Podozrenie na neveru

28. júl 2023

Ahojte-.S manželkou sme spolu už 25 rokov a máme 3 deti, 2 ešte navštevujú ZŠ. Sme obyčajné manželstvo, nižšia stredná trieda, vyskakovať moc nemôžeme, ale hladom netrpíme. Občas nejaká drobná hádka. Pred 3 rokmi som mal nejaké zdravotné problémy, bol som hospitalizovaný a musím dlhodobo užívať lieky. Vedľajší účinok týchto liekov môže byť aj nechuť na sex a impotencia. Frekvencia sexu u nás klesla na cca 1x za týždeň. Pred tým to bývalo asi tak každý druhý deň. Dovtedy bývala iniciatíva vždy z mojej strany. Ak si myslíte,že teraz ma žena prehovára tak ste na omyle. Kúpila si pár erotických pomôcok a uspokojuje sa sama. Nič jej v tomto nevyčítam. Radšej nech si to spraví sama, ako by jej to mal robiť niekto iný. Už veeeľmi dlho mávame styk len s prezervatívom. Teraz tá čerešnička na torte. Pred pár dňami som jej našiel medzi vecami antikoncepčné vaginálne čípky Pharmatex. Balenie 10ks v krabičke ich bolo 9. Čo si mám o tom myslieť? Ktoré je to už balenie? :(

lienka9
28. júl 2023

Nepytal si sa jej?

viestta
28. júl 2023

Bezne sa kombinuje pharmatex s prezervativom, moze ho pouzivat pri tebe ani nevies kedy si to tam da.
(len tak mimochodm, kde to bolo medzi jej vecami?)

tosomja
28. júl 2023

Ste spolu 25 rokov, ona vie o tvojom probléme "možnom nechutenstvo na sex, kvôli liekom" a ty sa jej nevieš opýtať, čo za tabletky to má medzi vecami? Zvláštne. Nepodozrievaj, ale pýtaj sa narovinu.

autor
28. júl 2023

@lienka9 zatiaľ nie...☹

autor
28. júl 2023

@tosomja Najskôr to musím predýchať . Skoro všetci moji kamaráti sú rozvedení a často si ma doberajú, že ma čakajú v klube. Ja k nim ale nechcem...

goodidea
28. júl 2023

Pre istotu si dáva aj antiku

vikisisi
28. júl 2023

Možno sa len obáva zlyhania prezervatívu a prípadne tehotenstvo by asi už nebolo vhodné, tak sa chráni dvojmo

autor
28. júl 2023

@viestta určite nekombinuje, na to by ma upozornila, lebo ju rád ližem.

vanilkovazmrzka
28. júl 2023

Nuz, musis sa jej opytat. Ked ich s tebou pouzivat nemusi/povedala by ti o tom, potom to naozaj vyzera celkom jasne, ze ich ma kvoli niekomu inemu (len neviem, preco s tebou jej staci kondom a s potencialnym inym muzom by pouzivala aj/iba cipky)…

Nemate dceru, ktorej by to mohlo patrit?

autor
28. júl 2023

@vanilkovazmrzka nie v takomto veku...

martinkatinka
28. júl 2023

Ja neviem co riesis, opytaj sa

vanilkovazmrzka
28. júl 2023

A preco si vlastne prehladaval jej veci? Co to bolo za veci?

viestta
28. júl 2023

Este si nepovedal kde si to nasiel?

autor
28. júl 2023

@viestta Nejako neprirodzene boli vyduté jej tričká. Tak som ich pritlačil a našiel. Oblečenie máme v šatníku vedľa seba. A mimochodom. Keď tu niektoré ženy píšu a sťažujú sa na manželov, že s manželom sme nemali sex 2 roky. Mám to chápať tak, že s iným áno???

autor
28. júl 2023

@martinkatinka viem že ma to neminie, ale stále hľadám nejaké ine vysvetlenie...

viestta
28. júl 2023

Ja neviem ako to mas chapat. Musis sa konkretnej zeny spytat ako to u nej je.

autor
28. júl 2023

@vanilkovazmrzka nemám dôvod prehľadávať jej veci!!!

viestta
28. júl 2023

Pocuj, keby mala pharmatex kvoli milencovi nedrzi ho vo vasej spolocnej skrini. Vsak uvazuj mozgom, nie tym co mas v trenkach...

marikaan
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tamitamitami
28. júl 2023

Ak by niečo také používala pri tebe všimol by si si to a myslím že by ti takú vec aj povedala.
Opýtaj sa jej najlepšie hneď zbytočne sa teraz trápiš (možno predsa len bude niake normálne vysvetlenie).

Btw. Ja som tiež raz doma našla kondómy (nepoužívame ich už dlhšiu dobu), už som bola celá na*ratá. Chvíľu som si v hlave tiež vytvárala rôzne scenáre, nakoniec som sa spýtala. Kondómy boli darček k lubrikantu ktorý pár týždňov pred týmto mojim nájdením objednal (ukázal mi objednávku). Takže niekedy aj takéto veci majú vysvetlenie 😂.

zuzanka.zuzu
28. júl 2023

koľko má rokov? ak ešte môže otehotnieť, tak čípky má aby neotehotnela s milencom keby náhodou guma praskla 🙊

inak prečo ste začali vy doma používať kondom? ako to odôvodnila?

viestta
28. júl 2023

Autor, este sa ta sytam: Robert na baterky kde spava?

autor
28. júl 2023

@marikaan ak má málo sexu, prečo nič nepovie? Veď dá sa aj jazykom alebo prstami...

autor
28. júl 2023

@viestta 😀 niekde medzi jej handrami.....

marikaan
28. júl 2023

Pozri každá sme iná niektorej to stačí niektorej nie .

vanilkovazmrzka
28. júl 2023

@autor napisal si, ze si nasiel medzi jej vecami. Tak co si tam robil, medzi jej vecami?

diaszoky
28. júl 2023

Podla mna by ti povedala
O tom pharmatexe. Preco by to nepovedala. A to, ze to smykla medzi tricka neznamena, ze nepodvadza. Okrem toho si si na nej nikdy nic nevsimol podozrive?

viestta
28. júl 2023

Presne tam, kde spal aj pharmatex. Niekde tam spia aj prezervativy...

marikaan
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. júl 2023

@viestta Prezervatívy máme vedľa postele,aby sme nemuseli chodiť ďaleko. Trochu si ma rozveselila...😀