Pre novú partnerku robí veci, ktoré pre mňa nerobil nikdy

31. okt 2024

Ahojte. Predstavte si, že ste vo vzťahu, ale partner vás vymení. Pre aktuálnu partnerku, pre ktorú vás vymenil robí prvé aj posledné, čo pre vás nerobil nikdy. Je naozaj možné, že mu na nej záleží a robí pre ňu všetko?

andaluzia12
31. okt 2024

Áno, je to možné 😂😂

jaass
31. okt 2024

Jasne, že to je možné 🙂 stačí, že mu ona vyhovuje vo VŠETKOM na 100% a splní jej aj nemožné 🫠

earlgrey
31. okt 2024

Je to tvoj bývalý, ktorý ťa vymenil za inú...nemá ťa čo zaujímať ako vedie svoj nový vzťah a čo v tom vzťahu robí...ty si jeho minulosť...on je tvoja...a tam to má ostať...v minulosti

kiki68
31. okt 2024

Ano a za par mesiacov to aj opadne….ludia ssa nemenia,iba im sem tam prepne

1ryba
31. okt 2024

Možno aj ona pre neho robí prvé aj posledné. A ty si to nerobila.

zafo7
31. okt 2024

@1ryba to je tiez velmi pravdepodobne 🙂

muchotrafka298
31. okt 2024

Ja nemusim chodit po priklad daleko.Moj ex, ked sme boli spolu, tak som si platila sama dovolenky, letenky ked som chodila za nim ked pracoval mimo SR, pobyty a pod.
Po rozchode pani co ma s nou podvadzal nielen ze platil vsetko, dvojmesacnu dovolenku, hotely, zivil este aj jej celu rodinu. Ale tak, ako chce, tak ma.

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2024

Absolutne nesleduj, co robi Tvoj byvaly, je to minulost a Ty sa snaz zit pre pritomnost a buducnost. Zbytocne sa trapis pre nieco, co pre Tvoj dalsi zivot nema ziaden zmysel.

simca06022011
31. okt 2024

Je to mozne a je to aj bezne, nic si z toho nerob... :D

cookie29
31. okt 2024

Moze nemusi, kazdy je iny... mozno sa pri Tebe poucil, mozno len pekne spieva kym si ju lapa... v kazdom pripade, Tebe to moze byt sumafuk

abcd432101
31. okt 2024

môže jej to byť sumafuk, ale zrejme nie je, keď sa pýta. Som v takej istej situácii. Neviem, či to niekedy pochopím. Asi som to s ním nevedela, tak si hovorím, budem sa učiť. Od koho ?

rozculena
31. okt 2024

a ako vieš,že prvé posledné? Namontovala si im kamery do bytu?

cookie29
31. okt 2024

@abcd432101 a preco Ti to nie je sumafuk? Skus popracovat na sebe a svojom sebavedomi. Par je vzdy o 2, nie o Tebe. Ked zmiesas mlieko s citronom zrazi sa, ked zmiesas mlieko s cokoladou mas kakao... ale aj mlieko aj citron aj cokolada su samostatne super, len proste niektore zmesi nefunguju...

aandrea9
31. okt 2024

Je to možné, asi prechádzajú tou dvojročnou ružovou fázou 😁 ale vážne....načo to ty ešte vlastne riešiš žena. Ma inú, tak pozeraj dopredu a nie vzad.

sevrin
31. okt 2024

@abcd432101 našiel lepšiu ako si bola ty. To sa niekedy stáva. Mňa keď nechala jedna moja ex, tak som myslel, že som prišiel o všetko. O pár mesiacov som spoznal lepšiu, vďaka ktorej som zistil, že tá ex pred ňou nebola všetko. Aj ty raz budeš pre niekoho všetko.

janickacrazy
31. okt 2024

@cookie29 pekne si to vysvetlila, asi rada varíš, podľa nicku 🤔

beata_k
31. okt 2024

Neboj, ludia sa nemenia. Aj o tu terajsiu strati zaujem....

karolinakr
31. okt 2024

ta je vychcanejšia..zapamätaj si !

zooeynka
31. okt 2024

@beata_k nemusi. Ak je to ta prava preco by stracal zaujem....akurat si myslim ze do tej novej je viac zamilovany, ona moze byt rafinovana a sikovna ho "usmernovat"aby sa choval ako chce ona....

beata_k
31. okt 2024

@zooeynka Ano, moze byt aj to, co ty pises. Ale ja si myslim, ze podstata cloveka sa nemeni.

