch 🤣)

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fido69
17. apr 2024

Človek je cicavec a cicavce nie sú monogamné. U človeka sa postupne vytvoril obchodný monogamický vzťah, do ktorého žena prispieva možnosťou sexu aj mimo plodnych dní a muž zase ochranou a zabezpečením svojej rodiny.

Muž môže mať fyzický sex az do vysokého veku, aj keď tu na koníku to vyzerá, že mužovi sa už v 40tke nepostaví. Ale nie je to tak. Aj ľudia v 80tke sexuálne žijú.

Si pamätám, keď som bol na gympli, tak sme všetci kukali na spolužiačku, ktorá chodila so "starým" 23-ročným vysokoškolakom. Keď som mal 30 rokov, tak sa mi 50tnici zdali už ľudia nad hrobom... a teraz sa mi ženy 40+ zdajú neskutocne sexi. Náš pohľad na svet je subjektívny a časom sa mení. Možno preto všetko hneď neodsudzujem, pretože sa môže časom ukázať, že pravda je niekde úplne inde... 😉

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
17. apr 2024

@chodec15 má partnerku, už 15 či koľko rokov, manželia nie sú a ja som jeho kamoška, čiže pri "rozvode" by som si vybrala jeho stranu, takže ani nie
@taynee toto je ešte nič, toto mi prišlo zväčša vtipné... prestali sme o sexe komunikovať keď mi rozprával zážitky z bratislavských privatov 🙈 lebo však 20tnicky sú predsa len 20tnicky 😉 40 na kúpele fajn ale mladé telo čo mu splní čo si zaplatí je niečo iné..... mne sa hlavne hnusil anál ako mi o tom hovoril. tak som ho požiadala nech mi o tom nerozpráva (povedal že po dieťati -mam doma 3r- som sa zmenila, že predtým so mnou bola väčšia sranda... kkt)

oli18
17. apr 2024

@taynee ako vies? Si mu kupovala modre tabletky, ci drzala sviecku? A mal s kym? 🙈

0silvia0
17. apr 2024

@taynee minulý rok som bola mesiac v Bojniciach a žiadne orgie sa tam teda nekonali. Samí starí ľudia alebo páry na pár nocí.

autor
17. apr 2024

@zuzanka.zuzu tak toto nie 😀 😀 koľko má rokov?

katkazocele
17. apr 2024

@zuzanka.zuzu ale to že je to tvoj kamarát tak trošku vypovedá aj o tebe no nie ? Lebo mne to pripadá že sa nad tým obaja smejete ako podvádza svoju partnerku 🤔