Partner ma doteraz nepožiadal o ruku

ninus1996
20. júl 2023

Ahojte. S partnerom som vyše rok a pol a z toho vyše roka spolu bývame. Už dlhší čas dozadu naznačoval, že pozerá nejaké prstene alebo sa ma pýtal ako by som si predstavovala žiadosť o ruku, tak som si myslela, že dačo chystá. Už somu aj otvorene povedala, že by som si už vedela predstaviť že by ma požiadal o ruku, predsa len už by som náš vzťah chcela niekde posunúť. Rozpráva aj o rodine, deťoch, tak asi ráta so mnou do budúcnosti, len sa nemá moc k činu a mňa to rozčuľuje. Chcela by som tento rok keď to budú dva roky nášho vzťahu aby ma požiadal. Viem, že dávať mu ultimáta nemá význam. Ak ma do polroka nepožiada, mám sa s ním rozísť? Nerada by som o neho prišla keď už rozprávame o spoločnej budúcnosti, ale ja chcem už prsteň a svadbu.

dskjhfdlkdjhl
20. júl 2023

@ninus1996 A mame mu zavolat? Ved mu to povedz.

bessie12
20. júl 2023

@ninus1996 vitaj v klube 😀 My sme spolu 2 roky a stale nic. Ale su aj dolezitejsie veci ako su zasnuby a nasledna svadba. Co ma byt bude. Ak ta chce poziadat o ruku, tak to urcite urobi, hoc aj neskor 🙂

taga
20. júl 2023

"Pocuj zlato, tak som rozmyslala,ako to asi vidis..
Ja ta lubim, rada by som s tebou zostarla, mladsia nebudem, aj tie deti by som rada ale ak ty to na svadbu nevidis, budem sa musiet porozhliadnut inde, lebo ja nechcem ani vztah bez papiera, ani deti bez muza..."

anonymous87
20. júl 2023

Ak je to pre teba dolezite tak mu to povedz… my nie sme zobrati ani po 13 rokoch a 2 detoch 😂🤣 ale ja to neriesim 🤷‍♀️ pre mna to nie je priorita… ak je to pre teba vsak dolezite, treba mu to povedat… a uvidis reakciu

ninus1996
autor
20. júl 2023

@anonymous87 ja som mu to vravela, vie o tom. Vraví, že aj on to tak chce, ale len rozpráva a k činu sa nemá

anonymous87
20. júl 2023

@ninus1996 tak to tazko. Musim ty vediet ako to citis. Ci ti stoji za to, aby si mozno este rok dva pockala a uvidite 🤷‍♀️ mozno je to pre neho este skoro. Kolko mate rokov…

hipuska
20. júl 2023

No, to je tým, že ste hr..mala si pekne ostať bývať sama a sťahovať sa až po svadbe. Zjavne má všetko čo potrebuje.

taga
20. júl 2023

Zeny robia zasadnu chybu -BOJA SA ZE STRATIA CHLAPA ked povedia, ze chcu svadbu..

Ale tp by malo byt naopak,a vzdy to tak bolo - to chlap sa ma bat, ze strati zenu, ked si ju nevezme..

Lenze dnesne zeny tak velmi ustupili a tento divny nazor je uz taky rozsireny, ze chlap sa vobec neboji, ze pride o fajn zenu.. lebo co,na kazdom rohu sa nejaka trasie, ci si najde chlapa..
Zeny stratili hrdost a chlapi z toho len benefituju

ninus1996
autor
20. júl 2023

@anonymous87 ja 26, on 27

ninus1996
autor
20. júl 2023

@hipuska len to sa odporúča pred svadbou si vyskúšať spoločný život či to funguje

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anonymous87
20. júl 2023

@ninus1996 akoze moj pohlad, vyslovene subjektivny… ste spolu kratko na svadbu 🤷‍♀️ ale stale si to ty, co musi rozhodnut co je pre teba dolezite…

jankalukasova
20. júl 2023

Tiež si myslím, že rok a pol je na svadbu malo. Teda pre mňa určite.

ninus1996
autor
20. júl 2023

@anonymous87 tak už nie sme najmladší, chceli bysme aj deti časom, nejaké svoje bývanie a to sa patrí už byť zobratí

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maca1984
20. júl 2023

Mňa môj muž požiadal o ruku po 1,5 roku , kamošku ten jej po 12 rokoch.
Je niektorá z nás menej, alebo niečo viac ?
Nie...
Keď to bude mať prísť, tak to príde.

mimikarol
20. júl 2023

Kiežby svadba bola zárukou lásky a vernosti....

