Podviedol ma

betsabeew
5. apr 2024

podviedol ma , zrutil sa mi cely svet. všetko čomu som verila nebola pravda ,,,, mam sa rozviesť ? ako ste to prekonali vy ? čo mám robiť vobec ? je mi navracanie ked na to myslím . už nevládzem

stellarstar
5. apr 2024

@betsabeew čo máš robiť? No neviem ale chceš s ním s takýmto muzom ostať?

yelena159
5. apr 2024

@betsabeew Rozveď sa. Hádam mu nechceš odpustiť a zostať s ním.
Kokos, každý deň taká téma. Prečo nemáte otvorené vzťahy?

betsabeew
autor
5. apr 2024

nechcem s nim zostať len som v šoku ... prechadzam si tym prvý krát

harrisson
5. apr 2024

Hlavne chladnú hlavu. Sú horšie veci nez nejaké jedno uklznutie

aliaray1
5. apr 2024

@betsabeew ahoj, skus to trocha aspon rozpisat. Bola to 1 razovka? Ako si sa o tom dozvedela? Ako sa k tomu stavia a ako k tebe sprava? Mate deti? Ako dlho ste spolu? Kludne sa rozpis, tazko ti dame na to nazor bez info.

luciaruz
5. apr 2024

Presne. Chyba viac info. Bolo to 1 razovka? Alebo ma proste niekoho dlhšie? On o tom vie, ze to vies? Aky ma k tomu postoj? Mrzí ho to?

betsabeew
autor
6. apr 2024

@luciaruz 6 rokov sme spolu , sme zobratý , nemáme deti aaaa mrzí ho to , jednorazovka …

betsabeew
autor
6. apr 2024

Doteraz som hore

huxy
6. apr 2024

@betsabeew žiaden muž by mi nestál za to, aby som sa celý život kvôli jeho nevere cítila ponížene. Nikdy by som mu už nedokázala dôverovať, nikdy by som mu nedovolila viac sa má dotknúť. Muž ktorý podvedie, si ženu vôbec neváži a ani neľúbi, tak na čo byť s niekým takým? Bola som v takej situácii, takže to nepíšem len tak.

fido69
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fido69
6. apr 2024

@betsabeew Stalo sa, už sa neodstane.
Daj na váhu všetko pozitívne čo ti ten muž v živote prináša, ako sa k tebe chová... pozri sa na príspevky na tomto fóre aké tu majú ženy s chlapmi problémy. Nájdeš druhého takého?

Chlap je bohužiaľ celý skonštruovaný ako rozmnožovací nástroj. Ma úplne iné ponímanie sexu než žena. Je k nemu neustále hlačený hormónmi ako žena k hádke, keď má svoj PMS.
Pre ženu sex znamená lásku a záväzok. Pre muža len chviľkový pôžitok.

Preto, ak sa on za seba hanbí, záleží mu na tebe, nechce ťa opustiť, tak mu daj šancu. Poriadne sa na to vyspi a až s čerstvou hlavou sa rozhoduj čo ďalej. 😉

katy084
6. apr 2024

...už nikdy to nebude tak ako bolo predtým ak mu vôbec dokážeš odpustiť...dôvera je rozbitá...

mandzula
6. apr 2024

@fido69 "je neustále hlačený hormónmi ako žena k hádke, keď má svoj PMS". Rozumna zena vie svoje stavy sposobene hormonmi ovladat - prave preto, aby tym neohrozila vztah, kedze muz za jej naladicky nemoze, rovnako tak by mal konat aj ten muz, ak mu zena zato stoji. Alebo by sa ten chudacik muz, ktory sa stale ohana svojim testosteronom, nemal zenit a potom sa moze slobodne ohanat aj tym vtakom.

fido69
6. apr 2024

@mandzula Keby sa vydávajú len ženy, ktoré vedia ovládať svoj PMS a len muži, ktorí vedia udržať svojeho vtáka v klietke, tak ľudstvo vymrie už v tejto generácii.

Jedna rozumná žena mi raz povedala: "ja viem, že sa vtedy chovám ako pi.. ale ja to fakt nedokážem ovplyvniť." U chlapov je to veľmi podobné. 😉

mandzula
6. apr 2024

@fido69 nuz, ale taka zena sa potom nemoze cudovat, ked jej chlap pojde po case zasuvat inam, kedze ona neovlada svoje zivocisne pudy, takze mne sa az taka rozumna nezda. Prave rozum ma muzom aj zenam sluzit nato, aby zvladal hormony.
A zas povedzme si pravdu, jeden vybuch zeny pri PMS nerovna sa jednemu podvedeniu zo strany chlapa.

lenkakravcova
6. apr 2024

@mandzula Alebo odletieť do krajiny kde je polygamia v manželstve povolená. 😃 (ale tam si musí byť vedomí, že ak manželky podvedie mimo manželstva, tak môže prísť aj o život).

