Ahojte - dobrý deň. Neviem ako by som začala. Ale idem postupne. Pred ôsmimi rokmi sme sa zoznamili s manzelom a po pár mesiacoch vzali . Voči manželovi som.vzdy bola úprimná a vždy som pravdu povedala ( nemám rada klamstva) . Všetko šlo rýchlo aj syn sa narodil rýchlo. Ale až po roku a pol cca som.zistila aký vlastne je . Od samého začiatku úprimný nebol pravdou nechycha ani teraz. Šance mal asi 5 aby napravil to mi vadí koli čomu sme sa x pobili a hádali . Zatajil mi dlhy a veľké čo narobil s byvalou. Potom prišla dcéra . Lenže jeho náprava nestala za nič. . Minulý rok v lete som si uvedomila že už mám dosť všetkého povedala som mu že chcem odísť a rozvod nechápal prečo. Jeho rodičia nám pomáhali . Lenže on nevie bez nich byť. Stále sa spolieha na jeho rodicou. Keď potrebujeme niečo mi my musíme čakať ale keď niekto príde že pod toto alebo toto ide hneď. Mám opatere jeho babku . Voči každému jeho rodicou som.bola tolerantná vždy som vyšla vustrety, vždy som si spomenula a spomeniem keď neviem alebo čo. Deti sú aj tak stále som.nic. prosím vás o radu
@herminka26 v com konkretne potrebujes radu? Co robit dalej?
Ste sa pobili? 😳 No a v prípade rozchodu máš kam ísť? Koľko rokov majú deti?
x krát sme sa pobili.... to vážne?
? Xskrat ste sa pobili? Ako dobre čítam? Co vlastne chceš počuť? Od začiatku si videla, že je to... Slušne povedané, nie dobrý chlap. A ty s nim roky "fungujes" a urobíte si dve deti. A spusta podobných článkov tu je.... Ženy milé... Aj keď slušná chcem byť, ale čo ste rozum stratili? Kde beriete tých idiotov?Fakt neviem, akú radu chceš počuť, lebo jediná bola už pred rokmi utiecť.
@jaskolka práveže syn bol už na svete keď som.zistila že ako klame . Vždy ma vedel tak vytočiť až som.sa nespoznavala. Do teraz neviem prečo a koli čomu tak klamal zatajil dlhy . A teraz som ja ta p.... Lebo som povedala dosť. Dosť tajnosti klamstva . Pôžičky za môj chrbat
@herminka26 vedela si aky je a este si si s nim urobila dalsie dieta?
Mala si utekat kade lahsie.
@veronikaszabova áno mala som.moznost ísť preč. Len som.dala šancu že to bude ine lenže po dvoch mesiacoch prišiel zvrat . A už sa to vlečie. Potrebovala som.nazor nezavysli od niekoho k ma nepozná.
@herminka26 tak vsak, tak sprav, aby si mala pokojný život aj vaše deti. Zial, takych hajzikov je vela, neviem ako ich nazvať. Tvoje deti budu vyrastat a vyrastaju v zlom prostredi, ked sa hadate, oni pocuju viac ako si myslime, bude to mat na ne dopad na cely zivot. Co to je za muza co sa bije so zenou a este sa smeje ze ta vyprovokoval, vsak prides o nervy, znici ta tento clovek. To neni manzelstvo, to je velke trapenie. Dala si mu uz vela krat sancu na napravu, no.neni to dobre pre deti hadky. Este aj dlhy robí. Ved chod inde byvat a uvidis ci Ti je lepsie. Ved by Ti malo ist o dobro detí.
@deti95060810 áno vážne. V tom.case som bola vtom že už pôjdem na prášky. Ale až minulý rok v lete som si uvedomila že 30 rokov na krku a že sa nechcem trápiť a platiť za čo nemôžem.
@1gabriela13 No, to si teda poradila, to teraz autorke fakt hrozne pomôže. 🙄
@jana_eyre_2 syn ma 7 a dcéra 3 . Roky áno mám kam ísť to aj riešim. Len som potrebovala názor a poznať či ozaj dobre robím. A to veľa vecí som.sem nenapisala
@herminka26 nemozes niekam odist? K rodicom? Nejakej rodine?
