Myslím si, že ma nikdy nemiloval

romana160
23. feb 2021

Ahojte.Mám priateľa ale ako takého. On je rozvedený a somnou sa spoznal ako kolega z práce. To bolo pred rokmi. Nebudem tu všetko rozpisovať len napíšem stručne. Zo začiatku bolo všetko v pohode. Bol celkom iný ako teraz. Predtým sme aj chodili niekde, stretávali sa často ..atd. Po intímnej stránke nám to klapalo. No viem že vyrukoval pred rokmi s tým že chce aby som si vzala hypotéku a možno ak by som chcela ,že by bolo aj bábo. Lenže ja som vtedy cúvla hlavne s tou hypotékou ,moc sa mi to nezdalo a viem že bábo by som aj chcela ale moc som si istá nebola či to vyjde a či budem mať záruku uňho že ma nepodvedie. Pohádali sme sa a on sa potom na pár rokov odmlčal. Po tom ako sa dozvedel ,že to nie je somnou dobré sme sa začali stretávať znovu. Ibaže.... Už to nebol on. Zriedka sme sa stretávali ,intímne nám to neklapalo už a navyše aj telefon si vypol a volal mi iba ked potreboval ,takže ja som mu zavolať nemohla. Viem že on sám sa priznal mi že chcel somnou žiť. Na rovinu som sa ho však spýtala raz ,ako to somnou myslí. Vraj sme iba priatelia nič viac. To teraz. Predtým chcel teda žiť somnou. Sama mám o ňom pochybnosti, pretože dlhšiu dobu mám také akoby tušenie (šiesty zmysel) že bud má inú ,mňa chcel len využiť alebo sa chce vrátiť k nemu jeho ex manželka. Už dvakrát sa mi snívalo ,že mi vo sne povedal ,že má inú. On má 60 rokov. Chcem sa len spýtať na váš názor ako to vidíte vy? Mám byť nadalej s ním alebo ho nechať ísť svojou cestou, čo myslíte? Mám ho naozaj rada ,bolo mi s ním fajn ,ibaže som na vážkach.

evelyn246246
23. feb 2021

Nema to vobec zmysel .. najdi si normalneho ..lepsi by bol aj ziaden ako taky..

kiwi3
23. feb 2021

to si fakt potrebujes zavesit na krk 60roceho nevyzreteho chmula, co vlastne nema ani zaujem? nebodaj si s nim spravit dieta... asi nemas velmi vysoke sebavedomie, vsak?

veronikaszabova
23. feb 2021

Ty mas kolko rokov?

hipuska
23. feb 2021

Čo znamená, že to s tebou nie je dobré? Zdravotné problémy?

jaskolka
23. feb 2021

Bože nebeský... A to načo ti bude taky starý cap? Ci nebodaj ešte aj teraz "by možno bolo babo?" úprimne nerozumiem, prečo vôbec uvazujrs, či dačo s nim riešiť. On ti povie, že ste len priatelia, v ničom vám to neklape a ty uvazujrs, či byt s nim dalej? To vážne? Už by som ani nezakopla v myšlienke o také dačo.

romana160
autor
23. feb 2021
romana160
autor
23. feb 2021

@hipuska áno mala som zdravotné problémy

romana160
autor
23. feb 2021

@jaskolka ja o dieťati s ním už neuvažujem.

jaskolka
23. feb 2021

@romana160 a nad čím uvazujes? Podľa toho, ako píšeš, absolútne nikam to nevedie, neklape vám to v ničom, vypne si telefón, ty mu nesmieš volať, on to berie len ako priateľstvo, plus 21 ročný rozdiel.Si len o rok staršia ako ja a keď si predstavím, že by som mala, riešiť 60 ročného pomaly deda.a ešte s takým prístupom ku "vzťahu"... Vykašli sa na to

syslik81
23. feb 2021

@romana160 no 60rocny dedko -neviem co by od teba chcel .. najdi si niekoho kto ma este ako taky zivot pred sebou a kto ta bude mat rad a pojde s tebou von ... dedko uz nevladze .. bde to horsie a horsie -hold je opotrebovany ... u muzov neplati ze veteran ma vacsiu cenu 😉

leuchtturm
23. feb 2021

ani nevies, kolko si spravila dobrých zivotnych rozhodnuti a teraz si nie si ista? Neblbni!