liusa82
31. okt 2024

podla mňa je to len zo začiatku kým nepríde stereotyp aj tam.Takže vôbec by ma to nejako extra netrápilo.Aj ich vzťah počasie zovšednie a bude v starých kolajach.Ja to takto vidím všade.Kolkokrát si chlap myslí že našiel lepšie a figu borovú je to to isté po nejakej dobe len s inou osobou.To je len teraz zalubený prvé mesiace tak sa chce blisnúť u nej

vroni
31. okt 2024

Niekedy to je fakt kombináciou. Mňa muzova ex varovala, že on s každou vydrží len pár rokov a nikdy sa neoženi. Nakoľko mi jedno i druhé bolo úprimne fuk, vzala som na vedomie a ďalej neriešila. No, dnes sme spolu cez 20 rokov, už dlhé predlhe roky v manželstve a dodnes ju vytáča, prečo ja áno a ona nie. Mozno to bolo práve tým, že ona všetko davala, ponúkala a očakávala a mne bolo všetko fuk, neočakávala som nič a dávala najavo, že si poradím aj bez neho. Evidentne taká malá neistota robí vzťah pikantným a zaujímavým.

personality
31. okt 2024

Samozrejme že je to možné. Keď to prirovnam k šperku, inak si vážiš a staráš sa o bižutériu a inak o diamantový prsteň. 🤷‍♀️ Alebo auto za 800e a auto za 100 000e 🙂. Možno u nej našiel všetko čo chcel.
Otázka je, odkiaľ ty vieš čo všetko pre ňu robí? Ak si on dá záležať aby si sa to dozvedela, môže ísť o manipulatora. Ti to vysperkuju ešte tak, že novej splnia to, o čo ich marne prosila tá predošlá...

lilitela
31. okt 2024

Vsak jeho to prejde. 🙂 A mozno je to o tom ze ty si "blba" (prepac) a nikdy si sa nenechala obskakovat, nenechala si si platit (proste si sikovna samostatna baba), no a ta nova je bud "sikovnejsia", alebo len neschopna.

romiada
31. okt 2024

Zamilovany chlap robi prve-posledne ak sa citi za to tiež prijaty,pochopeny, milovany. Pretože chlap vkladá svoju snahu ,energiu (zameň za čas, peniaze, čokolvek....) vždy do ženy keď v nej vidí potenciál, dobrú "investíciu" pre seba (dostáva na oplatku to čo potrebuje on -nehu, opateru, materstvo, sex....). Jednoducho povedané vedia si naplňať svoje potreby navzájom. Možno aj vy ste to mali na začiatku tak.

gleep1
31. okt 2024

Ano akcia vyvolá reakciu, tiež som sa k rôznym frajerom chovala rôzne na základe ich rôzneho správania sa a reakcii ktoré to vo mne vyvolalo. Pokojný človek vyvolal vo mne pokoj, výbušný debil co za všetko vrieskal počul vrieskat aj mňa, lakomosť vo mne vyvolala lakomosť aj keď som extrémne štedrý človek, zdierať od muža sa nenechám… keby si si dala mojich bývalých k sebe, jeden by povedal že som pokojná a krotká ako baránok a iný že som výbušná a patrím na psychiatriu. Jeden by ti povedal že by som aj posledné gate rozdala a druhý by ti povedal že som lakoma. No a vieš čo som- pokojná pokiaľ sú ľudia vedľa mňa pokojní ale vrieskat po sebe bez reakcie nenechám, som štedrá, ale okrádať a zneužívať sa nenechám.
Čo ak si bola ako osina v zadku, nepríjemná, nevarila si a podobne a on mal prázdny pohár a nemal z čoho dávať. Ona je možno veľmi milá, navarí mu, ma s ňou neskutočný sex a on jej vracia v inej forme. Na to aby človek dával musí aj dostavať a nie každý ma rovnakú schopnosť dávať, nemôže potom ale čakať že toľko dostane.
Nevravim že si bola naozaj ako osina v zadku, ale nejaky dovod prečo jej dáva viac tam je a pravdepodobne je to preto lebo viac dostáva a to, čoho viac dostáva vie len on.

zafo7
1. nov 2024

@gleep1 uplna pravda.Ak nieco do vztahu das a dostanes to naspat, tak mas chut robit este viac. Ak sa vo vztahu len dava a nedostavas nic naspat, tak sa straca motivaca... stalo sa to aj u nas ze som daval a dostaval len odrobinky...a stratil som motivaciu nieco robit pre toho druheho...

jana_eyre_2
1. nov 2024

Nerieš vôbec čo robí a nerobi.. nájdeš si iného priateľa a ten zase bude robiť pre teba veci čo ten predchádzajúci nie..

tiezjedna
1. nov 2024

maj trochu hrdosti a vyprdni sa šmírovanie toho, čo robí/nerobí pre novú ženskú

karolinakr
1. nov 2024

@zafo7 pochybujem, že autorka sa pýta z pozície paničky a ľadovej kralovnej, že muž prečo jej nerobil sluhu? zlatokopky sa neradia na forach,, maju svojho sebavedomia a peňazí dosť, skôr mi to príde, že ona preňho veľa robila a teraz žiarli, že pre ňu nemal to isté ako pre novú..