Ahojte.
Prišla som si po Vaše názory lebo ma to trápi...
Ide o toto
Pred vyše troma mesiacmi som sa na pokeci zoznámila s 40rocnym mužom.Napisal prvý on mne.Ja mám 32 a dve dcérky.Doteraz išlo všetko dobre sadli sme si rozumeli sme si boli sme na jednej vlne.V pondelok neboli dcérky doma tak prišiel ku nám.Ani neviem ako a začali sme sa rozprávať o deťoch,o pôrodnici a z neho po troch mesiacoch vyšlo že už bol v pôrodnici,že ma 11rocneho syna ktorého videl iba pár krát ked bol malý a nie je zapísaný v rodnom liste ako otec
Bola som v šoku ale nič zle som mu nepovedala ale nerozlucili sme sa v najlepšom lebo som mu vytkla že mi to tajil tri mesiace a ide o to že od pondelka sa mi neozval mobil nedvíha alebo má ruší
Prečo to robí?
Nedala si mu na prvej návšteve a ešte si mu niečo vyčítala. Nič zložité za tým nehľadaj. Hľadaj niekoho lepšieho, ideálne nie cez pokec.
To ešte buď rada, že ti to vôbec oznámil.
Kamarátka sa dozvedela týždeň pred pôrodom, že jej "slobodný" priateľ je vlastne ženatý a má tri dcéry.
Nechaj ho tak. Veď sa ozve keď bude chcieť.
A kedy ti to mal povedať? Prvý deň, prvý týždeň, prvý mesiac... a prečo? Chystáte svadbu?
Nemusel Ti to povedať možno to berie ako zradu?asi za tie 3m nebola vhodná chvíľa Ti to povedať, alebo sa bál, že ho necháš...
Aj ste sa stretávali za účelom sexu? Alebo ste si len písali? Mozno mu vadí že máš deti, ale to vedel. Keď sa nezaujíma o svojho syna, tak nečakaj že bude mať záujem o cudzie deti. A tebe to vadí že má syna, aj keď nie je zapísaný v rodnom liste?
ak si sa nepytalka na deti na co by ti to vesal na nos.. mozno aj jeho samotneho mrzi,ze syna nevidi,nevies ake to bolo .. aj chlapy vedia byt citlivy a tuto temua ty sa este aj ofucis na neho .,,
Po 3 mesiacoch stretávania sa ti to ešte nemusel povedať. Nie ste zasnúbení, že by to pre teba mal byť takýto šok. Asi ho zarazilo, ako vážne tento vzťah berieš a ako v tvojich očiach klesol. Hľadá zrejme niečo volnejsie a nezavaznejsie. Ale jeho spôsob komunikácie je otrasný. Už by ma viac nezaujímal.
@dianka555 Stretávali sme sa za účelom sexu.Nevadi mi,že ma syna.Ja som mu napríklad tiež povedala o deťoch až na prvom stretnutí po vyše mesiaca písania.Kupil deťom darčeky na Vianoce,chodil za nami,s deťmi sa hral, podľa mňa mu nevadili nemala som určite taký pocit a dokonca nás predstavil aj jeho mame
@dianka555 Vyzeralo.Jej rodičia nechceli,aby s ním bola jej otec ho napádal fyzicky.Mali medzi sebou veľa nezhôd
Teraz vraj vidí syna občas z autobusu
Ak by s tym synom zil tak ako ty, alebo ho mal v starostlivosti, tak by to bolo ine ze ti o nom nepovedal, ale toto je ina situacia. Musel tam byt velmi zly vztah ked nie je zapisany v rodnom liste a ked ho videl iba par krat. Takze pre neho to je tak ze syna akoby ani nemal... iba technicky ale city tam asi nie su ziadne. Tym padom ani neciti nutkanie o tom hovorit ze je otcom a ma syna. No a ked prisla rec na ten porod, tak ti povedal ze to uz zazil lebo to nie je nieco co zazijes kazdy den.
Podla mna ti nic hrozne nezatajoval.
Ak ta ignoruje, uz ho nechaj tak. Nema zaujem sa stretnut s niekym na sex, kto mu moze zase cistit zaludok pre nic.
Myslím si ,že ti svoje tajomstvo povedal ,lebo vidí váš pomer konečne ,ako vzťah a chce mať čistý štít pred tebou . To ,že sa stal miesto otca ,len darca DNA ti vysvetlil tak by som mu nič nevyčítala a sústredila by som sa na vzťah medzi ním a tvojimi deťmi a tebou .
Podľa mňa sa ozve, potrebuje čas. Uvidíš čo bude ďalej, porozprávate sa a potom sa rozhodnete ako ďalej.
@marysa21 Veď by som mu nič nevyčítala a ani som nevyčítala a ani som mu zlé nič nepovedala,ale že som v šoku videl,tak radšej odišiel 🙃.
@jane89 Bola som panovačnejsia,ale neposlala som ho nikam
Stretávali ste sa za účelom sexu....tam kvôli čomu ti má vlastne povedať, že niekde má syna a načo ho ty ukazuješ deťom???
@vilma7 Stretávali sme sa aj za účelom sexu.Nie iba kvôli sexu.
@vilma7 Chcel deti spoznať, chodili sme na výlety, nakúpil nám,pomohol mi a nimi keď som ho poprosila
On chcel vzťah
@toskanka Veru.Pokec je pokec 😬
Dosť divní muži tam lovia.
Daj mu nejaký čas ,keď sa neozve potom, ako si mu napísala ty tak potom papa.
Akože nič zlom ale poznať niekoho na pokeci tri mesiace a už ho zoznamovať s deťmi je cez čiaru podľa mňa a už vôbec sa nevyjadrujem k tomu že "NAKÚPIL NÁM"......ako vážne??? chlap ktorého ledva poznáš ti urobí nákup ?tak toto by som ja neprijala a nechcela ani keby neviem čo bolo..... Ale zas mala som kamošku ako si ty..... Poznala chlapa dva mesiace on ju mal na sex ona čakala niečo viac ale urobil jej nákup v drogérii a v potravinách a bola s tým ok .... Mne to ale hlava neberie toto
... dosť divní muži tam lovia... a ty sa s ním stretávaš .. aj za účelom sexu... no tak neviem, asi aj dosť divné ženy tam budú ...
@zanka777 Nenakupil preto lebo som ho o to žiadala, prosila alebo z dôvodu že by sme nemali financie.Ked mal prísť zastavil sa v potravinách.Nie preto že by som s deťmi nemala čo jesť 🙏
Mala som ho poslať do rici aj s nákupom? Však to by bolo ešte blbšie
@merlinja Nemala som intímnosti 4roky a on po poslednom vzťahu 2roky
Nejdem s každým,keď to tak necítim a to by príležitosti bolo až-až a aj mužov.To každá poznáme.Proste sme do toho obidvaja tak vpadli chceli sme,ale hlavne po štyroch rokoch aj ja