romana160
autor
23. feb 2021

@jaskolka Takto... On nebol zlý človek ,len asi vtedy ked ešte nebol tak starý ako dnes,vtedy mal 47 rokov ked sme sa poznali ,tak on vtedy chcel somnou žiť ,no lenže ja som bola na vážkach kedže on bol vtedy v rozvodovom konaní a dodnes neviem dôvod prečo sa s ním exmanželka rozviedla .Dôvod udal ako že im to neklapalo. On vlastne bol a je na prostatu. Mne ten vek nevadil .

lubkavargova1
23. feb 2021

Sa divis, ze ta nechce? Ked sa rozvadzal, tak zena ho pravdepodobne vykopla, nemal poriadne kde byvat alebo inak riesili vybanie..ty si nechcela hypoteku, tak si mu prekazila plany na vybanie na novy zaciatok..teraz ako tak sa dal do laty a rozhodne nechce menit situaciu..si ho sklamala na celej ciare, a on zase teba...z lasky ostalo NIC..hej z lasky...taka laska, ze? Takyis ta nikdy uz ani nevezme za zenu a tak zabudni na vdovske..to fakt potrebujes tak stareho capa na krk? Dievca premyslaj hlavou a nie funou...vlastne ani sex nefunguje..tak o com je to potom cele???

savanna
23. feb 2021

Och, myslim, ze by to cele skoncilo len trapenim pre Teba. Ty si este plna sil, kadeco mozes este zazit, dovolenky, vylety, sportovanie, jemu sa uz bude chciet cim dalej, tym menej a s pribudajucimi rokmi by sa rozdiel len zvacsoval. Svojim sposobom Ti rozumiem, za starymi chlapmi sa sice nikdy neobzeram, ale raz ma jeden o x rokov starsi kolega skolil (islo naozaj len o skolenie, nic viac za tym nebolo :D) a ten bol taky vysportovany a sarmantny, vtedy som pochopila, ze aj muz v rokoch moze byt riadne sexi. Ale z pohladu tvojej perspektivy do buducna by si sa len trapila...
Skus dat city bokom a rozumovo si to zdovodnovat, ked sa Ti chlap neozyva naspat, jednoducho to nemysli vazne, keby Ta chlap chcel, bude ta dobyjat, mala by si 100 zmeskanych hovorov, takto nie je o com.

sissy27
23. feb 2021

@romana160 jezisi... zober si hypotéku nech mám kde bývať a spravím ti decko aby si ma nemohla len tak opustiť... a teraz potrebuje asi opatrovateľku na staré kolená... on čo ponúka, že vôbec o ňom uvažuješ?

romana160
autor
23. feb 2021

@savanna Pre mňa bol príťažlivý na ten jeho vtedajší vek .On ako takto mi volával kedysi často len teraz už mi nevolá ,len zriedka kedy aj to mi volá iba ked chce byť somnou alebo na sviatky a posledné mi volal na meniny. áno chápem, že už má svoj vek, že to nie je ono.

jaskolka
23. feb 2021

@romana160 veď on ta ma len ako "hračku na telefón" prepáč, ale ozaj neviem, čo vlastne teraz chceš, v čom chces pokračovať, ked on sa správa, že ani nemá veľký záujem v "niečom pokračovať"? Nie, toto význam nemá, neponizuj sa, že on ti obcas zavolá a to si pôjdeš nohy polamat za ním.

katkami123
23. feb 2021

Takze sa ti ozve iba ako vyplnenie voľného času a keď ho zasvrbí. Celkovo nechápem, prečo sa takto ponižuješ. On ti otvorene povedal, ze to ako vzťah s tebou neberie.

