Ahojte, prečo sa mi opäť ozval chlap s ktorým som už všetko ukončila? Posiela mi všelijaké videa, že ma bude ľúbiť atď. Vždy nejakú spojitosť to ma so mnou. Vám sa po akom čase ozvali muži s ktorými ste to vy ukončili?
Ozval sa ti, lebo sa prave nemal komu inemu. Ani ho neries.
Ak nemas o neho zaujem, tak neviem preco to riesis,najcastejsie dobody preco sa ozve byvaly su, ze si potrebuje zvysit ego tym, ze mas o neho stale zaujem, alebo mu chyba sex, ma to aj ine dovody, ale tie su skor vynimocne a ked ste sa uz rozisli pre nieco to asi bolo.
Ja sa ozvem niektorým ľuďom len tak, lebo chcem vedieť ako sa majú 😀
No zrejme sa ťa nechce vzdať. Aspoň z mužského uhla pohľadu.
@jaass neodpisujem mu absolútne nič. Väčšinou len dám like na správu a koniec. Aj ja si myslím, že u druhej nevyšlo tak skúša 😀
@aeruginosa neodpisujem mu nič, len dám like na správu a bodka. Keď bol mladší tak bol suknickar a to sa asi nemení 😀
@astronaut321 konečne som naňho zabudla a on sa just ozve 🤣
však sa neozývaj... u mňa by veru nemal žiadnu šancu.
a prečo? si myslí že asi budeš z neho hotová a celá bez seba....
Nedávaj like na správy a máš pokoj. Ignorovať. Prestane ho to baviť.
@janickacrazy jeho to prestane baviť aj s tými lajkami. Keď nedostaneš co chceš tak časom to omrzí
Ani by som to neotvoril, a už vôbec nelajkovala...A prečo sa ozval po čase? Tak túto otázku by som smerovala na neho a nie na cudzie ženy, ktoré ho ani len zďaleka nepoznajú ;)
@deti95060810 ďakujem, tak tak.
@vilma7 tie lajky ho casom omrzia. Opýtala by som sa ho, lenže sa s ním nechcem rozprávať 🤣🤣
Asi nemá do čoho pichnúť 😀😀😀
Autorka ak nechceš aby ti písal, tak ho úplne ignoruj/blokni a máš pokoj. Takto mu dávaš nádej.
Predpokladam, ze bud nieco potrebuje, nudi sa alebo nema nikoho na sex, tak skusa, ze ci sa chytis. Pokial ta skutocne nezaujima, tak mu nekomentuj ziadnym sposobom spravy, fotky, ziadne lajky, komenty, srdiecka. Ked Ti to vyslovene prekaza, tak ho zablokuj.
@naneta258 chcem mu to nechať vyžrať, lebo aj on mi toto robil pred 2 rokmi. Ma ghostol 😀😀
Keď na to pozerám sme asi také isté chytené stvorenia 🤣🤣
@muchotrafka298 ďakujem 😄
Prestan mu likovat, nech si nenamysla, ze ta nalomi. Uplny ignor je uplne najlepsie riesenie. Ked ho stretnes na ulici pozdrav, ale tym to konci
To je detinske správanie
@viestta dakujeem
@naneta258 nie je, on spravil omnoho horšie veci
Ja mam pocit, ze autorku to bavi a zaujem jej ex jej lichoti 🙂 Toto vyzera ako hra macka - mys 😀
Co ti spravil takého v minulosti? 😀
@beloved haha ale fakt ma teší že sa mi ozval ten chuj 🤣🤣🤣
@naneta258 naťahoval ma dlho. Aj mal záujem jednu dobu potom sa odmlcal a takto dookola. Proste psychika
@naneta258 hádam neskoncime tak 🤣🤣🤣
U mňa by to nič neznamenalo. Ozval sa lebo sa asi nudí alebo ho nechce nijaká ina? Neviem ;)