Píšem si so zadaným chlapom

21. okt 2024

Ahojte dúfam, že ma tu neukameňujete...
Potrebujem rady či už budú negatívne, alebo pozitívne budem rada za každé 🙏🏻 ide tu o to, ž nejaký čas si píšem s jedným zadaným chalanom, videli sme sa raz má 10r vzťah, ale s priateľkou už dlhý čas spolu nespali resp sú viac menej ako spolubývajúci ... nemajú deti, nie sú zobratí no a tu ide o to, že neviem či to mám stopnúť, alebo sa s ním spoznávať ďalej povedal, že ma chce viac spoznať a vidno ten záujem z jeho strany, stále mi píše, že mu bolo so mnou naozaj dobre a že dúfa, že sme sa nevideli poslednýkrát, že by chcel so mnou ísť niekam na výlet, že by chcel so mnou podniknúť nejaký program..viem, že určite nejaký čas potrvá kým sa rozhodne čo ďalej s priateľkou keďže viem, že sa s ňou len tak zo dňa na deň nerozíde keďže sme si len nedávno začali písať.. Veľmi si rozumieme, máme si stále čo povedať, skoro ani sekundu sme neboli ticho + je medzi nami chémia, páči sa mi ako chlap aj ja sa páčim jemu aj keď sa na neho nepozerám úplne cítim ako sa on pozerá na mňa 😅🤷🏻‍♀️ ale mám z toho kvázi výčitky, že je zadaný...ale že by to jeho nejak sralo nemôžem povedať...čo mi radite? Ďakujem za všetky komentáre

colsami
21. okt 2024

Chce Ta viac spoznat? Mne by stacilo ze niekto nema zabrany vrhnut sa po zadanom. A jeho tiez nekomentujem.
Neviem co cakas od takeho vztahu - si myslis ze ked svoju priatelku teraz podvadza, tak Teba nebude?

Mimochodom keby bol tak sialene zamilovany do Teba tak vsetko odhodi a vrhne sa s Tebou do spolocnej buducnosti, frajerka nefrajerka. A on sa chce "spoznavat", betar jeden. Asi sa s priatelkou trochu nudi po rokoch, tak si nasiel zabavku na nejaky cas, spestrenie. Je to charakter.

colsami
21. okt 2024

PS: s frajerkou uz dlhsi cas spolu nespali. Jasne. Keby aj. To je ale krasna pozvanka, sup mu priamo do postele.

autor
21. okt 2024

@colsami Pane bože však ale píšeme si 2 týždne len nie 2 roky 🤦🏻‍♀️

grof_monte_christo
21. okt 2024

Je zadaný a má profil na zoznamke? Či ako ste sa zoznámili? Ak cez zoznamku, tak za mňa palec dole. O takéhoto muža by som veru nebojovala.

autor
21. okt 2024

@grof_monte_christo Na instagrame sme si začali písať.. s priateľkou majú spoločný byt, takže určite nezahodí len tak vzťah kvôli niekomu s kým si píše 2 týždne..

pralinka25
21. okt 2024

o jeho charaktere ti najviac povie to ze najprv bude skusat a az keby ta mal istu mozno zacne riesit. skutocny chlap by sa problemu postavil celom, vyriesil ho bezohladu na to ci bude mat nejaku dalsiu babu istu pretoze by dokazal existovat aj sam urcitu dobu kym by spravnu babu nenasiel.
toto je o charaktere. ked je nestastny nech si to vyriesi. ty nemas byt nejaka nahrada, naplast alebo co.
neviem za mna je ten chlap skratka neferovy a vezmi si ze on tu svoju musi klamat. a ked mu to prechadza znamena ze odrbavac je dobry. aku mas istotu teda ze neklame aj teba?

nika185
21. okt 2024

také kvietky vedia dobre klamať aby ťa dostali kam chcú, možno jeho priateľka, je manželka a doma sa tvári ako milujúci manžel, priateľkou nieje viazaný, ak by ťa chcel odišiel by od nej, títo sukničkári vedia ako na naivné ženy, zadaný by mal byť pre teba tabu, nahovorí ti čo chceš počuť, či si myslíš, že ked ti povie, že má dobrý vzťah, že mu poslúžiš ako s prepáčením madrac? o iné mu ani nejde, ver.

kiki68
21. okt 2024

Tak to by som si nechala zajst chut a dalej nepisala a nekontaktovala. Jasne, 10 rokov to taha a chudatko musi v tom zotrvat…

colsami
21. okt 2024

@autor: to je fuk kolko si pisete. Mas 15 ci si dospela zena? Vies ze je zadany a to je informacia co bohate staci - to co pisete nie je koser. To by mi stacilo vediet aj po polhodine pisania, keby mi 10 rokov zadany chlap take pise.

sweet20
21. okt 2024

Vcera si tu davala prispevok, ze si sa s nim bozkavala.. naco kazdy den davas tu istu temu?

grof_monte_christo
21. okt 2024

@anonym To je jedno, IG či zoznamka. Zadaný muž nemá co vypisovat inym ženám.

sweet20
21. okt 2024
koniarova
21. okt 2024

Na toto by moja babka povedala: Mladá, sprostá 😁😁

doriiis
21. okt 2024

Za týždeň je toto minimálne tretia téma,kde nejaká uhana zadaného chlapa.
To ste fakt všetky také zúfalé už?

