Odišiel na párty bez rozlúčky

6. júl 2024

Dobry vecer,

chcem sa len vyrozpravat...
Moj muz, s ktorym mam rocne dieta odisiel na party s kolegom skoro 100km bez rozlucky.
Cely den som mu rozpravala, ako nechcem aby isiel, pytala sa ho, ze ci nemozu ist k nam do mesta na diskoteku, ktoru ma hned pod nosom.
Vedel, ze budem nahnevana ked pojde tak daleko, ale aj tak isiel a navyse ani sa nepozdravil, len dietatu dal pusu a zavrel dvere.
Ja nie som ani nahnevana, ale smutna z toho, ze namiesto toho aby isiel na diskoteku tu, odisiel 100km daleko.
Este sa ma pytal co mi vadi, ze ci mu neverim alebo sa bojim, ze nieco vyvedie.
Ale ja sa absolutne toho nebojim, zeby ma podviedol, bojim sa ludi, ktori budu okolo, nikdy clovek nevie komu prepne a nieco sa nedajboze stane. A drogy su kapitola sama o sebe...

Ach.

januska12323
6. júl 2024

Hm, tak buď mu veríš alebo nie. Diskotéka 100km ďaleko alebo vo vašom meste je to isté veď tam aj tak nebudeš aby si ho kontrolovala.

pribinak
6. júl 2024

Nerob z toho zbytočnú dramu.

Podviesť tá môže aj v bare 50 metrov od domu, aj drogy môže kúpiť kúsok od domu
Nerozlúčil sa ….asi nemal chuť vidieť tvoju urazení tvar.

Toto j o tom, že buď mu veríš, alwbo nie. Zožiera tá žiarlivosť. To je celé

beasy
6. júl 2024

Myslim ze je uplne jedno ci siel do mesta alebo 100km. Ak mu veris tak neries. Je to tvoj partner, cize bud si si ista tym ze sa na neho mozes v to to spolahnut alebo len prehanas a sama myslis na hluposti, tak mozno sa dohodol prave na nejaky podnik ktory u vas nie je. Asi to nerobi pravidelne tak hadam moze raz za cas niekam zajst ved nie je tvoje dieťa, je to dospely tvor, tak isto to plati aj pre teba ze ak by si chcela ist aj 300km niekam nemalo by mu to vadit. 😏

doriiis
6. júl 2024

A vaše mesto je v čarovnej bublinke,kde sa nikomu nemôže nič stať?
Ani sa mu nečudujem,že išiel.Cely deň toto počúvať tak idem už skôr.Ved to nie je normalne

hradnapani
6. júl 2024

ja sa necudujem, ze sa nerozlucil...

stellarstar
6. júl 2024

Dobre robil, zena nechaj ho dýchať 🙏

koniarova
6. júl 2024

Ty dobre vieš, prečo sa bojíš. Zrejme žiješ s chlapom, čo má pochybnú minulosť a pochybných kamarátov

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
6. júl 2024

Berie drogy?
Ty vecer nezvladnes rocne dieta?

autor
6. júl 2024

@koniarova ako som pisala, toho sa absolutne ale absolutne nebojim. a keby to aj urobil, svet sa mi nezruti.
@kitycat neberie drogy, len minule mi kamosku zdrogovali na diskoteke ani nevie ako.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ysseba
6. júl 2024

Je úplne jedno, či išiel 100km alebo 50m. Keď bude chcieť drogy, tak ich mať bude, keď ťa bude chcieť podviesť, tak to urobí aj cez obednú pauzu. Alebo mu veríš alebo nie. Je to len o tom.. Inak keby som bola na jeho mieste a aj by som uvažovala o tom, že tak teda nepôjdem a manžel mi vypráva celý deň o tom aby som nešla, tak ver, že JUST by som šla. A presne si myslím to, čo píše @koniarova ...Ty veľmi dobre vieš prečo sa bojíš, asi ťa dobieha jeho minulosť, ktorú si sa snažila prehliadať.

autor
6. júl 2024

Jezisi, pisem ze sa nebojim toho ze ma podvedie. Nema ziadnu pochybnu minulost. Bojim sa aby sa mu nieco nestalo, bude tam mozno aj 1000 ludi ked ne viac.

pe_mi
6. júl 2024

píšeš ako keby si jeho mama.a nie manželka.

blacki12
6. júl 2024

Prečo išiel tak ďaleko?

koniarova
6. júl 2024

Ty si kvalitná hysterka.

zuzanita1609
6. júl 2024

Ak sa má niečo stať (nedajbože),stane sa aj keď výjde z dvora,pred panelákom. Ukľudni sa,je tvoj manžel a nie tvoje dieťa.

judar
6. júl 2024

Ani sa nedivim ze odisiel bez rozlucky kedze aby raz za cas nemohol ist sa zabavit len 100km daleko a ty si mu este isla vnucovat zabavu doma v meste akoby si nebola jeho zena ale mater...a co snad ma byt sustavne pod tvojim radarom este aj ba mizernych par hodin...