majada35
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
20. júl 2023

No neviem, pred mesiacom si tu písala, že máte problémy,ako sa hádate, že sa ti akoby posmieva a máš pocit ze tebou pohŕda. Ze nie si ani sama presvedčená, že to je ten, s ktorým chceš byť celý život, len sa bojíš, že budeš sama, keď vidis, že kamošky už sa vydávajú a rodia deti.
Tetaz tu píšeš, ako veľmi chceš už prsteň a svadbu. Už teda tie problémy zmizli?
Ozaj úprimne chceš život s nim, alebo len "aby to bol dáky chlap a dal mi prsteň a vzal si ma?"
Máš 26,nie 36,ani 46,aby si už fakt mala
pocit, že ti ušiel posledný
vlak. Ja som sa vydala v 36 a do 40 som stihla aj kat dve deti. Takže kvôli veku by som nebrala hocikoho za každú cenu.

marca12
20. júl 2023

@ninus1996 mozno caka na moment prekvapenia. Velmi to silis. Cim je pre teba prsten a svadba tak strasne dolezita,ze to musi byt uz hned teraz. Neupinaj sa na take somariny a uzivaj si kazdy den. Nevravim,ze manzelsky zvazok je somarina,ale ste spoku 1,5 roka,tak este nie je cas na paniku. Rozchadzat sa s dobrym partnerom len preto,ze ma po 2 rokoch nepoziadal o ruku? To je uplne hlupe. Netlac nanho a mozno sa dockas.

jaskolka
20. júl 2023

@elizabet173 presne tak, tirz si pamätám jej predošlú tému.

majada35
20. júl 2023

Tak asi preto ťa ešte nepožiadal o ruku, lebo to aj takto cíti...z tvojich reakcií, správania, že si si nie istá...do svadby by mali vstupovať ľudia ktorí sú si 100% istí..nie takto lavírovať ?!

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lneviemmeno
20. júl 2023

ja som bola s mojim ex skoro 5 rokov, byvali sme spolu 2 roky a tiez nic 🤷🏻‍♀️ nakoniec to potom nastastie skoncilo a som rada, ze ma neziadal.. s terajsim sme spolu len 7 mesiacov a v sobotu sa ideme brat 😊 ale poznam ho dlhsie to je pravda + som tehotna.. 1,5 roka je malo, keby nie som tehotna tiez nepotrebujem svadbu hned teraz. A mozno caka kym budete spolu tie 2 a prave vtedy na vyrocie ta poziada, urcite pockaj a netlac na pilu.

maca1984
20. júl 2023

Tak som si pozrela tvoju predošlú diskusiu resp.príspevok a nechápem teda tento..
Nie si si istá partnerom ale tlačíš na pílu nech je prsteň, svadba.
Na čo prosím ťa ?

opica_skorica
20. júl 2023

@taga múdro vravíš😃😉

elis248
20. júl 2023

Posledná veta hovorí za všetko,, ja chcem už prsteň a svadbu". Prsteň ti ešte nič nezaručí, akurát sa môžeš pochváliť pred kamarátkami.

viestta
20. júl 2023

Ja si pamatam na predchadzajuciú temu. Ty musis byt alebo uplne zufala, alebo nemas ani stipku sebeucty alebo si jednoducho nerozumna (ked sa vyhnem slovu hlupa) ked sa slilou mocou chces dostat do manzelstva akurat s tymto problematickym chlapom. Tomu chlapovi, ktory uz bez deti nema v hlave vsetko upratane chces porobdit deti? Preco. Spytaj sa sama seba, ci toto je ten najlepsi otec, ktoreho by tvoje deti mohli mat. Toto je clovek, s ktorym vyrastu? Toto je ten clovek, s ktorym stravis dalsich, 5, 10 rokov zivota a potom sa cela zufala rozvedies. O tom, ze by si si nim vychovala deti, stravila krasny zivit a nakoniec aj zostarla dost pochybujem...

bessie12
20. júl 2023

@viestta podla mna jej ide len o ten prsten a naslednu svadbu. Stacila mi ta posledna veta "chcem".... Myslim, ze to hovori za vsetko 🤔

veronikaszabova
20. júl 2023

@ninus1996
""Mám ho rada, ale rozmýšľala som či sme pre seba tí praví a či by som nenašla nejakého lepšieho. Už nie som najmladšia, no ani najstaršia, ale chcela by som rodinu, deti a bojím sa, keby som to skončila či nájdem nejakého iného a či nebudem ľutovať. Nechcem byť sama lebo som vo veku keď už ostatné moje rovesníčky zakladajú rodiny a rodia deti a to by som chcela aj ja. Čo si myslíte, vydrží nám to je to nejaká kríza len alebo sa ho mám vzdať a skúsiť šťastie inde? Sama neviem lebo ho mám rada, no nie som ani presvedčená naisto, že toto je ten s ktorým chcem byť do konca života a ak mu poviem áno, či to stojí za ten risk""

Toto su tvoje slova z minulej diskusie. Nevies, ci ho lubis, ale silou mocou chces prsten? Svadbu?