Kamarátke som písala na ig, neodpisovala. Keď sme sa neskôr stretli v meste, pýtala som sa jej, že či sa na mňa hnevá. Že nie, že ona ig nepoužíva, že mám jej písať na msg. Akože, mala som správy videné, ale neriešila som. Na msg neskôr odpisovala. Ale o pár dní som si všimla, že jej na ig pribudli sledovatelia, a že ona tých ľudí tiež sleduje. Tak prečo mi potom vraví, že ig nepoužíva, keď tam chodí?? Poprela, že by si niekoho pridávala alebo potvrdzovala
Mozno preto, lebo nema zaujem sa s tebou kontaktovat, ale nema odvahu to normalne odkomunikovat.
@egonsk že je jej mi potvrdila. Vraj ho má len kvôli jednej kolegyni, že ona nemá FB, len insta.
@aeruginosa ale na msg mi normálne odpíše, termálne sa bavíme. A na insta sa tvári, že ho vlastne ani nemá. A sama mi vravela, že má
A mas viac ako 12 rokov?
@stanulienkat áno mám
Jednoducho tiež som nepotvrdila všetkým svoje sociálne siete, kolegyne už tobôž nie.😀 Chcem mať právo na svoj súkromie a pridávam si iba ľudí ktorých mám k sebe bližšie, alebo ma zaujíma ich život.
A je to nejaký problém, ak IG nepoužíva a komunikuje s tebou cez messenger?
Aha, a to potrebujes mat aj msg aj ig? Neviem, toto by som osobne ani neriesila, keby sa s nou viem spojit na msg…
@mimka1402 veď ja nepíšem o pridaní. Sledujeme sa navzájom na ig, ale keď jej napíšem na ig neodpíšeš a tvrdí že tam nechodí, aj keď mám správu videnu. Že jej mám písať iba na msg
tak preferuje msg, no a? popravde, tiez nekomunikujem cez spravy na ig, vynimocne, lebo tie notifikacie chodia neskor hociako... msg je v tomto lepsi
Tak možno nemá rada instagram, možno tam si píše iba s kamarátkami ktoré sú jej bližšie. Neviem. Ale neriešila by som to a riešila veci na msg, tiež som dôležité veci pracovné mala radšej na messengeti, než na insta.
@gab1sol
@aeruginosa
Ide o to, že som bola na ig, niečo som od nej chcela, tak som poslala na ig. Správa videná a ona odmieta odpísať, ak jej to nenapíšem na msg. Že vraj ig nepoužíva, ale pribúdajú jej aj sledovatelia aj sledovaní
Autorka, hoď sa do chillu, proste nerieš a nezamyslaj sa, píš jej na messenger a všetko bude ok. Proste má asi nejaký dôvod tak to zhodila na takúto výhovorku. Ale stalkovat ci jej pribudaju alebo ubudaju sledujúci mi nepríde ok.😄
Stane sa ti nieco velmi zle, ked s nou budes komunikovat cez mesendzer?
Ja mam tiež IG, ale pozriem ho tak 2x do týždňa, aj to pozerám len blbosti 😁mam aj sledovatelov, ale neviem teda načo ma dakto sleduje, keď nič nepridavam 🤷♀️jaj, a ani neviem kde sú tam správy.. 😄
A teda msngr mi cinknem hneď, správa na IG ani neviem ci mi prišla... Nie každý visí na IG
@rude_baby tak ale keď už tú správu otvorila, mohla už odpísať. A nie sa dušovať, že tam nechodí...
este raz, malokto pouziva ig ako nejaky hlavny komunikacny kanal... tak to otvorila, zavrela, nemala akurat cas... ma msg komunikuje bežne, tam by spravu skor videla, nezabudla na nu a reagovala
Ja ani neviem odkedy mám Instagram. Niekedy dávno som sa asi registrovala, ale vôbec si na to nepamätám, keďže som ho donedávna absolútne nepoužívala. Našla som tam 3 roky staru správu od kamošky 🙊🙈 a tiež tam mám pár sledovatelov.
Síce ty vidíš, že si kamoška správu prečítala, neviem prečo ti neodpovedala. Ale absolútne nechápem preco ťa to tak vzalo, že kvôli tomu vytvaras diskusiu.
V čom máš problém, keď ti odpíše na len msg? Je to jej vec, komu odpisuje na instagrame. Možno nemala čas odpísať.
Vadí mi, že klamala, proste nemám rád, keď mi človek klame
Vytváraš problém tam, kde nie je. Ak by sa s tebou rozprávala len vonku, tiež to musíš akceptovať
Neviem naco to vobec riesis a minas energiu. Je to jej vec ako nalozi so svojim uctom. Ci si tam chce alebo nechce pisat. Dala ti moznost,tak ju vyuzi a neries. Ja instagram tiez nepouzivam na sukromne ucely. Vacsinou tam sledujem zaujimave profily,znamych ludi,ale nemam ani nechcem tam mat nikoho z kamaratov. Pre kamaratov mam messenger
Podľa mňa, dôležité je, že s tebou komunikuje a je jedno, cez akú appku. Možno zapla IG z nejakého dôvodu, potvrdila všetky žiadosti o sledovanie, čo tam mala, rovno klikla aj na to, že ona bude sledovať daných užívateľov IG a vypla ho… Možno ho opäť pozrie za mesiac, dva… Inak, ja som viac-menej na IG aktívna a teda, nikdy som nesledovala, koľko majú moji priatelia sledovateľov a koho sledujú… Ja neviem toto ani o mojom účte.
Upokoj sa a už jej na ig nepíš a hotovo. Z tých sietí ti už preskakuje.
Mám nainštalovaný ig, mám tam profil s jednou kresbou a asi 15 sledovatelov (neviem načo). Správy viem, že chodia, ale nakoľko nikoho pre mňa relevantného tam nečakám, raz za čas ich zmazem, nezaujímajú ma. Občas zbadám na ig niečo zaujímavé, pozriem a zase na tri mesiace zabudnem, ze tu blbosť mám vôbec nainštalovanú. Keby ma niekto chcel kontaktovať cez ig, má proste smolu.
Volaj hneď žandárov. To je riadna drzosť odpisovať len cez messenger. 🤦🤦🤦
Inak, ty máš 15 rokov? Keď riešiš takéto blbosti... Si jej mala zavolať, keď si niečo súrne potrebovala...
Pozri ja mma insta a chodim tam minimalne. Xhodi tam hlavne dcera. Ved ked ti odpov3da na msg tak pis na msg.
mozno je falsony ten ucet. To ta nenapadlo?