vidavi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
osky
23. feb 2021

@romana160 ty si v najlepsich rokoch,mozes najst niekoho normalneho a mat aj to dieta.
A zivot pred sebou.
Aj tak si uz s nim stratila dost casu...
On je uz pomaly dochodca,svoj zivot ma v podstate odzity a pojde to s nim dolu vodou-zdravotne, intimne,povahovo...
Neblazni.toto je prilis velky vekovy rozdiel.
A keby aj nie,ale ved on na teba kasle a ty sa nim zapodievas....cudujem sa ti.
Zostante priatelia,ako to aj on vravi a ty sa zariad s niekym mladsim,perspektivnejsim.
Nestracaj uz ani minutu rozmyslanim nad tymto /ne/vztahom.

lucina321
23. feb 2021

cele to je nejake divne , ja by som ho vobec neriesila a hladala si radsej niekoho ineho. Naco je taky chlap ked sa nanho ani spolahnut. Uz len preto ze sa ozve iba ked chce on a potom sa vypne. uz to je na hlavu

kakakina
23. feb 2021

Mala som podobný vzťah , len som mala 20 a on 40.Z vlastnej skúsenosti , ber nohy na plecia a utekaj z tohto vzťahu. Si pre neho len hračkou .Najdi si seberovneho, ja som našla najlepšieho muža na svete a mame dve krásne deti.

romana160
autor
23. feb 2021

@lucina321 S tým že si vypol telefon a volá mi len ked on chce mi prišlo tiež divné .No aj to ,že už nemá na mňa čas ,pretože mal výhovorky že pracuje a ked príde z práce chce mať kľud . Chápala som že pracuje a chce mať po práci kľud ale že si nevie nájsť čas na mňa mi ozaj prišlo divné .Predtým tiež pracoval a po práci si tiež našiel čas na mňa. A tak už po tomto mi to prišlo že asi má inú a nechce aby som mu zavolala vtedy ked ju tam bude mať.

romana160
autor
23. feb 2021

@kakakina Neviem doteraz prečo ja mám šťastie na takýchto. Ja som nikdy nejak šťastie na normálnych chlapov nemala. O ten vek ako som už písala mi ani nejde ,ide však o ten charakter. Ja mám kamarátku ktorá má 35 a on 54 a im to klape.

iren88
23. feb 2021

kašli na neho, skús sa posunúť ďalej, lebo z tohto budeš mať len trápenie!

katkami123
23. feb 2021

@romana160
Prečo stále riešiš co bolo a aký bol kedysi, čo bolo bolo, už sa to nevráti a teraz je iný, očividne ti svojim správaním dáva najavo, ze si chce od teba drzat odstup a aby si to nebrala ako vzťah, iba kamarátstvo s výhodami. Veď je to očividne. Prečo žiješ stále minulosťou, začni si uvedomovať, čo je teraz.

hopsadobrandejsa
23. feb 2021

60-rocny chlap ti povedal, ze si mas vziat hypoteku a vravel, ze by mohlo byt aj babo...?

Dievca zlate, ako sa hovori "have some standards"....

To sa na mna nehnevaj, ale kopec mladych, schopnych chlapov z ktorych by si si mohla vybrat a ty si zavesis na krk deda ktory o par rokov bude potrebovat tabletku aby sa mu vobec postavil.

Dieta s uz "coskoro dochodcom". Sorry, ale toto je na mna vela.

romana160
autor
23. feb 2021

@hopsadobrandejsa čítajte s porozumením. On mi to nepovedal ako 60-ročný.On mi to povedal ako 47-ročný ešte v začiatkoch . A ja teraz neuvažujem nad tým že s ním budem mať teraz dieťa a že si vezmem hypotéku.

apolka77
23. feb 2021

@romana160 zabudni na neho a začni žiť.

veronikaszabova
23. feb 2021

@romana160 a co od toho vztahu ocakavas??