@1gabriela13 verila som.ze to bude ine
@deti95060810 Prepáč aká bitka??? Normálne ziram
@malinoismum normálne strkanie , modriny atď. Raz schytal aj moja mama lebo ma bránila. Vyčítal mi že chodím stále k máme v tom.case bývala v dedine tu . Moja mama si vzala starkí že ju doopatruje keďže je slepá pár rokov. A robila vpp kym vybavila všetky papiere . A starká nemohla ostať sama . Tak som bola pri nej . Tu na dedine nemám nikoho . Deti tu nemajú kamaratku je tu cca 10 deti do kopy . Tak jazdím s detmi ku kmotre krstným rodičom mojej dcéry k mojej mame len aby sa uvolnili zo všetkého a zahrali sa.
@jajko22 áno. Presne o toto mi ide. Syn vie že ideme preč že bude mať kamaratou s ktorými sa bude môcť stretávať v dedine v tej dedine je všetko od pizzerky až po 4 obchody .
Rozvod bude to najlepšie ,čo sa dá vo vašom živote urobiť kvôli deťom .
@marysa21 ďakujem. Ano sťahujem sa v lete keď ukončí syn skolu teda 1 ročník. Už je nahlaseny v druhej .
@herminka26 robíš určite dobre, že ideš preč, bude sa vám s deťmi ľahšie žiť.. držím ti palce, aby si to všetko zvladla..
@jana_eyre_2 ďakujem. Viem že to ľahké nebude ten zvyk situácia ale viem ze bude dobre .
Len už necúvnite z rozvodu ,lebo on sa nezmení a potom budete zase len ľutovať ako ste si pokazili život .Držím palce na lepší život .
@herminka26 presne...odist, rozviest sa a zacat novy zivot pre teba a tvoje deti...lepsi zivot...drzim silno palce 😊
@marysa21 ďakujem urobím.vsetko preto aby to bolo tak ako si želám alebo aspoň casti
@evinka3007 ďakujem urobím.vsetko preto preto aby nám bolo dobre .
@h2 len nechápem keď niekto už pri prvom dieťati vidí že aký je ten muž, a porodí mu druhé. Možno som vadna, ale ja to ozaj nechápem. Myslieť si ze sa kvôli druhému dieťaťu zmení je rovnaké ako si myslieť ze koronavirus tu už nikdy nebude 🤔
@1gabriela13 no to máte pravdu . Odstupom času som zistila aj to ze nechcem.snim byť ani bývať. Od kedy povedala ze chcem odísť rozviesť sa . Nestará sa o seba aby šiel najprv do vane a až potom sa najedol ráno vyjde na dvor do vnútra sa príde najesť a dnu až večer. Takže všetko ke na mne . A aj bolo darčeky narodeniny meniny všetkých len ja ako vždy h.... deťom.sa moc nevenuje aj keď sú na dvore zakope si snim loptu. Ka som vždy vymyslela aby sa deti nenudili kontrukcia hojdacuek aj domček môj nápad keď že sme na to nemali tak sa kupili hránoli a urobili doma . Ma dcéru ešte predomnou ta mi nevadí aj keď je po jej máme príde len keď niečo ma dostať muž náboja kredit a mi na to jej mama keď ma múza v zahraničí .... Ale stále som ja zlá. Jej máme som pomahala aj s vecami pre malú. Ale aj s tym som skončila. Viete ako sa hovorí keď môžem pomôžem.
@herminka26 robíš dobre že ideš preč, iné prostredie nový začiatok, bitku - či menšiu alebo väčšiu si nezaslúži nikto!!! Moj chlap ná mna ani len hlas nezdvihne
@malinoismum máte pravdu a ďakujem. Len sa bojím ako bude prebiehať rozvod . Aj keď sme sa dohodli a súhlasí s výškou fyzického aj na rozvode
@herminka26 *vyzivneho
@herminka26 načo si si s ním robila druhé dieťa?