lenkakravcova
6. apr 2024

@fido69 ak vie, že to má takto, je od neho fér to svojej žene vopred povedať a nezenit sa do monogamie.

ankare
6. apr 2024

@betsabeew napíš nám o Tom viac. Spravil to teraz? S kým? Vedie paralelny vzťah?

madla60
6. apr 2024

@betsabeew , nerozpisuj sa viac, lebo ako to tu chodí, budeš na vine Ty, a "nalozia" Ti ako by si bola odpad.

fido69
6. apr 2024

@lenkakravcova V tých tvojích krajinách zasľúbených umierajú len ženy. Najlepšie hlúpe bez školy a bez vzdelania, celé ukryté v burke bez identity, bez práva sama opustiť dom, bez práva otvoriť ústa a mať svoj vlastný názor. Umierajú ukameňovaním alebo vraždami zo cti.

Je fajn žiť v kultúrnej Európe, mať svoj mobilný telefón, prístup na internet a svoje názory, že? 😉

anketkarka
6. apr 2024

Tak skoro si ani deti neplánujte. Bude treba veľa času na vybudovanie dôvery. Ak vôbec sa ešte podarí to zlepiť. Sú páry, ktorým nevera pomohla, ustáli to a majú krajší vzťah ako predtým. Je to ale malé percento. Drž sa.

saskia_98
6. apr 2024

Rozveď sa, kym tam nie su deti. Už nikdy mu nebudeš veriť a nad každym slovom čo ti povie budeš rozmyšľať či ti hovorí pravdu alebo zas klame… Ja by som nemala nad čím rozmýšľať a spisovala by som rozvodové papiere už.

stanulienkat
6. apr 2024

Ked nemate deti mas to jednoduchsie.

huxy
6. apr 2024

@fido69 to sú také primitívne a hlúpe ospravedlnenia mužskej nevery, že až. Ľudia nie sú žiadne zvieratá, majú rozum, majú ho používať. Nevera je vedomé rozhodnutie, ublíženie druhému partnerovi. A len človek ktorý by dokázal podviesť to bude obhajovať.

stanulienkat
6. apr 2024

@fido69 pises: Chlap je bohužiaľ celý skonštruovaný ako rozmnožovací nástroj. Ma úplne iné ponímanie sexu než žena. Je k nemu neustále hlačený hormónmi ako žena k hádke, keď má svoj PMS.

Nechceš porovnávať tieto dve veci preboha? Na to, čo píšeš o chlapoch-prepáč, to je len hlúpa výhovorka. Aj ženy si rady obletované a majú radi sex a tiež ich ich to možno nebaví 15-20- 30 rokov šukať s jedným chlapom. Ale vieš čo? Majú šedú mozgovú kvoru zodpovednosť a charakter. To je to, čo chlapom chýba. Nie je to tým, že len chlapi si radi užívajú. Zena mysli na tu lavinu katastrofy, co by sa neverou spustila. Mysli na deti, muza, rodinu.

lenkakravcova
6. apr 2024

@fido69 no si "vtipný" ale keď si pozrieš štatistiky popravených v Saudskej Arabii tak väčšinou sú tam muži. Nie ženy.

Vraždy zo cti a kamenovanie nie je vec islamu. Nemiesaj to tu prosím, lebo to by sme došli ku kadecomu čo sa deje aj v kresťanských chudobných krajinách.. však aj na Slovensku pred pár rokmi nejaký inteligent oblial ženu kyselinou - a nie, moslim to nebol, tak ako že sa to stalo?

A áno, rovnako ako je fajn chodiť na dovolenky do Dubaja, Turecká ale nadávať na islamské krajiny, že? 🙂

Vieš ono keď chce niekto viac žien a má na to - fyzicky aj penažne (lebo viac rodín stojí viac), tak nech sa k tomu postaví ako chlap a povie to na rovinu. A nie poza chrbát podvádzať svoju manželku a večer jej šepkať do uška ako je jeho jediná. To je hnus.

mandzula
6. apr 2024

@fido69 to, ako si sa obul do @lenkakravcova, je veľmi úbohé, to čo ti chcela povedať, krásne zhrnula v poslednej časti svojho príspevku z 10:36. Ty tu vyťahuješ absolútnu demagógiu len preto, aby si obhájil rozbúrené chlapské hormóny.
A vôbec to nie je o tom, že sa Lenky potrebujem zastávať za každú cenu len preto, že je žena, v niektorým diskusiách si aj my dve ideme po krku, že? Ale vždy kultúrne. 🙂

domkakvet
6. apr 2024

@betsabeew urobil raz, velka pravdepodobnost ze sa to zopakuje.

gribka1
6. apr 2024

Nevravím, že je to extra dôležité, ale prečo to spravil?