autor
6. júl 2024

@blacki12 lebo chceli vyskusat a pozriet si nieco ine

beasy
6. júl 2024

Ale stat sa mu moze hocico aj doma, vo vasom meste, v praci hocikde, nie len ked ide na party.. myslim ze by si si mala uzist cas so sebou, oddychnut si, pozriet si film, zabavit sa s dieťaťom a nie riesit to ze niekam siel. Je dospely, chcel ist tak siel. Mozno ked nebudes prehanat a privitas ho s usmevom a otazkou ci si to uzil tak ta aspon pekne privita aj on 😏

hankab
6. júl 2024

Ake su tu zrazu vsetky zeny benevolentne a zastavaju si chlapa, co ide zurovat 100km od domu 🤣
Autorka, chodi muz casto takto na party? Oznamil ti to na poslednu chvilu? Co je ten dovod, preco ti to tak vadi?
P.S.: pokial by to nebola vopred dohodnuta akcia s jeho dobrymi kamosmi, nieco na nej vynimocne (napr oslava narodenin jeho naj kamosa, party pre kamosov tyzden po malej svadbe v rodinnom kruhu), tiez by som nebola nadsena. Ale kedze pises ze tam bude asi aj vyse 1000 ludi, tak je to len bohapusta ozieracka. Tiez mi to pride divne, ale isto je to tym, ze mojmu muzovi by ani nenapadlo nieco podobne, toboz keby sme mali doma dieta.

beasy
6. júl 2024

@hankab ale ved to v pohode moze byť nejaky festival, koncert. Aj to sa da nazvat party. 😏 co ak si da poharik dva a vobec sa tam neopije, nemozeme vediet a sudit ho na zaklade toho ze jeho partnerku zrejme ovlada nezmyselny strach o neho..

zuzanita1609
6. júl 2024

@hankab prepáč ,ale to ho mala uviazať o radiátor doma,aby nikam nešiel? Veď je svojpravny človek.

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. júl 2024

@hankab raz za mesiac si vyjde s kolegami. je fakt ze teraz uz dlho nikde nebol.
Ma volnosti kolko chce, min.tyzden chcel ist tiez ale som mu povedala, nech nejde. Bola polnoc. Tak ostal s tym, ze pojde tento vikend.
Oznamil mi vcera, ze asi pojdu na Siravu. A tak sa aj stalo.

hankab
6. júl 2024

@beasy presne preto sa pytam autorky, co ju tak na tom dozralo. Lebo ak by mi hodinu pred odchodom oznamil, ze zlato, idem niekam do pr*ele na party medzi 1000 ludi, neviem kedy a v akom stave sa vratim domov, tak teda neviem ci by som ho s usmevom vyprevadzala. Rovnako ak ma vo zvyku taketo party a vyjazdy s kamosmi pravidelne, tak sa jej necudujem, ze je nasrdena.

dzulli1980
6. júl 2024

No ani sa nečudujem, že odišiel bez rozlúčky s Tebou, s dieťaťom sa rozlúčil ... je dospelý svojprávny človek ... stať sa mu môže niečo kľudne aj doma ... mne osobne to príde tak, že sa bojíš, že Ti "zahne" ... to Ti môže aj vo výťahu so susedou, nemusí ísť kvôli tomu 100 km ... môj muž bežne takto chodí s kamarátmi nie 100, aj 300 km, nie na jednu noc, na celý víkend, nikdy som sa tak skrz to neopúšťala, nerobila drámy ... partnerovi buď dôveruješ alebo nie ... ja tiež chodím, s kamoškou do zahraničia na dovolenku, proste dobiť baterky ... hoc boli mrte možností, nikdy som mužovi "nezahla" ... všetko je o prioritách.

beasy
6. júl 2024

@hankab no len divne je ze na jeden strane pise ze drogy su kapitola sama o sebe, potom napise ze drogy neberie a ani by sa ich nechytil, potom zase ze mu veri, ale na druhej strane pise ze keby to urobi a podvedie ju svet sa nezruti, pride mi ze len siel raz niekam von s kamosom, sli dalej lebo asi je to len na kontretnom mieste ta udalost a autorka to prehana bud so ziarlivostou alebo strachom o neho, je v podstate jedno kedy to partner oznami, tym ze je partner predsa neodhadzuje to ze sa moze ist zabavit a tak isto to plati aj pre autorku, nabuduce by som nechala strazit jeho a urobila si program s kamoskou ja 😊

hankab
6. júl 2024

@zuzanita1609 nie, mozno by stacilo keby 3h pred odchodom oznamila, ze ide s kamoskou na festival na 3 dni a cakala, ze muz bude nadseny ako vsetko zostane na nom, kym sa ona bude niekde ozierat a bavit 🙂
Kazdopadne kazdy ma vlastne preferencie na partnera, ja by som doma takeho chlapa nechcela a chvalabohu ze ani nemam.

lenkakravcova
6. júl 2024

To sú komentáre
Ako ženy vám by fakt nevadilo, keby vám ide muž sám na diskotéku niekam?

Ja som rada, že môj takéto nápady nemá. Keď má človek rodinu, mal by premýšľať viac racionálne a dbať v prvom rade o svoju rodinu, nie o to aby si šiel niekam 100km sám vyraziť z kopýtka.