Baby prečo sú všetci chlapi rovnakí?
Aj keď sa nám zdá že tento je iný alebo aspoň tomu chceme veriť tak sa ukáže časom ze je ako každý...
rovnakí? ale kdeže... poznám s výškou 1,5 ale aj s výškou 2 m...😉
@majlo1234 v láske, vo vzťahu. Napríklad ukončí 4rocny vzťah a na druhy deň je už na zoznamke
Nie sú všetci chlapi rovnakí. To isté môžu oni o nás povedať. Napr. moj ex a terajší, tak je to nebo a zem. Úplný opak bývalého.
Pravdepodobne priťahuješ rovnaké typy chlapov.
Alebo: Preco si stale vyberas rovnakych?
Nie sú rovnakí……to len ženy si stále vyberajú rovnaký typ chlapov a potom takto hlúpa pištia
Keď si raz vyberám sukničkárov tak nemôžem byt prekvapená že má podviedol jeden druhy a aj tretí
Ak si vyberám chlapov v bare tak musím počítať s tým, že bude chlastat aj tento tak ako chlastali aj ti ostatní pred ním
Zmeň seba, svoj vzorec výberu a uvidis rozdiel
@pribinak vôbec nieje suknickar ani nič také..
Ja len neviem pochopiť ako chlapi dokážu tak rýchlo zabudnúť
No takého vôbec nemaaaam!
Som svojim mužom budem už 20r.. tiež je muž a nie je rovnaký ako x ďalších..
Ja viem, že toto nie je o mojom mužovi, ja len že nemám rada tieto zovseobecnujuce reči... snáď si už nespoznala každého muža na planéte..
nezabudaju, len sa takto liecia, liecia si ublizene ego tak, ze sa hodia na zoznamku a tym si vlastne potrebuju opat zdvihnut svoje posramotene ego. Neviem sice co bolo dovodom vasho rozchodu, no myslim, ze aj bez ohladu na dovod rozchodu, to vsetci riesia rovnako
Sú aj šťastné dlhoročné vzťahy, tak asi nebudú všetci takí. Hlavne predpokladám, že si ich ešte všetkých nevyskúšala. Možno nevie byť sám. Aj môj chlap to povedal. Hoci predomnou bol roky sám, teraz by už nevedel tak fungovať. Možno je to aj tvoj pripad
niesu vsetci rovnaky tak ako niesu rovnake zeny .. mozno len ty pritahujes jeden a ten isty typ muzov ..
Rovnaki su len ti, ktori sa dostanu do tvojho vyberu. Zmen kriteria, zacnu ti do zivota prichadzat ini muzi
To iste by mohli povedat muzi o nas zenach a sme naozaj vsetky rovnake? 🙂
Možno nezabudol len chce zabudnúť a preto šiel na zoznamku. Ty si s ním chodila a rozišla sa s ním?
Co vyzarujes, to pritahujes. Nie su vsetci rovnaki. Na rozlucke so slobodou (kamosky ma vzali na diskoteku), mi nejake pripite dievca vyjadrovalo uprimnu sustrast. Minule som si na tu babu spomenula, ze mi jej je luto, aj vtedy mi jej bolo lebo asi ma stastie na blbcov a mozno je sama taka...mam uzasneho manzela, ktory je vybornym otcom nasmu dietatu. Len teda treba mat aj nejake naroky a nebrat prve, co pride. Potom to tak aj vyzera.
Ja suhlasim s tym, ze chlapi sa vedia ovela rychlejsie otriast ako zeny. Plus roky vzorne manzelstva hodili za hlavu a zacali s mladsou ci atraktivnejsou. Nie moj pripad, ale vela v mojom okoli. Jeden po druhom po 40tke.
Tu ti budu pisat len tie, ktore tvrdia, ze oni maju uzasnych manzelov, Realita je take, ze vela vztahov je bud zo zvyku alebo konci rozvodom/rozchodom. Chlapi si z toho az taku tazku hlavu nerobia, uplne bez problemov skocia do noveho vztahu, nesmutia ani sa nezozieraju ako zeny ani tolko neanalyzuju
@mircalla problem pre nic nastáva až v momente keď je narušený ich prevádzkový komfort, jednoducho žijú vo vzťahu roky , svojim zabehnutým vlastným životom partnerky takmer nevnímajú až do momentu keď im je zo súdu doručený návrh na rozvod. To sa deje +- okolo ich 50 tky. Šok , prekvapenie že však ZRAZU sa chce rozvádzať a NIKDY sa nesťažovala. Aj takto ženy okolo 50 tky s odrastenými deťmi ukončujú vzťahy , mám v okolí dve. A ver že ani tie ženy nemajú problém sa z toho oklepať , otrasú sa a idú ďalej .
Takuto otazku moze polozit len zena, na kt mozeme takisto smerovat otazku: 'Preco su vsetky zeny rovnake?'
Lebo muzi su marsu
Nie sú všetci chlapi rovnakí, ani výzorovo, ani povahovo, ani správaním...tak isto ako ani ženy nie sú všetky rovnaké. Môžu byť len podobní...predpokladám, že riešiš vzťahy, kľudne môže byť že len na toho správneho nemáš šťastie. Ale to neznamená, že ten pravý nebehá kdesi po svete, kľudne aj okolo teba, len ho ešte neregistruješ 🤔
Nie su vsetci rovnaki. Su aj taky co ten vztah ani neukoncia a aj tak su na zoznamke😉
V tomto pripade on mal ten vztah asi ukonceny uz davnejsie. A formalne ukoncenie bola uz len bodka.
Pretoze ty nemenis svoje myslenie a vzory spravania. Pokial si toto uvedomis a zacnes pracovat na sebe, pridu ti do zivota ini muzi - teda partneri.
Nie su rovnaki. Absolutne. 🙂
@mircalla podľa mňa nie je pravda ze muži sa vedia rýchlejšie otriast, práveže mne sa vždy zdalo ze naopak, že zlomené srdce sa im hojí dlhšie a ze na tu co naozaj milovali myslia po rozchode roky. Stretla som veľa chalanov/mužov co sa doslova roky liečili z nevydarenéhe vzťahu, aj môj terajší priateľ, po 5 ročnom vzťahu nemal 6 rokov nikoho a myslel si ze sa už nikdy v živote nezamiluje chvalabohu sa mýlil, každopádne so ženami sa stretával a snažil sa a láska nikde, nešlo to, necítil to co k tej pred tým a myslel si ze už nikdy nebude.
Muži sú hajzli, tak ako sú ženy svine. A muži sú úžasní, tak ako su ženy úžasné. Ja mam teraz celkovo šiesty vzťah (počítam aj pubertiacke lásky) a žiadny žiadny z tých mužov nebol ani trochu rovnaký v ničom, ani pred vzťahom ani počas vzťahu ani po rozchode, ani v prejavoch lásky ani v sexe, ani v zalubach a trávení voľného času proste nikde žiadna podoba, autorka si zacyklena. Písali ti to tu viaceré, tvoj výber je stále rovnaký, nie ze muži sú rovnaký, ak na to neprídeš sama tak je to naozaj téma pre psychológa a to ta tam neposielam akože si chora a neviem co, ale môže ti veľmi dobre taky človek pomôcť odhaliť preco si sa zacyklila a ako z toho von 😊
Zatiaľ som nikdy nemala rovnakého chlapa. Každý je a bol iný.
Zalezi, ako to myslis. V niektorych veciach su naozaj chlapi velmi podobni, v niektorych zas velmi odlisni, tak ako my zeny