ysseba
21. okt 2024

Ako vies, ze s priatelkou nespi? Povedal ti to? 🤣 ja ti tiez mozem natárať co len chces

ingush616
21. okt 2024

Vieš chlap môže a niekedy je schopný naklamať hocičo… väčšinou sú to reči že doma ako je to zle, ako to nefunguje a že už nespí so svojou…len aby vedel zbaliť ďalšiu…
Moja otázka: Keď je to taký dobrý “chlap” prečo sa stou zenou nerozide a začne s čistým štítom ako riadny chlap????

danyelia
21. okt 2024

Aha, s priateľkou sú len spolubývajúci...dlhý čas spolu nespali...a s Tebou mu je taaak dobre - to je aké dojemné a romantické 😃 Jasné, určite by som mu to všetko uverila a začala snívať o krásnom vzťahu 🙄 Veď nech sa s ňou rozíde, keď je taký nešťastný a potom sa kľudne spoznávajte po výletoch...

bcrow1307
21. okt 2024

Tu postačí len jedno jediné príslovie: "Nerob druhému to, čo nechceš aby robili tebe" a sama si odpovedz. To, že je znudený v tomto vzťahu, neznamená, že nebude aj v ďalšom.

vorkola
21. okt 2024

@koniarova No,toto je ta moderna doba,umela inteligencia uz aj unho,Tvoj napadnik,je obycajny somar.Este neukoncil jeden 10 rocny vztah, a ktohovie,,kolka si v poradi co svoju frajerku podvadza.Fuj.,myslis ,ze teba podvadzat nebude?.No to si pis,ked otehotnies ,myslis, ze bude pri tebe stát.?

nicoletta98
21. okt 2024

Screenshoty a poslať jeho priateľke, keď máš aspoň tie výčitky naozaj .. keď nemáš rešpekt voci sama sebe, maj ho aspoň ako žena k druhej žene.. myslím si, že by si to aspoň trošku ocenila, keby to niekto robil tebe 🙂

januska12323
21. okt 2024

Vie aj frajerka, že s ňou nespí?

vevebono
21. okt 2024

@ysseba bože, však olíže penis a vie, či bol v inej 😂

pralinka25
21. okt 2024

taka informacna otazka. ktory milenecky vztah sa zacal vetou. zlatko pacis sa mi chem si s tebou len zasukat. mam doma frajerku/manzelku, spime spolu pravidelne, vari mi teple vecere, je nam spolu super ale ja som skratka furt nadrzany potrebujem zmenu podme na to.
ziaden.
kazdy zacina vetou o tom ako je chlap chudacik zijuci v nefunkcnom vztahu, ako je to hrozne a on je tej lasky ze nema to srdce tu frigidnu xantipu opustit aby jej nezlomil srdiecko. ale nova zaba je skratka jeho zachranca z pochmurnych dni plnych smutku, trapenia a bolesti. spasitelka a vykupitelka v jeho trapeni a on jej z vdaky da svojih par tajnych chvil, a urobi ju na par hodin za to stastnou. mozno kupi darcek. ale motkat sa v tom bude este roky.
za mna je chlap ktory nedokaze so svojim nefunkcnym vztahom nieco urobit (ci uz ho sfunkcnit alebo ukoncit) skratka nemozny. ale vacsina to ma tak ze s tym robit skratka ani nic nechce. pretoze ten vztah nikdy nebyva uplne nefunkcny. minimalne servis asi ma. a to sa mu opustat nechce.

pralinka25
21. okt 2024

@vevebono minule tu kedna citila z dychu frajera ze bol s inou.

kavasmliekom
21. okt 2024

So zadaným by som išla na stretko blízko jeho bývania 😄 keď ma odvahu, asi to myslí vážne, ak navrhne iné mesto, les, prales... Tak nech si tam ide so svojou priateľkou utuzovat vzťah a nie plakať inej do náručia 😄 ale tak ja to radím z vlastnej skúsenosti. 😃

katka2602
21. okt 2024

Tak ty si dobra piiiiíip, keď sa na prvom stretku ožereš a potom sa s nim vychrápeš. Jasne, že ťa "chce". Sa mu čudujem teda, lebo o takú sorry za výraz šte.ku by normálny chlap ani bicykel neoprel.

ruxandra
21. okt 2024

2 tyzdne si píšete a uz ti rozprava ako casto spáva so svojou frajerkou 😅😂😂😂 toto vobec nie je podozrivé. A hlupe zaroven. A este mu to aj veríš. Jasne, ze s nou spáva, keby nie, uz by s nou davno nebol.

ibajaanikiny
21. okt 2024

Vies co?ja sa uz nad takymi prispevkami len smejem😃 ja som toto proste prezila z opacneho garde,doma ani len naaaaaznak,ze by mu nieco chybalo a fakt,z mojho pohladu nic. Ale,tiez si zacal pisat a aj podviedol. Stali sa veci a nejako nahoda dala,ze milenka jedneho dna zaklopala,boli sme doma obaja a pekne sme si porovnali,co tvrdil jej a ako sa choval naopak doma. Vies,ako to dopadlo? Z nej chcel urobit “len choru osobu” a mne sa odprosoval. A vies co ma dnes?ani mna,ani milenku. Joooooj heeeej,dlho spolu nespavaju,ona si ho urcite nevsima,nezaujima sa o neho,uz to nie je to,co to bolo atd atd😂😂

zuzanka.zuzu
21. okt 2024

nedaj mu ešte také 2 mesiace a uvidíš či ťa NAOZAJ chce 😜

kitycat
21. okt 2024

Chlap uz ani nemusi byt bajkar, aby mu zena sadla na lep

Je vo vztahu s inou zenou a keby bol tak nestastny, tak davno si to vyriesi

Prvy sex by bol v tom jeho byte? Preto si ho setri a neriesi to?